-Inne Pokemon Maniac Online "Zapowiedz 2"

Status
Zamknięty.
Odp: Pokemon Maniac Online "Zapowiedz 2"

Na pewno wbije :)
Pacc bedzie darmowy?

Lepiej ?eby by? darmowy.Wi?cej os?b by gra?o,i wtedy zrobi? jaki? ma?y sms shop z nie jakimi? super itemami tylko jakimi? ?rednimi i np. kas?.Co ty na to?

Na pewno wbije :)
Pacc bedzie darmowy?
Lepiej ?eby by? darmowy.Wi?cej os?b by gra?o,i wtedy zrobi? jaki? ma?y sms shop z nie jakimi? super itemami tylko jakimi? ?rednimi i np. kas?.Co ty na to?

Tutaj jest dacc zamiast pacc'a ;)

Dacc niestety musi by? p?atny bo inaczej nie starczy na utrzymanie serwera.

Dla tych, kt?rzy chc? wspom?c PMO poprzez reklamowanie - prosz? wklei? do podpisu to: Kod: 74289 WKLEJTO.PL Darmowa wklejka, na zawsze!

Wygl?da to tak jak w moim podpisie.

Pozdrawiam,

Miauuuu

Szkoda ze dacc platny, jednak server prezentuje sie swietnie. Duzo bardziej podobaja mi sie te grafiki niz te z gameboya. Pozostaje tylko nam wszytskim czekac na start, zycze powodzenia.
Pozrdawiam Vergil!

No ?adnie ?adnie tylko czy si? uda czekam z nie cierpliwo?ciom ?ycz? powodzenia :)

Jak dla mnie jeden z lepszych pomys??w od paru lat mo?e nie wszystkim sie spodoba? z powodu zerwania zasad z tradycyjn? tibi? lecz pomys? jest orginalny i pewnie wiele os?b pracuj?cych nad OTS jak ja my?li ,, takie proste czemu na to nie wpad?em" :D

To jest super tylko szkoda ze nie bedzie jak Grac na LINUXIE:/ ale projekt jest spox

Projekt jest dobry ale mam pomys? aby szybicej sie wbija?o lvl 2 razy szybciej ni? na br.Dlaczego?Ja mam na br 70lvl i mam du?o przyjaci?? wi?c nie zamierzam gra? od 0 i znowu wbija? ten lvl tak d?ugo.Nawet jakby to by? mega hiper bez lag?w 100% pl pokemon server.

Kiedy start mo?na wiedzie??
Planowany start nast?pi za 1 tydzie? i 4 dni je?li wszytko p?jdzie ok.
Na forum serwera odby?y si? nabory na moderatora ( ja niestety si? nie dosta?em :confused:). Na moderatora dostali si?:
- Laki
- Catseris
- Arkam
- Yazid
- Sebastianpl
Wszystkim im gratuluje!

Je?li chcesz pom?c w promowaniu PMO zapraszam do tego tematu:http://tibia.net.pl/inne/405397-wstawisz-sygne-do-podpisu-dam-reputa.html

My?l?, ?e te info powinno wam starczy?.

Pozdrawiam,

Miauuuu

Dzi?ki.

Tak start jest planowany za tyn tydzie? z groszami, ale m?wi? z g?ry by nikt nie by? rozczarowany tym, ?e mo?e by? p??niej , gdy? ci?gle pracujemy.

Mam nadziej? ?e si? nic nie przed?u?y i wystartuj? na czas :D

kiedy zapowiedz 3? niemoge sie doczeka? kiedy server ruszy

Start planowany jest za oko?o tydzien/2, zale?y od mappera jak sko?czy mapke.
News Ticker: Zrezygnowa?em z poycji Moderatora.
To Tyle na razie.

Przecie? podobno open beta ma wystartowac w przysz?ym tygodniu

logoyy.png
W tym newsie znajdziecie:
icon_arrow.gif
Ile slot?w b?dzie mia? serwer.
icon_arrow.gif
Szacowana data Open Bety.
icon_arrow.gif
Czemu server nie wystartuje teraz.
icon_arrow.gif
Co nowego na forum PMO.
icon_arrow.gif
Czym si? r??ni V*I*P od DACC oraz jak mo?na je otrzyma?.
icon_arrow.gif
Co planowane jest na najbli?sze update.
icon_arrow.gif
Sk?ad administracji forum PMO.

Na szybko:

Ile slot?w b?dzie mia? serwer:
-Serwer b?dzie posiada? 300 slot?w!

Za ile Open Beta:
-Szacowany czas OB to: pocz?tek/po?owa wrze?nia

Czemu nie wystartujemy teraz:
-Poniewa? mapper powiedzia?, ?e usuwa? jakie? tam miasto co przed?u?y troch? okres prac, a Fabian kupuje serwer dedykowany we wrze?niu.

Co nowego na forum:
-Zosta? wprowadzony medal system. Prawdopodobnie b?dzie mo?na go otrzyma? jako nagroda z konkursu. Oto jak wygl?daj?:
puchar.gif
medal2-blue-gold.gif

& VIP / DACC oraz specjalne wej?ci?wki
Zacznijmy od tego jak mo?na je zdoby?:
DACC - b?dzie on do kupienia przelewem.
V*I*P - Otrzymaj? go osoby, kt?re przyczyniaj? si? do rozwoju serwera.
Specjalne wej?ci?wki - b?d? dost?pne za sms.
DACC:
- Wej?cie bez kolejek
- 10% Wi?cej expa
- Mo?liwo?? Kupna domku
- Mo?liwo?? Kupna Stroj?w (o ile pozwoli nam na to respect)
- Mo?liwo?? Latania , P?ywania , Je?d?enia na pokemonach i Teleportowania si? do miasta
- Mo?liwo?? wykonywania Quest?w dla dacc
- Anty Hack polegaj?cy na po??czenie si? tylko z jednego ip (nie zalecane dla zmiennego ip w p??niejszym etapie gry)
- Ranga na forum Donator :P
- Mo?liwo?? podr??owania na nie odkryte tereny :)
V*I*P:
- Mo?liwo?? wej?cia bez kolejki ( Vip nie zabiera slota !! )
- 4% Wi?cej expa
- Mo?liwo?? latania , p?ywania i Je?d?enia
- Mo?liwo?? Kupna Stroj?w (o ile pozwoli nam na to respect)

Specjalne wej?ci?wki:
-Wej?cie bez kolejki

& Co planowane jest na najbli?sze update.
Zastaniemy zmiany w potionach.
Ataki wywo?uj?ce zamro?enie/zatrucie/parali?/poparzenie i inne!
Mo?liwo?? zaprojektowania domku przez mappera
Po ?ci?ciu krzaczka b?dzie mo?liwo?? otrzymania losowego Berry
W?asna p?e? pokemon?w

Wi?cej info: tutaj

& Administracja forum.

Administratorzy:
*Jakub
*Fabian

Global Moderatorzy:
*Catseris
*Laki

Moderatorzy:
*Sebastianpl
*Yazid​

Koniec newsa
?r?d?o: pokemonmaniaconline.com

Ostatnia edycja:

Wszystko fajnie ale BAAAAAARDZO irytuje mnie jedna rzecz. P?ywanie, latanie, je?d?enie na pokemonach tylko dla Dacc? ja pierdole....

Wszystko fajnie ale BAAAAAARDZO irytuje mnie jedna rzecz. P?ywanie, latanie, je?d?enie na pokemonach tylko dla Dacc? ja pierdole....
To sobie pierdol :D.
Ots jak dla mnie, super, napewno zagram, ciekawi mnie bardzo r?wnie? wasz acc maker wbudowany w kliencie ;o

od pocz?tku wierzy?em ?e projekt wypali :)
i za nied?ugi czas b?d? m?g? wbi? w ko?cu na serwer...
Panowie Gratuluje Dobrej I Solidnej Roboty!

Tym dacc'em lekki zaw?d...
- 10% Wi?cej expa
Bardzo nie ciekawa opcja bo to straszne faworyzowanie graczy z dacc... ale przynajmniej serwer tak szybko nie upadnie bo dzieci b?d? na to lecia?y...

Anty Hack polegaj?cy na po??czenie si? tylko z jednego ip (nie zalecane dla zmiennego ip w p??niejszym etapie gry)
I tu te? jest troch? idiotyzm... wyobra?my sobie, ?e chc? pokazac koledze co i jak, albo jestem u rodziny (co mi si? cz?sto zdarza) gdzie z kuzynami lubimy sp?dzac godziny przed tibi?, mam Dacc i mam nieudogodnienie bo nie mog? si? zalogowac, troch? g?upie. Z jednej strony chroni 13 letnie dzieci kt?re wchodz? i pobieraj? co popadnie. Mam nadziej?, ?e b?dzie mo?na wy??czyc t? opcj?.

Reszta raczej bez zarzut?w i czekam na start OB kt?ry mia? byc w tym tygodniu sierpnia...

I tu te? jest troch? idiotyzm... wyobra?my sobie, ?e chc? pokazac koledze co i jak, albo jestem u rodziny (co mi si? cz?sto zdarza) gdzie z kuzynami lubimy sp?dzac godziny przed tibi?, mam Dacc i mam nieudogodnienie bo nie mog? si? zalogowac, troch? g?upie. Z jednej strony chroni 13 letnie dzieci kt?re wchodz? i pobieraj? co popadnie. Mam nadziej?, ?e b?dzie mo?na wy??czyc t? opcj?.
Anty-Hack polega na tym, ?e nie mo?esz si? zalogowa? na posta? ale mo?esz na konto. Gdy ju? si? na konto zalogujesz powiedzmy u kolegi to mo?esz sobie wy??czy? opcje anty-hacking poprzez wpisanie recovery-key ( dok?adnie nie wiem bo tego nie u?ywam )

Mam nadziej?, ?e b?dzie mo?na wy??czyc t? opcj?.
Ona b?dzie na pocz?tku wy??czona bo sk?d mamy wiedzie? czy gracz ?yczy sobie tej opcji czy nie ;) trzeba pierw j? aktywowa?.

Pozdrawiam,

Miauuuu

Status
Zamknięty.
Back
Do góry