• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne PokeDream

Status
Zamknięty.

jacktorn

User
Październik 21, 2010
Liczba reakcji
1
Mam zaszczyt przedstawi? Wam serwer PokeDream. (24/7, exp. rate custom)

Razem z kolegami postanowili?my wybi? graczom z g?owy wra?enie, ?e Polska oferta serwer?w PokeTibii ma niewiele do zaoferowania. By? mo?e zostan? 'zhejtowany', jednak uwa?am, ?e najwi?ksze polskie serwery oferuj? tak naprawd? niewiele. Serwer PokeDream powsta?, by pokaza? jak przynajmniej powinien wygl?da? polski serwer PokeTibii. Ofert? sobie daruj? bo serwer zawiera dok?adnie to co przeci?tny brazylijski serwer ma do zaoferowania + poprawki + uprzejma i zaanga?owana administracja. Oto przepis na dobry serwer.

Wi?c po kolei:
1. http://poketibia.pl/ - strona serwera (beta) - historia wyboru adresu strony na ko?cu postu:)
2. http://www.speedyshare.com/H6rJV/PokeDream-Client.rar - link do clienta
3. http://www.facebook.com/PokeDreamServ - fanpage
4. exp rate - custom, 24/7, mapa regionu Kanto + wyspy,

105o7yd.jpg

168bszs.png

140brye.jpg

Dodatkowe info:
1. Gra wystartowa?a 9.01.2013 oczywi?cie na najta?szym dedyku. Wi?c w przypadku wielu graczy online, mog? by? ma?e lagi. Oczywi?cie pieni??ki na dedyka z prawdziwego zdarzenia zosta?y ju? nazbierane i czekamy do ko?ca miesi?ca na przenosiny:)
2. Przepraszam za zbytni? szczero?? - inaczej nie umiem.
3. Historia adresu strony: mia?o by? oczywi?cie pokedream.pl ale jeden z najwi?kszych polskich serwer?w uzna? nas chyba za zbyt powa?nego konkurenta wi?c podkrad? nam domen?. A skoro najlepsze serwery dopuszczaj? si? takich akcji to chyba naprawd? jeste?my ponadprzeci?tni - ot taka mini-reklama:)

Odp: PokeDream

?wietny serwer :) Gram na nim od pocz?tku jego istnienia i szczerze polecam. We wcze?niejszych serwerach tego typu brakowa?o mi leveli pokemon?w i denerwowa?o to, po wbiciu szybko levela itp serwer syzbko mi si? nudzi?. Tutaj mi si? spodoba?o i planuje zosta? d?u?ej. Admini szybko naprawiaj? b??dy i rozwijaj? serwer. Mo?e i troch? s?odz?, ale naprawd? po przygodach z poprzednimi serwerami (ci?g?ym wpadaniu w ?ciany, traceniu pokemon?w na trade (0_o), usuwaniu moich post?w z forum i wiele innych dziwnych przyg?d:D) ten serwer mile mnie zaskoczy?.
Polecam :D.

Ostatnia edycja:

Mi osobiscie si? server nie podoba, jak narazie Poke-Evo i Poke-Destiny prowadz? w Polskich :P

W waszym serverze jest masa podstawowych bugow z br servera, Poprostu silnik pobrany i odpalony. :)

@UP Ma 1 post >.<

PS
fajna masz skorke do windowsa ;d

@Up Osobi?cie jak patrze po liczbie online i 10 knightach w rankingu to chyba jednak nie. :P

"Mam zaszczyt przedstawi? Wam serwer PokeDream. (24/7, exp. rate custom)"

21:41, serwer offline.

Serwer wy??czony na trzy minuty by wczyta? nowe ustawienia i zrobi? szybkiego testa na close serv.

Kolega wy?ej nie zna poj?cia wyrozumia?o?ci dla nowych serwer?w. Mimo, i? zaznaczy?em, ?e ca?e dnie siedzimy i wklepujemy poprawki w grze:)

Mi osobiscie si? server nie podoba, jak narazie Poke-Evo i Poke-Destiny prowadz? w Polskich :P

W waszym serverze jest masa podstawowych bugow z br servera, Poprostu silnik pobrany i odpalony. :)

@UP Ma 1 post >.<

PS
fajna masz skorke do windowsa ;d

Szczeg?lnie, ?e Tw?j serwer ma pe?no b??d?w, w gratisie pe?no lag?w, zero poprawnego IS'u, tylko zabawa z dzieciakami - 'masz du?o kasy na telefonie', mo?esz mie? ka?dego poka, co tak cholernie zaburza 'gospodark? gry', ?e szkoda marnowa? czasu. Ju? nie wspomn? o administracji, bo to Ona wed?ug mnie jest odzwierciedleniem serwera, a pod tym wzgl?dem nie mo?ecie w og?le si? r?wna? z Poke-Dream. Je?eli ju? macie zrobi? poprawki, wy??czacie serwer na ponad tydzie?, gdzie w rezultacie STRZELAM, nie b?dzie zbyt du?ej r??nicy. Oba serwery kt?re wymieni?e? to nic w por?wnaniu do aktualnych post?p?w z Poke-Dream. Oczywiste jest, ?e daleko im do ?wietnego serwera, ale wszystko przyjdzie z czasem. Po zaanga?owaniu administracji, mo?na si? spodziewa? dobrych rezultat?w. Na dzie? dzisiejszy gra si? bardzo przyjemnie, kolejne dni przynosz? coraz to lepsze rzeczy, serdecznie polecam :)

