Witajcie!
Nareszcie si? zmobilizowa?em i postanowi?em za?o?y? forum do projektu, nad kt?rym pracuj? ju? od kilku dni.
PokemonOnline.pl
Planowany start: stycze?/luty 2010
Beta testy: ju? na pocz?tku stycznia 2010
Exp: wiadomo, to nie jest zwyk?y OTS dlatego mno?nika nie ma sensu podawa?
PVP: Generalnie ?wiat non-pvp, areny do pojedynk?w mi?dzy trenerami
Serwer: Oczywi?cie dedykowany, 24/7
Standardowo: gracz b?dzie m?g? mi?? przy sobie max 6 pokemon?w. Po z?apaniu kolejnych przenoszone s? one do komputera.
HP i si?a pokemon?w odwzorowana na podstawie Pokedexu z Game Boy Color: Pokemon Red/Blue/Yellow
Prawdziwe umiej?tno?ci pokemon?w.
Mo?liwo?? latania np. na Articuno:
Je?dzenia np. na Onixie:
oraz p?ywania np. na Gyaradosie:
czy Snorlaxie:
Ogromny sukces jaki odnios?a brazylijska wersja PokemonOnline zmotywowa? mnie do dzia?ania. W ci?gu kilku dni uda?o mi si? dostosowa? sprity do klienta Tibii, stworzy? kilka Pokemon?w oraz rozpisa? sobie co jak b?dzie wygl?da?o.
Dodaj? tu zrzuty ekranu aby?cie Wy, przyszli gracze, mogli zobaczy?, ?e co? jednak robi?.
pr?ba sprit?w:
statsy pokemonk?w:
oraz ich ataki:
Nareszcie si? zmobilizowa?em i postanowi?em za?o?y? forum do projektu, nad kt?rym pracuj? ju? od kilku dni.
PokemonOnline.pl
Planowany start: stycze?/luty 2010
Beta testy: ju? na pocz?tku stycznia 2010
Exp: wiadomo, to nie jest zwyk?y OTS dlatego mno?nika nie ma sensu podawa?
PVP: Generalnie ?wiat non-pvp, areny do pojedynk?w mi?dzy trenerami
Serwer: Oczywi?cie dedykowany, 24/7
Standardowo: gracz b?dzie m?g? mi?? przy sobie max 6 pokemon?w. Po z?apaniu kolejnych przenoszone s? one do komputera.
HP i si?a pokemon?w odwzorowana na podstawie Pokedexu z Game Boy Color: Pokemon Red/Blue/Yellow
Prawdziwe umiej?tno?ci pokemon?w.
Mo?liwo?? latania np. na Articuno:
Je?dzenia np. na Onixie:
oraz p?ywania np. na Gyaradosie:
czy Snorlaxie:
Ogromny sukces jaki odnios?a brazylijska wersja PokemonOnline zmotywowa? mnie do dzia?ania. W ci?gu kilku dni uda?o mi si? dostosowa? sprity do klienta Tibii, stworzy? kilka Pokemon?w oraz rozpisa? sobie co jak b?dzie wygl?da?o.
Dodaj? tu zrzuty ekranu aby?cie Wy, przyszli gracze, mogli zobaczy?, ?e co? jednak robi?.
pr?ba sprit?w:
statsy pokemonk?w:
oraz ich ataki:
Narazie nie ma w czym pomaga?, jednak wkr?tce b?d? potrzebowa? maper?w.
Wpisz na google Pokemon Sprites.