-Inne Pokemon Gate 4Fun - Zapowiedzi

Status
Zamknięty.

Wojako1995

User
Sierpień 6, 2010
Liczba reakcji
0
Pokemon Gate jest to serwer na silniku Tibii z dodatkiem moda o nazwie - Pokemon. Znajduj? sie na nim Wszystkie pokemony z pierwszej generacji(Kanto) i drugiej(Johto) + Shiny z Pierwszej(w przysz?o?ci r?wnie? z drugiej generacji). Start jest nie jest dok?adnie sprecyzowany, ale my?l?, ?e uwin? si? z nim do miesi?ca... najp??niej :] Je?li pragniesz by? na bie??co informowany, kliknij Tutaj!.

Szukam r?wnie? Skrypter'a, poniewa? s? ma?e b??dy z kt?rymi poradzi? sobie nie potrafi?. :]

A oto par? screen?w z gry:

T?o Clienta:[/b]
x5s02c.jpg

Pokemon Center:
345y2qo.jpg

Boost Room:
2en222q.jpg

Random Battle Trainers:
2yz07tg.jpg

Teleport Room:
53083q.jpg

6ehpxc.jpg

Quest Room:
2ppzbjb.jpg

Ice Quest:
1y8pah.jpg

Hall of the Legend:
dynm9h.jpg

v3ova9.jpg

20tgncn.jpg

Leader Gym:
Brock Gym:

2zogho2.jpg

2q2k9vt.jpg

New Items [No ALL]
2hd047o.jpg

Odp: Pokemon Gate 4Fun - Zapowiedzi

Wszystko fajnie, ale jedno mi si? nie podoba..
Dlaczego w Tp room'ie Meganium ma poziom [22]? ;c

I dlaczego tu s? TP ROOMY ?
To ma by? POKEMON, a nie dragon ball czy naruto.
Jak dla mnie zwyk?y silnik z neta + dodatki.

@Up
tak samo tibia ma byc tibia, a sa teleporty...

To czy beda czy nie wspomagacze jak teleporty, zalezy od admina, wielu osoba napewno sie sposodba! :)
Osobiscie nie wejde, mapa za slaba dla mnie. Przykro mi;/

Map robiona przeze mnie, meganium ma ma?y level bo to sa detale i one zostana na koncu doprawione, a dlaczego teleporty a bo to ma by? Pokemon 4Fun z dodatkami fabularnymi czyli bedzie jeden taki baaaaardzo duzy quest fabularny gdzie przybierasz role asha i po kolei wszystko dzieje sie tak jak w filmie czyli zdobywasz pikachu nim grasz spotykasz spearowy ktore cie atakuja ty sobie dajesz rade itd.

Ju? si? nie mog? doczeka? :)

I dlaczego tu s? TP ROOMY ?
To ma by? POKEMON, a nie dragon ball czy naruto.
Jak dla mnie zwyk?y silnik z neta + dodatki.

Nie w ka?dym silniku DBL czy Naruto s? TP Room.
Chyba ?e chodzi?o ci o takie 999x, to rozumiem.

Na moim serwerze tak duzego rate nie bedzie... my?le ze ok 25x... albo nawet mniej bo to i tak szybko lvl idze pokemona :] A dla goscia my?le ze 100x bedzie dobry

Krytykujecie a sami by?cie takiego nie zrobili, serwer jest fajny. Dodaj pare screen?w na zachete =D

Mia?em ochot? pogra? na pokeotsie, lecz tu nie zagram. :P
TP mnie odstraszy?o.

Tp prawie ca?e sie zmieni?o chodzi o wygl?d,jest bardziej "?ywszy" :] Staram sie robi? mape ale sam nie dam rady... Je?eli kto? jest dobrym mapperem to niech napisze tutaj lbu mi na gg 8588127 lub na pw :] z ch?ci? go przyjm? :]

Najnowsza wersja Dash Advanced z Pokemonami z 2 serii. Jak dla mnie tylko mapa przerobiona. Te itemki takze s? w tamtej wersji.
Pozdrawiam, i ?ycze powodzenia.

Naprawi?em juz jeden b??d, dosy? powa?ny(Globalny), teraz mam problem z Randomowymi Trenerami czyli inaczej pobocznymi, gdzie mozesz potrenowa? swoje pokemony, aby sta?y sie silniejsze, dodatkowo zwiekszy?em maksymalny lvl do 200, co za tym idze... lepsze statystyki i wgl., zamiast tzw. DACC'a da?em Vip gdzie mo?na zdoby? shiny legendy, rainbowbox, box 7, box 8, zmierzy? si? z nowymi trenerami i liderami z drugiego regionu(Johto) dosta? ich odznak? + zmierzy? si? z nowymi questami w kt?rych mozna zdoby? naprawde super nagrody lub Pokemony z wy?szej pu?ki z +50 Do?adowaniem(wtajemniczeni wiedz? o co biega :]). A co naprawd? mi i wszytskim si? spodoba?o... wzi??? udzia? w Lidze Pokemon!, oczywi?cie pod warunkiem ze uzbieramy wszystkie odznaki i pokonamy elitarn? czw?rk? :]. Gdy na co? wpadne napisz? tutaj ponownie ?eby si? z wami tym podzieli? :]

My?l? ze do miesi?ca najp??niej juz bedzie napewno jak mowi?em mam2 b?edy i mape skonczy? koniec. Ale mape mo?a konczy? w czasie juz startu to nie problem :]

Kolejny ots na pokemon dash advanced bedzie grac maxymalnie 20 os?b.

Dodatkowo postawiony oczywiscie na XP wi?c lagi b?d? dosy? duze.

I kolejne dziecko stawia otsa z neta my?l?c ze zarobi miliony.

Omg kolejne g?wno na slinku Pokemon Dash Advanced....

Oj Mylicie sie... Tak si? sk?ada ze mam juz dedyka, pliki source tez posiadam... ten serwer tworze juz przesz?o 3 miechy. Jeste?cie za?lepieni tym PxG, to jest dla was "boskie", a wszystkie inne otsy sa dla was "g?wnem" i tworz? je "dzieci" nawet je?li nie wiecie ile oni maj? lat... "Nie oceniaj ludzi po wygl?dzie" Znacie takie sformu?owanie?

Wed?ug mnie ots mo?e wyj??, na pewno zagram.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry