• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

ots

Status
Zamknięty.

Smalle

New User
Grudzień 29, 2009
Liczba reakcji
0
Witam... mam problem z w?asnym ots'em.. A mianowicie, serwer postawiony, wszystko dzia?a, Acc Maker i wszystko ... Ale gdy juz przyjdzie co do czego, ?e mam gra?, wchodz? na niego, a Potworki nie chc? mi si? w og?le rusza?.. Ja moge normalnie chodzi?, a one nic... Czasem si? tylko przemieszcz? o jedn? kratk?, ale nic wi?cej, atakowa? tak?e nie mog?... Prosz? o pomoc.. Jak co? by?o nie jasno obja?nione, to prosze m?wi?, wyja?ni? lepiej ;) Dodam, ?e serwer jest na Silniku Bianco, ale to raczej ma niewiele do znaczenia, gdy? na innych silnikach mia?em podbnie .. :) Prosze o pomoc.. Z G?ry dzi?kuj? ;)

Odp: Problem z w?asnym OTS Dragon Ball

Masz z czym? problem? Pytaj ?mia?o! Dzia? nie s?u?y do rozwi?zywania problem?w z narz?dziami i OTS!

1. Przez 2 minuty od startu serwera potwory i gracze nie zadaj? obra?e?, tak?e potwory mog? si? wolniej porusza?.
2. Zmie? priorytet serwera z normalnego na czasu rzeczywistego.

Pozdrawiam,
Oktobrasor vel BloodRiderPL.

PS. Nast?pnym razem ogarnij si? i przeczytaj podpis pod dzia?em, a nie piszesz gdzie chcesz, na forum panuj? zasady, trzeba si? do nich stosowa? aby nie dosta? bana.

PS2. Je?li chodzisz na godzie to mog? si? nie porusza?.

Wi?c tak.. Przepraszam za nie doczytanie... Je?eli m?g?by? mi wyt?umaczy? tylko jak zmieni? ten Priorytet ... ? Jestem w tym ca?kiem zielony ... Po drugie nie, nie chodz? na GoD'zie.. po prostu normalnie jako gracz, bo narazie testuj? ... :)

Notka moderatorska:
Wyra?nie jest napisane, ?e w tym dziale nie poruszamy temat?w dot. serwer?w OT.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry