• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

PACC - gdzie kupowa??

Status
Zamknięty.

Gm Icy

Active User
Sierpień 10, 2008
Liczba reakcji
1
Witam!
Na pewno tytu? od razu Was odrzuci?, poniewa? jest mn?stwo temat?w tego typu.
Mnie jednak nie chodzi o to na jakim lvl, jakiej profesji i na jakich skillach kupowa? pacca, lecz o to gdzie?
Poniewa?
na alllegro Pacc s? po ok. 90z? na 90dni, a na Tibia.com jest za 7,79Euro , np. tez euro stoi po 4,11z? i to wychodzi ok. 82z?, a jak np. euro b?dzie taniej sta? to cena b?dzie mniejsza, a jeszcze na tibia.com jest bez po?rednik?w.
Na tym to polega???
Czekam na odpowiedzi, poniewa? ten temat mnie zainteresowa?.

Odp: PACC - gdzie kupowa??

od?wie?am, nurtuje mnie ten temat!

Wiadome, ?e kupuj?c na oficjalnej stronie b?dzie najszybciej, najbezpieczniej i najtaniej (chocia? by?y wyj?tki ale to nie w tibii).

Sam sobie por?wna?e?, ?e na tibia.com wychodzi taniej wi?c o czym tu dyskutowa??:>

Polecam Ci na allegro.pl u u?ytkownika "zachej". To bardzo po??dny allegrowicz, ma w?asn? firm?, hosting serwer?w gier HeadStrike.pl i kupuje od niego PACCe od 2 lat. Zawsze mia?em go po 4/5minutach.

Najpewniej b?dzie oczywi?cie przez tibia.com. Interesuje Ci? PACC tylko i wy??cznie na 90 dni? Wiesz mo?esz jeszcze kupi? na 30. Ja osobi?cie PACC polecam kupi? przez firm? Drom. Tyle ?e zap?acisz ponad sto z?otych za 90 dni. Ale za to masz pewno?? ?e nikt Ci? nie oszuka. Je?li chcesz najtaniej to allegro i tibia.com. Firma Drom to ta dzia?aj?ca na tibia.pl.
Szybka instrukcja jak kupi? PACC przez firm? Drom. - Forum Tibia.pl
Tu masz linka.

Pozdrawiam,
Misiek5

no, ale chyba i tak najbezpieczniej jest przez tibia.com, logicznie...
teraz mo?na zaoszcz?dzi? ok. 9z? na 90 dniach, a s? jeszcze inne pakiety.
W?a?nie o to mi chodzi?o, ?e trzeba trafi? z kursem walut. Przez tibia.com kwota jest zmienna :P, a na allegro, to zmienia si? co jaki? czas o kilka gr, zesz?o do 88z? ;p
OK, dzi?ki!
Je?li mod ma czas to mo?e zamkn?? :-):thx:

Przed zamkni?ciem tematu chcia?em doda?, ?e mo?na kupi? te? PACC za GP.
Ja w?a?nie kupi?em u Andrji i jestem zadowolony, wybra?em w?a?nie t? opcj? gdy? mam knighta 70 lvl + i na tym lvl jeszcze z paccem spokojnie zbieram kas? na pacc. Dzi?ki temu nie wydaj? rl kasy, tylko tibijsk? :D

Wracaj?c do tego co powiedzieli up, to je?eli chcesz koniecznie za rl kas?, to dlaczego akurat przez Cip Soft, ja nawet nie wiem jak u nich kupi?, wiem tylko, ?e mo?na przez konto no i to mo?e i jest wygodne dla posiadaczy kont. Ale m?wimy tutaj o kwotach w wysoko?ci 10-15 z?, czy to taki maj?tek? Jak si? znajdzie dobrego sprzedawc? z allegro to Ci? nie oszuka, i nie musisz si? bawi? z jak?? wymian? PLN na Euro itp.

Pozdrawiam

Ja te? polecam arsen99. Odpisuje na ka?d? wiadomo?? i wszystko dok?adnie wyt?umaczy. Tylko u niego kupuje Pacci. Je?eli nie chcesz u niego kupi? patrzysz na innych u?ytkownik?w, kt?rz maj? du?o pozytywnch komentarzy i jak najmniej negatywych.
arsen99 rox
Pozdrawiam, Arteq

Status
Zamknięty.
Back
Do góry