Szczeg?lnie, ?e Tw?j serwer ma pe?no b??d?w, w gratisie pe?no lag?w, zero poprawnego IS'u, tylko zabawa z dzieciakami - 'masz du?o kasy na telefonie', mo?esz mie? ka?dego poka, co tak cholernie zaburza 'gospodark? gry', ?e szkoda marnowa? czasu. Ju? nie wspomn? o administracji, bo to Ona wed?ug mnie jest odzwierciedleniem serwera, a pod tym wzgl?dem nie mo?ecie w og?le si? r?wna? z Poke-Dream. Je?eli ju? macie zrobi? poprawki, wy??czacie serwer na ponad tydzie?, gdzie w rezultacie STRZELAM, nie b?dzie zbyt du?ej r??nicy. Oba serwery kt?re wymieni?e? to nic w por?wnaniu do aktualnych post?p?w z Poke-Dream. Oczywiste jest, ?e daleko im do ?wietnego serwera, ale wszystko przyjdzie z czasem. Po zaanga?owaniu administracji, mo?na si? spodziewa? dobrych rezultat?w. Na dzie? dzisiejszy gra si? bardzo przyjemnie, kolejne dni przynosz? coraz to lepsze rzeczy, serdecznie polecam :)

Oho, przyszed? kto? z ekipy poke-dream, wi?c zaczyna si? hejt na inne serwery.
Nikt nie ka?e kupywa? pok?w - dost?pne s? na respach, wi?c mo?na z?apa? (tak, m?wi? tutaj te? o legendach)

@up Nie trafi?e?. Normalny gracz i to obeznany w takich serwerach. :P Btw nie ma u nas legend na respach sry. ;>

Server fajny i mozna sobie pograc ale:
1.Platny pacc (fuuuu)
2.Roznica miedzy pokiem a graczem tylko 2 lvle (lol? u mnie pok zawsze expi szybciej niz ja...)
3.Czesc serva jeszcze po brazolsku xD (ale mysle ze to zmienia:D)
4.Slabo widoczna administracja ;X

Ale co najgorsze pok kt?rego expisz zawsze jest s?abszy (s?absze staty) ni? dziki na takim samym poziomie.Lepiej op?aca si? z?apa? ni? expic a powinno by? odwrotnie.

Ale gdyby nie to by?o by ca?kiem fajnie i sporo przyjemniej by si? gra?o (zw?aszcza ?e przy starcie serwa przyrost stat by? wi?kszy i teraz ka?dy kto zaczyna ma pod g?rk?).

no wlasnie :D zapomnialem tego dopisac ale ten staly przyrost statow na lvl to patologia ;x wlasnie po to kazdemu wpadaly inaczej staty zeby kazdy mial inaczej wyskillowanego poka i zeby z czasem stal sie lepszy od dzikich ;x (niewiem kto to wymyslil ale chyba byl pijany albo cos :D)

"Serwer wy??czony na trzy minuty by wczyta? nowe ustawienia i zrobi? szybkiego testa na close serv.

Kolega wy?ej nie zna poj?cia wyrozumia?o?ci dla nowych serwer?w. Mimo, i? zaznaczy?em, ?e ca?e dnie siedzimy i wklepujemy poprawki w grze"

Panie, na 3 minuty? o 21 by? offline, a ja na komputerze by?em do 3 w nocy, bo z dziewczyn? pisa?em 21-03 to chyba nie 3 minuty i kto tutaj w kulki leci.

Administracja to totalni kretyni tyle moge powiedziec. Server tez ****owy- z neta pobrany, nic nie zmieniliscie oprocz expa[?] bo jedyne co ogarniacie to config. No ogar. Pozdro. Ello.

@up: nie zmienia?em expa mi?ku;* domy?lny by? w porz?dku.

Info o najbli?szych aktualizacjach na naszym forum. (Koleg? wy?ej zmartwi? po raz drugi - nie planuj? zmian w configu).

Zgodnie z regulaminem dzia?u Serwery prosz? o warna dla u?ytkownika Payoss za z?amanie nast?puj?cych punkt?w:
-Dozwolone jest komentowanie ots?w jak i poczyna? ich kadry lecz wszystkie wypowiedzi nie poparte sensownymi argumentami, zostan? nagrodzone ostrze?eniem i usuni?te.
- Wszelkie posty nie na temat otsa b?d? obra?aj?ce kadr? otsa s? zabronione. W tym bezpodstawne oskar?anie np. o kradzie? mapy, skrypt?w.

Sandor: zwracam honor. By?a taka sytuacja:)

Ostatnia edycja:

Razem z kolegami postanowili?my wybi? graczom z g?owy wra?enie, ?e Polska oferta serwer?w PokeTibii ma niewiele do zaoferowania. By? mo?e zostan? 'zhejtowany', jednak uwa?am, ?e najwi?ksze polskie serwery oferuj? tak naprawd? niewiele. Serwer PokeDream powsta?, by pokaza? jak przynajmniej powinien wygl?da? polski serwer PokeTibii. Ofert? sobie daruj? bo serwer zawiera dok?adnie to co przeci?tny brazylijski serwer ma do zaoferowania + poprawki + uprzejma i zaanga?owana administracja. Oto przepis na dobry serwer.

Dzi?kuje za uwag?. Dobranoc.
Piotr Fronczewski aka
uid_b0080b2fe6833553f5a6276450cd79941343332923413_width_700_play_0_pos_3_gs_0.jpg

Ostatnia edycja:

Pacc na tydzien 11 zl, pacc za 30 dni 20 zl, 4 players online ;oo

Lipa jak wszystkie polskie servery pokemon ,je?li w to gra? to tylko w pxg .

Status
Zamknięty.
Back
Do góry