-Tibia 7.60 PodlaskiOTS.PL - 3 Edycja

Odp: PodlaskiOTS.PL - 3 Edycja

Oby tak dalej ziom, masz repa za tibi? 7.60

@Refresh
2qk5hg8.png

2lbgcn9.jpg

28krggj.png

cze?? jestem mapperem i skrypter napisz do mnie gg: 61515547

Powiem szczerze, ?e jak patrze na te screeny mam ochot? wr?ci? do mappowania i to pod 7.6 bo masz talent umiesz dopasowa? ?adnie detale do otoczenia i masz kreatywno?? :D jedyna taka ma?a uwaga, ?eby? ograniczy? te drewniane podp?rki, murki itd. troch? tego jest ale bez tego by?o by normalnie jak na ka?dej innej mapce wi?c tutaj kwestia indywidualna :P

@refresh
11aemqd.png

ok6bh4.jpg

yh5hi.jpg

Co? wiadomo o przybli?onej dace startu czy znowu umrze na p?? roku? :D

Co? wiadomo o przybli?onej dace startu czy znowu umrze na p?? roku? :D
Szczerze to nie mam poj?cia nad projektem pracuje od pocz?tku sam nie da rady pospieszy?, ?ycie prywatne, studia itd. Je?li b?dzie co? wiadomo na pewno napisze w temacie :)

Moze jakis test server by wyeliminowac bugi I na jakiej zasadzie bedzie exp ze w 1dzien 1klvl+?? Cxy na 1000lvl jednak z tydzien+ sie pomeczyc bedzie trzeba dla klimatu ??

Od bardzo dawna zagl?dam do tego tematu.
Jeden z niewielu, do kt?rych cz?sto wracam :)
Bardzo ?adne miejsc?wki, lecz dalej czekam na jaki? test serwer, gdzie gracze b?d? mogli pom?c w odszukaniu b??d?w na mapie, z npc, dialogami itd :D

Od bardzo dawna zagl?dam do tego tematu.
Jeden z niewielu, do kt?rych cz?sto wracam :)
Bardzo ?adne miejsc?wki, lecz dalej czekam na jaki? test serwer, gdzie gracze b?d? mogli pom?c w odszukaniu b??d?w na mapie, z npc, dialogami itd :D

Dziekuj? bardzo mi?o mi :). A co z tym test serwerem to sam nie mam poj?cia, kiedy mam chwil? to pracuj? nad serwerem :D Je?li ju? do tego dojdzie to na pewno si? odezw? :P

Wygl?da znakomicie :) Czekam na wi?ksz? ilo?? screen?w :D

No w?a?nie, co z serwerem? :D Sam tworz? poma?u mapk? lecz bez sza?u... Daleko mi brakuje do twojego talentu, pozwolisz, ?e ukradn? kilka twoich pomys??w? :D

Ooo b?d? mia? od kogo zrzyna? pomys?y! :D

Back
Do góry