Podziemia

Status
Zamknięty.
Odp: Podziemia

Wida? ?e mapka dobra na expowisko ale trosze pustawo.
Op?aca si? to wzi?? na OTS
Moja ocena 8/10

Bardzo ladne podziemia.
9/10 i to jeszcze tibia 7.6
szacun.

A tak apropo ta mape nawet wykorzystal karasz do serwera ;p.

No nawet nawet te podziemia ^^ 8/10 bo troche malo xD ale tak to w miare

Zach?caj?co wygl?da, mmm gdybym mia? otsa na 7.6 to na pewno da si? z tego zrobi? ca?kiem dobrego questa. Mapa ma du?o szczeg???w jak ja lubi? i s?dze ?e nie tylko ja. Moja ocena 8/10!

Dobre mapy. Skorzysta?em. Uwielbiam takie dopracowane szczeg??y. Je?eli Autor tematu jeszcze tu zagl?da niech napisze PW.!

10/10

Jak my?licie jakie potwory by si? tu przyda?y? ?adne podziemia, jak na skromny wyb?r "kwadrat?w" na 7.6 ?adnie to zrobi?e?. Pozdrawiam

Bardzo ?adna, sporo szczeg???w, jest w niej co? co na pierwsze wra?enie wzbudzi?o we mnie tibie nie 7.+ tylko 8.+.
Pi?kna!

Mapa nawet ?adna, nie ma na niej b??d?w i nie jest za?miecona, idealnie nadaje si? do gry, a w szczeg?lno?ci na jakie? expowisko, lub jakiego? questa.
Polecam w 100%, wykorzystam ten kawa?ek mapki do swojego serwera.

Super podziemia do tego jeszcze pod tibi? 7.6
Napewno przyda si? do OTSA na questa
moja ocena 10/10
szacun

Ta mapka jest "pospolita " moim zdaniem no ale jest tu kilka ciekawych rzeczy np:jak na miejsce do expa do jest tu dosy? terenu do roz?o?enia resp?w :) czyli : ma?o zajmuje du?o daje KONIEC.
Ocena : 6,5/10

\MadoxX :All chwalicie a ja ty nie widze niczego ?adnego prawie 0 efektownych detali moja ocena 5/10 5 za prace i checi Pozdrawiam

to jest mapa pod 7.6 czy ty widziales jakies szczegoly w mapkach na 7.6 jak na 8.6??

Bardzo ciekawe wykopalisko mozna wykorzystac do qesta lub expowiska

8/10

Pi?kny szablonik. Samo robienie tego w simone zaj??o, by mi kup? czasu, a tak edytuj? sobie i zrobi? detal? po swojemu i b?dzie gitesowo. ;) My?lisz cz?owiek. Szacun

Mo?na od?wie?y? link. Tak mapk? chwal? do si? przyda :) Z G?ry THC. 5!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry