• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Po??czenie

Garr100

User
Czerwiec 20, 2010
Liczba reakcji
3
:hah::hah::hah:Witam.:hah::hah::hah:

Prosz? o pomoc, przy tworzeniu po??czenia do serwera!

Mam baz? danych, wszystkie pliki, xamppa itp!! TO MI NIEPOTRZEBNE!
Ja chc?, by powiedzono mi, co zrobi? krok po kroku by m?g? zagra? na serwerze kto? z internetu.

Mog? po??czy? si? lokalnie (osoby z komputerami pod??czonymi do komputera-serwera mog? gra?), lecz pr?bowa? zalogowa? si? m?j kolega mieszkaj?cy gdzie? indziej odemnie i ju? nieposz?o.

Prosz? o ka?d? pomoc!

~~~~Je?eli napisa?em niezrozumiale to pisa?~~~~

Odp: Po??czenie

Zr?b tak, ?ci?gnij hamachi, zr?b sie?, niech tw?j kolega do niej do??czy, niech ?ci?gnie ip changera i w ip changerze wpisze ip z hamachi kt?re b?dzie do g?ry tutaj przyk?ad http://www.maxprograms.pl/pob/uploads/254.gif w tym przypadku ip to 5.0.0.50
Tibia Multi IP Changer 7.1 - 8.52 , Tibia Multi IP Changer 7.1 - 8.50 , Tibia Multi IP Changer 7.1 - 8.50 - pl.(|ni|)ownload.com: darmowe programy download, pliki, pobieraj bez kolejki!
Hamachi 2.0.2.85 PL - download - maxPROGRAMS.pl

Tak jak kolega @up musisz mie? hamachi bo masz wewn?trzne IP. Inaczej nikt si? do ciebie nie pod??czy

Dzieki wam bardzo :):):)

Pomogli?cie mi bardzo, lecz spytam si?: Kolega niemusi mie? hamahi pobranego, wystarczy, ze pisze ip i gra?

:hah::hah::hah::lol::lol:DZI?KI:lol::lol::hah::hah::hah:

@Garr100
Je?li ju? musisz robi? ots z ip z hamachi, to ka?dy kto chce wbi? na tw?j serwer musi mie? pobranego hamachi.

#Edit:
Je?li masz ip wewn?trzne to nie da si? inaczej.

Ostatnia edycja:

Troch? g?upio :confused:
Ale dzi?ki :p

ps:
Nieda si? spr?bowa? zrobi? tego jako? inaczej??:(:(

dzi?Ki

Back
Do góry