[php] Forum na stronie

Status
Zamknięty.

olgierd555

Senior User
Maj 28, 2008
Liczba reakcji
21
witam, chcialbym umiescic link do forum na stronie acc makera, probowalem wpisac link tam gdzie trzeba w config.php, ale po prostu nie dziala, wiec chcialbym zmienic plik forum.php, tak aby zamiast wyswietlac forum 'wryte' w acc makera, to wyswietlal link do forum, prosze o pomoc.
acc maker 0.3.6

Odp:
PHP:
 Forum na stronie

W layoucie zmie?. 
Znajd? w layoucie 
[CODE]<div id='forum_Submenu' class='Submenu'>
          <a href='forum'>
           <div id='submenu_forum' class='Submenuitem' onMouseOver='MouseOverSubmenuItem(this)' onMouseOut='MouseOutSubmenuItem(this)'>
             <div class='LeftChain' style='background-image:url(".$layout_name."/images/general/chain.gif);'></div>
             <div id='ActiveSubmenuItemIcon_forum' class='ActiveSubmenuItemIcon' style='background-image:url(".$layout_name."/images/menu/icon-activesubmenu.gif);'></div>
             <div class='SubmenuitemLabel'>Server Forum</div>
             <div class='RightChain' style='background-image:url(".$layout_name."/images/general/chain.gif);'></div>
           </div>
          </a>
        </div>
		</div>";
[/CODE]
Tam jak jest ahref= to walnij linka do forum. 
Pozdrawiam

Odp:
PHP:
 Forum na stronie

ok, dzienki, a czy jest taka mozliwosc, aby forum nieotfieralo sie na calej stronie, tylko na stronie acc makera w okienku?
to dla mnie wazne

Odp:
PHP:
 Forum na stronie

[QUOTE="olgierd555, post: 0"]ok, dzienki, a czy jest taka mozliwosc, aby forum nieotfieralo sie na calej stronie, tylko na stronie acc makera w okienku?
to dla mnie wazne[/QUOTE]
odswiezam temat

Odp:
PHP:
 Forum na stronie

Ale w jakim sensie, ?e w okienku? Jako ma?e okno forum i link do niego? We? jako? to sprecyzuj :D

Odp:
PHP:
 Forum na stronie

no bo ten skrypt co mi podala pierwsza osoba, to robi tak, ze jest link do forum, A do okienka, to znaczy ze w tym malym okienku na stronie, jak news, character itp., ktore sa tak wyswietlane.
\chodzi o zaznaczone okienko:
[URL=http://img51.imageshack.us/i/beztytuudnh.png/][IMG]http://img51.imageshack.us/img51/1550/beztytuudnh.png[/IMG][/URL]
jak by kto nie wiedzIal to moge jeszcze 17547kkkmlnmlnmln razy napisac 'tutaj'
to chyba sie nazywa suptopic

Odp:
PHP:
 Forum na stronie

[PHP]<center>
<?php include "adresforum.php"; ?>
</center>

Nie wiem, czy zadzia?a, ale warto spr?bowa?. Musisz tylko usun?? linijki odpowiedzialne za usuwanie news?w.

Odp:
PHP:
 Forum na stronie

niedziala
szukam kogos, kto rozumi temat.

Odp:
PHP:
 Forum na stronie

To co za?apa?em to chodzi ci ?eby nie otwiera? si? w nowej karcie/przegl?darce ale ?e by by? tak jakby wryty w acc, je?li chodzi ci oto to raczej nie jest to mo?liwe poniewa? forum musia?bo bo by? tak jak np. w fusionie (CMS).
Musia?by? zrobi? w?asny skrypt forum i wbudowa? go w acc. Mam nadzieje ?e pomog?em.

Pozdrawiam Qghon

Odp:
PHP:
 Forum na stronie

[url=http://otland.net/f118/otforum-2-0-a-46450/]OTForum 2.0[/url]

Mam nadzieje ?e o to chodzi?o

Status
Zamknięty.
Back
Do góry