Palladyn

Status
Zamknięty.

mates130

Active User
Maj 12, 2009
Liczba reakcji
5
A wi?c spytam si? was dzi? gdzie expi? ?? tak to mam exp 10-15k/h wi?c chyba ma?o... mam skill 69/57 eq p set ale nied?ugo wymieniam na co? lepszego, prosz? o mapke jeszcze
Ps. Wiem ?e jest taki temat jak "Gdzie expi?" ale nie chce odpowiedzi typu
"Doskilluj do tego.. i idz tam.."

W?a?nie jeszcze to :
Nie mam pacc
Waste do 2k

Odp: Palladyn

super skille :) Dobij 10 na rotwormach (m?wi? o thais) i id? na cyklopy :) pozdrawiam. Sam w?a?nie za?o?y?em palladyna

@up a do kt?rego na cyklopach ??

@up2 A w kt?rej kopalni jest najwi?cej guard'?w ?? Rzadko tam jestem wi?c niewiem :/

@down
Umiesz czyta??! Chyba nie ... a jak tak to sobie jeszcze raz przeczytaj 1 post...

Ostatnia edycja:

mozesz rowniez skoczyc na ghule kolo carlin albo amazon camp kolo venore tam tez nawet lajtowy exp jest :) i na ac masz pelno spears nie musisz donosic :0

znalaz?em na internecie poradnik no idealny wprost dla ciebie.

Na main:
Paladyn;
8-10 Trole, Pajaki, Szczury, Krasnale, Orki, Rotwormy
10-15 Trole, Orki wszystkie poza zerk i lider, Rotwormy, Krasnale Zwykle
15-25 (zrobic skille distance do ponad 60) Roty, Krasnale, Orki Wariory, Cyklopy, Ghule, Mino Guard, Wild Warior
25 + Smoki, GS
50 + nudzimy sie, ale do tego czasu powinniscie wiedziec wiecej odemnie na co polowac

na pewno tobie si? on przyda i si? nim zainteresujesz. Warto troch? poszuka? w internecie ni? zak?ada? ignoruj?ce posty. ;)

Dzi?ki chyba wybior? si? na gurdy

@up
Dam rade na gs?
@down
Tak mam 27 lvl a na GS jaki minus b?dzie? z 4 potki ?

Ostatnia edycja:

Na GS my?l? ?e dasz rad?, tylko ?e sko?czysz na Waste. Nie pisa?e? jaki masz lvl wi?c nie wiadomo co ci tu doradzi?. Je?li masz 25+ level, to wybierz si? na Cyclopy, Dragony, wy?ej wymienione GS'y (Waste), Dwarf Guardy.

Pozdrawiam

My?l? ,?e najlepszym wyj?ciem b?dzie monsternum (cyklopy / smithy i jescze te 3zapomnialem nazwy). dobij tam gdzies 35 lvl. Potem wybierz si?na guardy (kopalnie s? ze sob? po??czone na - 3 pi?trze).Ewentualnie nie zaszkodz? pojedy?cze spoty drag?w.
Daj reputka je?eli pomog?em ;-D

Ja Ci obja?ni? te cyklopy. Thais - Rotwormy. Idziesz tam i troch? dalej (2 minuty drogi bez zabijania potwork?w) jest zej?cie na d?l (nie daleko smoka). S? tam trucizny. Schodzisz ni?ej. Tam s? skeletony i rotwormy
biegniesz dalej i jest kilka dziur. Schodzisz w jedn? z nich i masz cyclopy (najcz??ciej 2). Je?li kto? mo?e niech da mapk? gdy? nie mam czasu

Status
Zamknięty.
Back
Do góry