• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Ots 7.6

Batis

Zagramy w gr??
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
138
Cze??,
Po kilku miesi?cznej/letniej(?) przerwie nagle mnie co? tkn??o aby zagra? w ni? ponownie. Pami?tam za dzieciaka, chyba z 5 klasa podstaw?wki jak gra?em na swoim pierwszym w ?yciu OTSie pod Tibi? 7.6. Pami?tam map?, nawet niekt?re nicki i ten klimat. BP pe?ne run itd.
Mam wi?c do was pytanie, czy waszym zdaniem serwer OTS pod Tibi? 7.6 ma szans? aby jeszcze wybi? si?, ?eby nie ?wieci? pustkami?

Odp: Ots 7.6

Pewnie, ?e ma! Chyba ka?dy chce pogra? na klasowym 7.6

Pewnie, ?e ma! Chyba ka?dy chce pogra? na klasowym 7.6

Ka?dy tylko gada ?e by zagra?, a jak przyjdzie co do czego to nie wbije bo ma?o graczy, bo mapa kwadratowa itd...

Ja osobi?cie bym zagra?, ostatnio gra?em na serwerze co? pod styl tibiafun, bo jak ju? to fast attack, ma?y mno?nik skill i mlvl bo co to za gra jak w kilka dni lata Ci jaki? low levelek z ponad 120 mlvl, ale to tylko moje zdanie. Mapa Armoni czy jako? tak, chyba najbardziej znana wszystkim graczom tamtych czas?w :P.

Pogra?bym na dobrym YurOts'ie. Jaki? exp stage, max do 7x. Serwer for fun, nie ?adne super rpgi.

Byle nie RPG pod 7.6 z expem x1 bo takie to sensu nie maj? i na 100% si? nie utrzymaj? :D

Nie, nie. Jaki? exp x10? I ?aden RPG, taki zwyk?y serwer, po prostu w starym klimacie ;)

Najlepiej zrobi? jaki? z expem x50/x100, wszystkie questy,expy powrzucac w tp room tak ?eby sobie na lajcie wbi? powiedzmy 500-600 lvl, jakie? ?mieciowe eq pozbiera? z quest?w i bawi? w pvp :D

Back
Do góry