• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Tzn tak, jako ?e przesunali?my start nie zapomnielismy o graczach teraz przez ten ostatni tydzien wpuszczamy nowych graczy aby zapoznali si? z gr?;)

A w jaki sposob mozna sie dostac prosilbym o jakis kontakt moje gg 2427874 (niewidoczny)

dolaczam sie do 2panow up jak sie dostac do listy nowych graczy?;p jakby co gadu 7487657

kurde znowu tydzien czekac mam nadzieje ze start bedzie jeszcze przed 8 pazdziernika a nie ze znowu o tydzien przesuniecie:curse:

A mo?na ju? gra?..? Je?li tak to sk?d clienta wzi?? i gdzie si? zarejestrowa??(wasze forum nie dzia?a.. przynajmniej mi =d) A je?li nie to kiedy b?dzie mo?na? :p

No szkoda a wiadomo o kt?rej dzisiaj b?dzie forum dzia?a?o?

Mam sprawe z tym pokemon.
A ten silnik to bedzie na forum z linkiem?
Acc maker to juz gotowy?
Czemu przesuniety? :(
Szkoda mnie nie bedzie wlasnie 8 pazdziernika do 16pazdziernika :(
No trudno trzeba grac na brazylijskim pokemon.

Ostatnia edycja:

a ja mam jeszcze pytanko odno?nie nick?w w grze, skoro s? spolszczeni NPC to b?dzie mo?na u?ywa? w nicku znak?w "?","?","?","?","?","?" itp

Update :

Naciskamy "use" na okienko ~~Player~~ i u?ywamy tego na sobie albo na innym graczu :) .
43611462.png

Eldiane napisz jak mo?na zagra? przed startem skoro ju? o tym wspomnia?e? ... bo na waszym forum albo jestem ?lepy albo nic nie pisze ?

Trzeba znalesc gg "larvy" i mu napisac. Wczoraj weszlo na "testy: ok 40 osob

to smao co @up ;p mi nawet cze?? nie odpisa?. cho? po jego opisie mo?na wywnioskowa?, ?e przez ten tydzie? nie pogramy :) cytuje: "beta bedzie offline przez dluzszy czas."

Status
Zamknięty.
Back
Do góry