Ots 7.6

Odp: Ots 7.6

Nic doda?, nic uj??. Mappujesz nie?le. Takie zdolno?ci to tylko wykorzysta? i postawi? dobry serwer.

Gratuluj? wynik?w i pomys??w na map?.

Pozdrawiam!

Dzieki kolezko, zapraszam do komentowania , pozdrowionka! :smile:

---------- Tre?? dodana o 13:42 ----------

~! B u m p !~
Zapraszam do komentowania!
Czy nie ma nikogo zainteresowanego serverem? :)

REFRESH , nowe ,idealnie zbalansowane czary :)

---------- Tre?? dodana o 19:09 ----------

REFRESH SPELLS!!
Czy nikt nie gra juz na 7.6? :)

---------- Tre?? dodana o 01:08 ----------

Jest ktos zainteresowany serverem? Odpowiadam na pytania

REFRESH, zapraszam do zadawania pytan, niedlugo podam link do zapowiedzi :)

Refresh

Pomimo tego iz malo jest zainteresowanych osob moim projektem dalej nie rezygnuje ze swojego celu, aktualny stan mapy :

zostalo dodanych 40+ domkow, 60 + trainer monkow,
7 questow,kilka czarow i potworow
oraz kilka miejsc expienia czy "pk"
Server bedzie nosil nazwe Texoniaots,
*raty servera:
exp:12
skill:10
m lvl:8
loot:2
exp za ludzi:1
aktualnie zajmuje sie stabilnoscia silnika, przy nastepnej aktualizacji beda dodane 3 nowe wyspy, dobrze znane nam z serverow 8+ , czyli Gengia, Pyre, Oken oraz nowe przedmioty regenerujace nam mane/hp, obnizajace/zwiekszajace obrazenia z magii lub danego zywiolu, :), zapraszam do komentowania!

---------- Tre?? dodana o 14:29 ----------

~! B u m p !~

Tymczasem na odswiezenie tematu, gengia 7.6 :

Jestem w trakcie projektowania terenow, wiec czekajcie cierpliwie :). Zapraszam do komentowania, 5!

A co oferujesz innego ciekawego ni? przerobion? map?? Napisz mo?e bo ciekaw nie tylko ja jestem.

Jak dla mnie to mapka jest troch? kwadratowa i prosta, ale chyba ma taka by?, wa?ne by by?a przejrzysta dla graczy.
Wi?kszo?? czar?w do poprawy, na stoj?cym sqm czary nie wal?, a jak kto? zejdzie po schodach i walnie takie UE to nie walnie gracza, bo b?dzie na nim sta?.
Jedyne co mi si? spodoba?o (bo nie widzia?em jeszcze na 7.6) to czary typu: "death sio".

Siema,ja mam zrobiona taka mapke siery/karasza jak cos to pisz gg 25673304 to Ci pokaze.

Back
Do góry