-Tibia 8.60 OTSMATERIA.com 4fun+PvP-e / Jedyne takie evo!

Status
Zamknięty.
Odp: OTSMATERIA.com 4fun+PvP-e / Jedyne takie evo!

Otsmateria.com to bardzo stabilny ots, mi?a administracja, bardzo cz?ste eventy, mi?a atmosfera.Gra?em na wcze?niejszych edycjach naprawd? polecam! Nie musisz wydawac pieni?dzy, aby miec itemy z sms shopa wystarczy wykonac kilka quest?w! Dzia?a tutaj Addon Bonus System i Reborn System!! Naprawd? polecam i ?ycz? mi?ej gry. :D

Wiesiek Lowca

OTS bardzo fajny polecam. Gra?em na poprzedniej edycji z teamem by?o fajnie mo?na by?o si? pobi?, porobi? trudne questy itp. Jest masa fajnych event?w a nogrodami s? itemy z ISa wi?c nie trzeba wydawa? pieni?dzy ?eby mie? to co inni gracze :) Tutaj si? nie mo?na nudzi? wystarczy ?e wbijesz z jednym kolegom i ju? mo?ece popekowa? bez wielkich strat ;) Team materia jest mi?y i ci zawsze pomo?e wi?c wbij a nie po?a?ujesz. S? tutaj tak?e bonusy za outfity kt?re ci dodadz? skille magic lvl lub ochron? od czego? wi?c wybierz m?drze :) Jest masa teleport?w wi?c na pewno znajdziesz exp dla siebie :) Na tym otsie jest du?o zabawy do zobaczenia w grze... ;)

Rayfix

Ostatnia edycja:

Jak najbardziej polecam otsa ze wzgl?du na do?wiadczony support, brak jakichkolwiek ping?w/lag?w/crashy, bardzo fajny klimat na serverze. Ciekawym pomys?em by?o zrobienie quest?w z nagrodami, kt?re tak?e s? w sms shopie. Nie trzeba wysy?a? sms, wi?c ots na pewno nie jest dla zarobku. Jest to najlepsza evo mapa. Serdecznie polecam i zapraszam na server!

M?j nick : Songo

Polecam OtsMateria nie ma na nim ?adnych lag?w, GM robi cz?ste eventy poprostu chce si? tam gra?. Ci co pisz? ?e nie warto wbi? na ten ots s? g?upi...
M?j nick na Materii to Nasteria zapraszam do gry :)

?wietny serwer, godny polecenia na pewno b?d? gra? i wielu moich koleg?w r?wnie?. Bardzo wiele event?w z kt?rych mo?na zdoby? itemki z sms shopu. Ten serwer dobra wile mocnych wra?e? i du?o dobrej zabawy.

Moj nick: Nizahe

Bardzo polecam ten server, poniewa? jest tu du?o zabawy i mo?na si? dobrze poora?. Administracja jest bardzo pomocna i zawsze s? pkt na gildie.

Dymson

Ja polecam otsmaterie , jest to pierwsza wersja tzw. tutejszej Legoria.eu z tego co wiem
moi kumple grali tam i mowia ze jest wprost swietny
- 0 lagow
- GMowie pilnuja wyszstkiego
- Gracze sa mili
Pozdrawiam Sindoo

D?u?szy czas gra?em na poprzedniej edycji otsmaterii.
Wychodze z niej z jak najwi?kszym zadowoleniem, ?e kto? w ko?cu stworzy? idealn? Evo mape i tak ?wietnie dopracowa?, ?e nie ma sie do czego przyczepi?. Z niecierpliwo?cia czekam na now? edycj? otsmaterii. Polecam i Pozdrawiam
Kratek

Jest to OTS gdzie jest mi?a atmosfera , du?o ekspowisk oraz Questow ! Nie ma co narzekac na restarty charow poniewaz one sa na kazdym OTS ... Administracja jest w porz?dku i z ka?dym startem servera daja pkt na gildie tak wiec ZAPRSZAM NA OTS ; ) nick podany ni?ej \/

POLECA I POZDRAWIA Mr Paral :)

Ostatnia edycja:

Zagram z pewno?ci?, dobry ots, gra?em tu ju? kiedy?, super eventy! Dobra atmosfera i dba?o?? o klient?w. Naprawd? warto zagra?. Gor?co zapraszam i by? mo?e spotkamy si? na OB.

Kind Regards,
Vaggy Joe

nie op?aca si? gra?...wprowadzono kilka nowych event?w i nic nowego...niby mapa ulepszana ca?y czas...expy jak na ka?dym evo. A mapa zawsze taka sama na ka?dej edycji!!!

Wielki -----

Polecam Gor?co TEGO OTS !!! . Jeden z lepszych kt?re dotychczas istniej? !!!

NOWE SYSTEMY !!!
DU?O ZABAWY !!!
ORANIE NON STOP

nic tylko wej?? w stron?, zrobi? posta? i WIDZIMY SI? NA SERVIE

Teka Hanys

?wietny ots gra?em na poprzedniej edycji. Widac ze administracja postara?a si? o to aby graczom gra?o sie jak najlepiej, masa event?w i wiele wiele wi?cej ots godny uwagi polecam ;)

Turystyczny Eka

Yuhu Materia startuje w Cwartek.:ops:
Ja gralem na kazdej edycji Materii i zawsze bylo zajebiste PK.
Eventow na zadnym innym otsie niema tak duzo jak tutaj. Gm nie jest chytry i jest duzo Free Points (na Guild) i Free Points za Records Online

Gildie graja tam bardzo chetnie bo super wary sa => nigdzie nie ma takich
Ja Polecam i bede gral. Sa zajebiste Reborny => jest to dowod ze Gm stara sie zawsze dodac cos nowego. I co najlepsze : Zawsze graja minimum 400 ludzi

Freoz:D

Ostatnia edycja:

otsmateria.com to OTS w sam raz dla Ciebie!!!
Zero lag?w, zero bug?w.
Nie trzeba wysy?a? sms'?w, bo jest bardzo du?o event?w.
Gra tam po 400 ludzi.

Royal Ziemniaczek

Ostatnia edycja:

otsmateria to najlepszy ots evo, 0 bug?w, naj?adniejsza mapa jak? widzia?em na otsach kt?rych gra?em, pvp jest naprawde zajebiste i ogarni?te, masa event?w, pkt na gildie, nie trzeba wydawa? ani grosza na sms shop, poniewa? wszytko jest z quest?w, oraz na eventach, co edycje padaj? rekordy graczy, polecam jak najbardziej ten ots dla ka?dego, bo nie znajdziecie lepszego// Oczywi?cie zagram na tej edycji jak i na ka?dej.

Elder Czoki

Otsmateria to Swietny Ots :lol: Zawsze lubilem grac na poprzednich edycjach tego oto zajebistego servera dobre pvp, ogarnieta ekipa supportu polecam
otsa w 100% Jak dla mnie warto wbijac z ekipa i bez ;).

Wiesiek

Eventy sa cool, mapka tez fajna. Nic nie mowcie tylko wbijajcie, jak najbardziej polecam.

==========
Harpagan

Znakomity ots godny polecenia i grania na nim zapraszam wszystkich i milej gry.

jak kto? bedzie chcia? pomocy pisac do Ciapciarapciap. gre zaczynam pod tym nickiem

OtsMateria.Com

Kilka Priorytet?w tego ots..
-Zero bug?w
-Zero lag?w(a jak ju? to s? odrazu wyeliminowane
-Znakomity balans profesji
-Bardzo wiele event?w
-Oraz wiele quest?w jak i expowisk.

ZAPRASZAM :)

Buniek Rashuje

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.