• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 7.92 OTserver.net Start WTOREK 25.11.14 godz 12:00

Status
Zamknięty.

OTservernet

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
3

Witam wszystkich fan?w jaki nie fan?w tibi 7.92 Chcia?bym was zaprosi? do gry na serwerze nad kt?ry jakby nie by?o troch? czasu sp?dzi?em ;p
Pami?tacie SCULLAND.OTS24.NET? zagorzali tibijczycy z pewno?ci? pami?taj? ten wspania?y OTS.
Mam zaszczyt zaprezentowa? wam 100%-tow? kopie tego kultowego serwera!

Raty Serwera:

EXP ~ 8x
Loot ~ 4x
Skill ~ 4x
Magic ~ 4x
House Lvl ~ 200 Lvl
White Skull ~ 15 Minut
Czas Fraga ~ 6 h
RedSkull ~ 4 Frag
Ban ~ 6 Frag

ip: otserver.net

World type: PVP (Protection level: >50)​

Balans profesji, mno?niki skill, exp, magic s? ustawione tak samo jak na scull! ZAPRASZAM DO rejestracji kt?ra jest ju? otwarta​

MODERATORZE JE?LI JEST JAKI? B??D NIE KASUJ! POPRAW B?D? MNIE POINFORMUJ ZOSTANIE TO POPRAWIONE!!!!

---------- Tre?? dodana o 11:04 ----------

Od?wie?am! ZAPRASZAM!!!

Odp: OTserver.net Start WTOREK 25.11.14 godz 12:00

ZAPRASZAM!! 25.11.14 GODZ 12:00

---------- Tre?? dodana o 11:53 ----------

Ka?dy gracz po wbiciu 25 lvl b?dzie m?g? odebra? QUESTA z CC w Temple Karmia City

Zapraszamy 25.11.14 godz 12-nasta.

Na Galaxia albo na Centorie wbi?o by 2x wiecej oso?b ni? na Sculland

no Galaxia to bylo cos :) to nie te dawne czasy co miales stalych graczy na ot24

Bo si? wiele zmieni?o. Ka?dy jeden to by teraz chcia? free pacc na zawsze, exp x999 i w tedy by byli zadowoleni. Stara gwardia ju? zako?czy?a karier? z Tibi? i trzeba si? u?era? ze smarkaczami ?e tak powiem kt?rym najlepiej jak by wszystko da? za darmo ;p

ZAPRASZAM NA START !!!

Bo si? wiele zmieni?o. Ka?dy jeden to by teraz chcia? free pacc na zawsze, exp x999 i w tedy by byli zadowoleni. Stara gwardia ju? zako?czy?a karier? z Tibi? i trzeba si? u?era? ze smarkaczami ?e tak powiem kt?rym najlepiej jak by wszystko da? za darmo ;p

ZAPRASZAM NA START !!!
Bo "stara gwardia" jak ty to m?wisz, to ju? praktycznie doro?li ludzie i wi?kszo?? z nich woli gra? na dopracowanych serwerach, a nie na wygl?daj?cych-jak-orshabaal-ots serwerach (g??wnie, przez paskudnie wygl?daj?c? map?). ;]

Bo "stara gwardia" jak ty to m?wisz, to ju? praktycznie doro?li ludzie i wi?kszo?? z nich woli gra? na dopracowanych serwerach, a nie na wygl?daj?cych-jak-orshabaal-ots serwerach (g??wnie, przez paskudnie wygl?daj?c? map?). ;]

NIestety musz? si? zgodzi?, karmia jest dobr? i ciekaw? mapk?... po??czona z evo by?a bardzo dobrym pomys?em ale jednak to ju? nie ten sam poziom. Ja rozumiem ?e za czas?w kamikazde taka mapa robi?a furorr? jednak nie, teraz to nie przejdzie... Za ma?o zmian, za du?o "starego" mappowania : )
Mimo to ?ycz? powodzenia w projekcie.

No mo?e i si? nie uda zobaczymy. W ka?dym b?d? razie nawet jak nikt nie b?dzie gra? to projekt zostanie online, us?ug? trzeba b?dzie wykorzysta? ;p
Dzi?ki UP

Ty kupowa?e? ten server od scullera? Je?li tak to mog?e? wzi??? galaxie albo centorie du?o lepsze otsy to by?y pod wzgledem mapy i wog?le, tam zawsze wi?cej os?b gra?o.

