Papierosy.

Status
Zamknięty.
Odp: Papierosy.

Papierosy i papierosy g?wno kt?re szkodzi ; d . W moim ?yciu pali?em tylko 2 razy i wi?cej nie b?de ; ). Po kiego huja za przeproszeniem psu? sobie zdrowie ? .

Pozdrawiam,
Fast User

Ja tam do os?b pal?cych nie mam nic. Sam czasami zapal?, jak mam z?y dzie?. Nie jestem od nich uzale?nionych. Denerwuje mnie to, ?e pe?no ludzi zaczepia nas na ulicy i prosz? o szluga albo o kase na nie... to jest wkurwiaj?ce...

#Beoska
Fajne opowiadanie ;)

Nigdy nie pali?em, nie mam zamiaru, nie chce psu? sobie zdrowia jak moi rodzice, denerwuje mnie ten dym, nie wiem czym si? r??ni powiedzmy Mars od Malboro czy jak tam to si? pisz?, to i to truj?.

Naj?mieszniejsze, ?e te w rz?dzie, panowie pal?, jak szaleni, ale porz?dnego towaru nie zalegalizuj?. Lepiej tru? innych, zabija? dymem od papierosa, ni? da? spo?ecze?stwu, cho? na chwil? efekt "ax"... Idiotyzm...

Jak widz? kogo? kto pali, to wymiotowa? mi si? chce.Jeszcze ten zapach - ja si? nim dusz?.
Kiedy? szed?em do szko?y i tak sobie i id? za jakim? go?ciem, kt?ry zapala papierosa i jak zacz?? ten dym wydmuchiwa?, to dym polecia? prosto na mnie i zacz??em si? dusi?.Po chwili lecia?y mi ?zy i pomy?la?em, ?e po kogo? zadzwoni?, ale odpu?ci?em sobie, usiad?em i po chwili przesz?o.

Nie palcie papieros?w to niszczy!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry