-Tibia 8.60 OTSMATERIA.PL - The Best EVO Come Back!

Status
Zamknięty.

Collocorpusek

Active User
Lipiec 21, 2011
Liczba reakcji
23
materia-logo.png

Dnia 11 maja (piatek) o godzinie 19:00 wystartuje jeden z majwiekszych serwer?w evo - jakim jest OTSMATERIA.PL.
Tym razem idziemy w kierunku d?u?szej gry ni? tydzie?.
OTSMATERIA, jest jedynym serwerem, kt?ry oferuje tak wiele event?w oraz system?w.
Tylko u nas mo?esz znale?? autorskie skrypty, kt?re wybijaj? nasz serwer ponad wszystkie inne.
Od ostatniej edycji zoptymalizowali?my wiekszo?? skrypt?w i fukcji w silniku.
Poprawili?my wiekszo?? quest?w (bez debug?w). Wykonali?my update mapy: dodane ponad 50 nowych expowisk, 10 quest?w.
Rozbudowali?my tak?e miasto, dodali?my nowe domki oraz wyedytowali?my stare.
Poprawili?my PvP system oraz popracowili?my nad balansem, aby ka?dy mog? co? ugra? swoj? ulibion? profesj?.

Materia zawsze cieszy?a si? wielkim zainteresowanie oraz grywalno?ci?, jeste?my juz z wami prawie 4 lata, dlatego i w tej edycji was nie zawiedziemy!

Client: 8.6
Port: 7171
Slot: 1000
Ip: otsmateria.pl
Acc: OTSMATERIA.PL - Latest News

Exp stage:
1-50 x300
51-100 x200
101-150 x100
151-200 x65
201-250 x25
251-270 x10
271-300 x6
301-xxx x3

Skill rate: x50
Magic rate: x25
Loot rate: x3

materia1.png

materia2.png

materia3.png

materia4.png

materia5.png

materia6.png

materia7.png

materia8.png

Odp: OTSMATERIA.PL - The Best EVO Come Back!

lms1.png

castle3.png

met1.png

dtb5.png

room2.png

Co si? sta?o,?e startuje ponownie ten ots.no ale nie ma co gada? zobaczymy co z tego b?dzie ale myl?,?e du?o os?b nie zagra z powodu tego ze ta mapka jest wystawiona na tibia.net.pl

Co si? sta?o,?e startuje ponownie ten ots.no ale nie ma co gada? zobaczymy co z tego b?dzie ale myl?,?e du?o os?b nie zagra z powodu tego ze ta mapka jest wystawiona na tibia.net.pl

Mapka mo?e i jest wystawiona, jednak nikt nie posiada takich event?w oraz skrypt?w. Materia zawsze cieszy?a si? ogromn? popularno?ci? i tym razem z pewno?ci? te? tak b?dzie.

Pozdrawiam,
SkyTech

G?owa Ci? boli ?? masz okulary? gdzie masz t? map? new materi no chyba nie to materia+evoro cay aelo style.. Collo KDz reload ;D bd si? dzia?o

Co do mapy, odnowili?my miasto, widac to na kilka screenach (tym z magic shopem oraz guild housem).

No i co z tej mapy? tutaj s? takie skrypty ze inne Otsy nawet nie wiedz? od czego zacz?? by to napisa? , gor?co zapraszam!

No nareszcie server od Collo!
Mapka b?dzie jeszcze edytowana!
i wida? ?e jest to orginalna MateriaOTS a nie z tibia.net.pl?
Poniewa? dzia?aj? poprawnie wszystkie skrypty.
Nawet adres domeny. Otsmateria.pl!
Tak?e zapraszam!

I to mi si? podoba! Wraca ots, na kt?ry d?ugo czeka?em! :)
Trzeba przekaza? znajomym ?eby tez wbili i b?dzie wtedy oro ^_^
Pozdrawiam i zapraszam do gry ju? w ten pi?tek bo naprawd? b?dzie WARTO! :)

I znowu rusza moj najlepszy ots !!!

Mam nadzieje ze nie padnie tak samo jak evoro :D

Nie ma co, serwer jest dobry, mapa edytowana, a skryptow jest duzo. Wiec nawet jak ktos sciagnie sobie i sproboje postawic materie ta ktora jest udostepniona ma male szanse na sukces. A takich materii startowalo juz chyba z 8... A nawet pewnie nie slyszeliscie... No wlasnie.
Ciekawe co bedzie z zabezpieczeniami... Po tygodniu znow ktos rozwali otsa i nie bedzie sensu grac, czy jest to ogarniete? To sie okaze jeszcze. :D

I mam jeszcze jedno pytanie czy paral jest tak mocny jak na evoro czy slabszy bo pallem nie dalo rady sie nawet leczyc ;/

Kolejny OTS na kt?rym gra ko?czy si? po wbiciu ~250 lvl'a i p??niej liczy si? tzw. ORO ?
Teleporty na expowiska, teleporty na questy - wszystko jest poodkrywane, jaka frajda jest wej?? w TP i mie? odkryte wszystkie expowiska ? To samo tyczy si? quest?w, powinny one by? tajemnic?, a zarazem dobrym miejscem do wbicia do?wiadczenia..

?ycz? udanego startu, mo?liwe ,?e sam wejd? zobaczy? jak si? gra ;).
Pozdrawiam!

I mam jeszcze jedno pytanie czy paral jest tak mocny jak na evoro czy slabszy bo pallem nie dalo rady sie nawet leczyc ;/

nie wiem jaki byl paral na evoro, u mnie na materii jest ustawiony na 1,5 sec. a czy ustoisz palkiem to zobaczymy :))

Server Bardzo dopracowany ;p 10/10 itp itd co ja tu b?d? m?wi? zapraszajmy znajomych a b?dzie si? nam lepiej gra?o Zapraszam i polecam Thorus ;* Collo War Czas zacz?? ;D Gdzie? a no tylko na materi cay

Polecam ots, fajny :) Du?o os?b na start, ciekawa mapka, mi?a administracja;)

P.S Collo odpisz na PW

Nie wiem jak innym, ale mi od ~10 minut nie dzia?a Serwer jak i strona WWW.
Pierwsze problemy z sprz?tem ?

Nie dzia?a strona !!!!!!

Powrot w wielkim stylu ;)
Ots offline, pozdrawiam.

Ale z was piony co pisz? pozdro ots off czy wy nie wiecie ?e ka?dy ogarni?ty ots ma ataki no chyba nie a po 2 collo to ogarnia jak tylko si? daje i nadal jest full ludzi a hackerom sie to znudzi aelo ....

Status
Zamknięty.
Back
Do góry