Serwera od Scullera nie kupowa?em z tego co wiem kupi? kto? inny i to nie za ma?e pieniadze ;p
. Map? pobra?em z neta, trzeba by?o na niej sporo dorobi? min. ca?e blue city.
Kilkadziesi?t sp?dzonych godzin nad mapa i osi?gn??em to czego chcia?em czyli 100% sculland. A skoro si? ju? troch? czasu nad tym sp?dzi?o postanawiam odpali? mo?e akurat co? z tego wyjdzie ;p

---------- Tre?? dodana o 14:43 ----------

Aha, tak czy inaczej wejd? jak bedzie z 50 os?b popkowa? :) Chocia? szkoda mi ?e nikt od tak d?ugiego czasu nie pr?buje reaktywowa? galaxii ;(

Kiedy? pisa?em do scullera w sprawi? mapy Galaxii. Lecz chcia? za du?o kasy za galexie jaki r?wnie? za inne mapy.
Wi?c troch? posiedzia?em i zrobi?em to co jest.
Wiesz odwzorowanie mapy to nie problem, problem to brak materia??w, gdybym posiada? screen-y jak mapa wygl?da?a to ju? by jako? posz?o, z t? map? nie mia?em problem?w bo posiada?em du?o materia??w Film?w jaki zdj?? (Co prawda jakie? 35% sam musia?em dorobi? ale jak by trzeba by?o to od zera te? bym zrobi?).
Je?eli masz jakie? materia?y z galaxi to ?mia?o pode?lij z braku laku bym co? porobi? ;p

---------- Tre?? dodana o 03:28 ----------

Ps. ZAPOMNIA?EM doda? ?e PACC free.​

Ostatnia edycja:

O to ?e pacc free to lux. Niestety nie mam ?adnych materia?ow z galaxii ale na youtubie jest masa filmik?w z war?w tam mo?esz poszuka? i zawsze co? znajdziesz ja gra?em tam do?? d?ugo to map? zna?em bardzo dobrze ale mine?o ju? 3 lata tak?e ju? si? troche pozapomina?o :(

Ja to nie mog? sobie umiejscowi? jak wygl?da?a ta mapa poniewa? tam nie gra?em, ale wiem ?e gra?o bardzo du?o os?b.
Mam jak?? inna mape mo?e to ta oto mini map:

Od?wie?am !! ZAPRASZAMY!

---------- Tre?? dodana o 00:47 ----------

By? taki zakr?cony weekend ?e z tego wszystkiego zapomnia?em o nowo?ciach. Od?wie?yli?my troszk? TEMPLE w Karmia City

---------- Tre?? dodana o 12:00 ----------

Hej kochani, Poni?ej na SS znajduje si? ARENA KONKURSOWA. Rozbudowali?my troszk? TEMPLE Enigma City i oto jest.
W?a?nie tam 1x dziennie b?dzie odbywa? si? "Dice Event". Ka?dy obecny gracz (OSTRZEGAM ?E ZA MC OD RAZU LEC? BANY, A NAWET I KASUJEMY ACC) kt?ry zjawi si? w czasie losowania b?dzie mia? swoj? szans? ;p​

Jak to b?dzie wygl?da?o? co b?dzie nagrod??:
-Ka?dy player ma 3 szanse.
-Wybiera liczb? od 1-6
-Je?eli wskazana przez niego liczba zostanie wylosowana nagrod? jest wybrany przez siebie item z SMS SHOP

Znalaz?em jak?? mape na komputerze klient 8.22- 8.54 ale nie jestem pewien czy to ta
MapaGalaxy.JPG

---------- Tre?? dodana o 08:58 ----------

Ale to chyba nie to xD

Ostatnia edycja:

Ots online. Zapraszamy do gry!!!

---------- Tre?? dodana o 13:59 ----------

Znalaz?em jak?? mape na komputerze klient 8.22- 8.54 ale nie jestem pewien czy to ta Kliknij, aby zobaczy? obrazek

---------- Tre?? dodana o 08:58 ----------

Ale to chyba nie to xD

To chyba jednak nie jest to. A podzieli? by? si? tym projektem?? Ciekawie to wygl?da.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry