PaccSms

Status
Zamknięty.

timon126

User
Styczeń 22, 2009
Liczba reakcji
0
Witam! NIewiem do jakiego dzialu to dac wiec w razie problemow prosze o przeniesienie. A wi?c ... czy wie moze ktos ile mniejwiecej jest wysylanych raz na jeden konkurs sms smsow? (tibiasms.pl)
Jak tak to ile?:up:

Odp: PaccSms

?wietne pytanie, ludzie wysy?aj? po 20+ sms ?eby wygra?, ale nikt nie wie ile. Wie tylko ten co wysy?a...i tibia.pl, napisz do nich :P

Hahaha nie ma sensu poniewa? oni dostaj? kilka dziesi?t tysiecy sms i zawsze wygrywa jaki? kole? kt?ry ma plecy w tibi. Ostatnio konkuts na pacc wygral jaki? bratanek gm'a :o wiec nie ma sensu.

S?uchajcie,te pacce nie trafi?j? do przypadkowych os?b
witryny tibia.pl u?ywa kilka tysi?cy tibijczyk?w
za???my,?e ka?dy wy?le po 1 sms,taka ?rednia bo niekt?rzy po 40 ?l?...
no to np. 2 tys. u?ytkownik?w x sms 2.66(1,50 tyle bez spo?rednio otrzymuje tibia.pl,odliczaj?c koszty operatora bramki sms)
no i mamy 4 tys. z? :))

A te pacce trafiaj? do noob char?w mod?w,admin?w,dobrych znajomych itp.
a wi?c NIEMARNUJCIE NA TO KASY!

ja raz pacca wygralem ale to bylo na hunterze tylko ze delejt ;/ po tym jak dostalem ;D

@topic e tam nie dziala ;/ stracilem na tym wiecej niz kosztuje pacc na 90dni

S?uchajcie,te pacce nie trafi?j? do przypadkowych os?b
witryny tibia.pl u?ywa kilka tysi?cy tibijczyk?w
za???my,?e ka?dy wy?le po 1 sms,taka ?rednia bo niekt?rzy po 40 ?l?...
no to np. 2 tys. u?ytkownik?w x sms 2.66(1,50 tyle bez spo?rednio otrzymuje tibia.pl,odliczaj?c koszty operatora bramki sms)
no i mamy 4 tys. z? :))
A te pacce trafiaj? do noob char?w mod?w,admin?w,dobrych znajomych itp.
a wi?c NIEMARNUJCIE NA TO KASY!
Bezpo?rednio, nie marnujcie*

Nieprawda... Ja pacca jako? nie mam, a wedle Twej zasady powinnam ju? go otrzyma?. Poza tym, pacc sms jest do?? du?ym projektem i w?tpi?, by pozwoli? sobie na takie oszustwa - to by?by jego koniec (gdy? pr?dzej czy p??niej by si? wyda?o).

@4up
Jaki bratanek gma?!

widac ze fajny temat do dyskusji stworzylem ... // to teraz niewiem czy wysylac smsy na ten konkurs czy to oszustwo ...;/:confused:

Zwykle wygrywaj? Ci co maj? najwi?cej wys?anych es?w. Je?eli sami zauwa?yli?cie, ?e Tibia bogaci si? w okolicach 4k z? to co im szkodzi rozda? jednego pacca na 90 dni? Jakby si? wyda?o to straty by?yby ogromne.

#up
Ja osobi?cie bym nie wys?a?. Bo szansa wygrania jest taka jak w LOTTO. Lepiej sobie uzbiera? i kupi? samemu ew. poprzez system Pacc Sms.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry