PG do limitu.

Status
Zamknięty.

Grumpy

Advanced User
Kwiecień 20, 2010
Liczba reakcji
46
Planuje zrobic power gaming na max. PACC, 500 zlotych na kase z allegro i 3 dni non stop w tygodniu. Problem polega na tym, ze za dzieciaka moj najwiekszy lvl to 19. Jakiekolwiek porady dot. gry mile widziane.

Odp: PG do limitu.

Szkoda 500 z? na gre, wydaj je w lepszy spos?b.

Przy takiej kasie to wazniejsi ludzie a nie kasa... Bo ile nie wydasz to i tak problem do depo co chwile latac i bez blokera...
Jak masz ogarnieta ekipe ktora rzadzi serwerem i wchodzisz na ktore repsy chcesz to wbijesz i 100 w 3 dni, bo juz jeden tak zrobil. Ale to problem na normalnych serwerach gdzie nie masz wladzy...
Poza tym nie podales nawet profy wiec ciezko cos powiedziec? Jakis mag? Wydaj troche najpierw na mlvl. Wbij jak najszybciej 30 na tombach/yala arena/alchemist. Potem to juz tylko hellspawny, grimy, dle z dobra ekipa. A bez ekipy ciezej... Glebiej w tombach, corymy, na yalahar polowa respow tych srednich... Wyciagniesz sobie takiego w miare dobrego expa wastujac niewiele kasy.
Generalnie zejdzie ci troche na eq itp. Softy oczywiscie. Nakupisz rohow/stealthow/energy ringow. Potem powoli bedzie ci schodzic kasa na ava/gfb/manasy/sd. Zbierajac tylko cenne itemy jak chociazby towerki z mutated ratow zwroci ci sie kasa za 1 na 3 hunty na ktore pojdziesz.
Wbijesz 100 w czasie kilku dni, lub kilkunastu wydajac na to jakies 80 zl moze...

Jak chcesz maksymalnie szybko to znajdz ekipe z molziwosciami i im plac. Polowe wydasz na ludzi, polowe na supple. Oni przy okazji poprowadza cie w dobre miejsce w dobrym momencie.
Jak chcesz srednio szybko co jest latwiejsze do zorganizowania i tansze to obleciec yalahar cale po kolei przydatne respy wszystkie po kilka godzin na kazdym i bedzie dobrze... + pare innych respow.
Jesli chodzi o nowsze sposoby i miejscowki to nie wymienilem bo nie znam, wiec moze ktos dorzuci swoje 3 grosze.

500 z? wyda? na Tibie? Nie polecam, zainwestuj lepiej, zabierz dziewczyn?/kole?ank? do kina czy co?. Id? na dziwki, a nie na Tibie, ale skoro pytasz to kup hajs na allegro, PACC, zr?b maga, zap?a? jakiemu? blokerowi i wastuj na najlepszych potworach.

Jak PG na maxa to tylko grimy z blokerem, jak nie masz blokera to frosty/dle z sd.

Idz na silownie albo gdzies a nie 500zl na tibie, potem skonczysz pod depo proszac o gp ;)

Za nast?pne posty m?wi?ce o tym co ma zrobi? z hajsem b?d? kara?. Pyta jak ma wyda? 500z? na waste w tibii to chce wyda? 500z? na waste w tibii KURWA JEGO MA? XD. Od doradztw finansowych macie inne fora.

Jak na waste to ja moge mu nr konta podac, niech mi kase wysle i mu jeszcze wyczyszcze hara, waste zycia bedzie xd

Notka moderatorska:
Ostrzega?em, nie? - Mer

//Nie moglem sie powstrzymac xd

Ostatnia edycja:

Ju? pomijaj?c te wszystkie kwestie typu: ,,nie masz co z kas? robi??'', bo to ca?kowicie jego sprawa, to ja radz? Ci, ?eby? nie zaopatrywa? si? w zbyt du?o tibijskich pieni?dzy i ca?ej reszty. Ja wyda?bym te pieni?dze g??wnie na utrzymanie PACC'a, a tak to najlepiej w grze, aby w pe?ni z niej skorzysta?, jest gra? klimatycznie. Pe?ne uzbrojenie i tak dalej niszczy ten klimat sprawiaj?c, ?e wykonywanie zada? i ca?a reszta opcji, jakie oferuje gra, jest w du?ej mierze bezcelowa. Dlatego ja bym stara? si? po prostu utrzymywa? status Premium, a tak to gra?bym sobie spokojnie, jak ka?dy - jest to tylko i wy??cznie moja subiektywna ocena.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry