Pokemon Dash [V.60]

Status
Zamknięty.
Odp: Pokemon Dash [V.60]

1.Tu nie jest nic edytowane ja wiecej zmienilem z oginalnego silnika tego co byl tu wczesniej bo dodalem evolucje (pozmieniealem jaki pok jakim stonem) wszystkie poki dalo sie zlapac spolszczylem pokedexa dodalem pvp ....
Wiec dla mnie ten silnik to nic jeden user na 1 stronie dodal linki do orginalnego tematu i widac ze surowe nic nie poprawione a to ze napiszesz ze edytowales to nic jak dla mnie za silnik 1/10

czy wszystkim dzia?a ten silnik ??

?ci?gn??em, ?eby si? upewni?, ?e silnika tam nie ma, bo i tak formata robi?. Jakby kto? mia? jakiekolwiek w?tpliwo?ci, ?e mo?e tam co? po?ytecznego jest to rozwiewam ;p.

Notka moderatorska:
Post nie na temat. Jak na razie upomnienie s?owne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mam otsa nad tym ale szkoda ze map editora nigdzie nie ma.
Jesli Ktos ma to niech wysle na pw!!

Pokomon Ots Tibia Schodzi Na Psy

50% pokemonow niema wiec shit ale silnik git i system z 75 pokemonami ;/

Pokemon Ots To Jest Cha?ba Dla Tibi Wielki Minus Dla Osoba Ktura to wykona?a

mam problem z silnikiem. prosze o pomoc. moje gg 2387987

Silnik 7/10 bo trzeba bugi usun?? a to nie jest fajne zajecie ;/ ale og?lnie ok.

Jak w??czam silnik i pr?buje si? zalogowa? pisze tak:
ONLY CLIENTS WITH PROTOCOL 8.6 ALLOWED.
O co w tym chodzi?
A w og?le jakie s? pasy do GM? Bo chce si? dowiedzie? czy te pasy s? dobre

To znaczy ze silnik tylko do Tibi 8.6 !

Je?eli dla autora zrobienie wszystkiego to 10min. to niech to wszystko zrobi i wstawi...
Pokemony kt?rych nie da si? z?apa? nie maj? w?asnych atak?w m1,m2 itd.

Mam pytanie w jakim pliku edytowa? level pokemon?w?

THX za wstawienie go tu.
Silnik w miar? , trzeba posiedzie? troch? a b?dzie si? mie? sko?czony.

Naprawi?em troche ten silnik. Tzn. dedni?te poki nie zmieniaja sie juz za przeproszeniem w ch%j wie co tylko normalnie w siebie (shiny tez ale nie wszystkie bo w cliencie nie ma chyba grafik kilku dedow shiny pokow albo ja nie znalazlem). Da si? z?apa? prawie all poki. (niestety kilka nie dzia?a nie wiem czemu).

Silnik jest dobry ale ma b??dy.9/10

Nie moge edita . :/

Wszystko jest fajnie ale pisze ?e server off . A w configu all ustawione .. .:( O co chodzi ? pr?blowa?em na 127.0.0.1 i nic :(

Genialne - brak mi innych s??w, osoba, kt?ra wykona?a tego OTSa odjeba?a kawa? dobrej roboty. Pozdrawiam tw?rc?!

siemka mam problem z skryptami catch i evolwe gluwnie catch
["Diglett"] = {chanse = 10, corpse = 6023, health = 470, maxhealth = 470},
evolution
["Diglett"] = {fotopoke = 2426}, ["Diglett"] = {level = 5, cons = 45, vida = 900}, i ["Diglett"] = {level = 5, evolution = "Dugtrio", maxh = 470, count = 1, stoneid = 2287, stoneid2 = 0},
}
no i ["Earth"] = {itemid = 2287, "Cubone", "Sandshrew", "Nidorino", "Nidorina", "Diglett"},
sorki ze tu tyle pisze lecz zrobilem sam niewiem co ale moje pokemony na servie nie mogo uzywac m1,m2,m3[...] etc ale jak tego nie naprawie to caly serwer 3 dni bez przerwy po 15 h szlak strzeli za przeproszeniem prosze o pomoc :/
Notka moderatorska:
?ci?gnij now? wersj? tego Pokemon Dasha. Znajduje si? na brazylisjkim forum

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ziomek ten serwer nie dziala nie moge sie zalogowac na zadne pasy wejsc na acc makera nawet ogarnij z czym ty wyjezdzasz!!!! a juz mia?em nadzieje ze se pogram

Status
Zamknięty.
Back
Do góry