Pomocy ;/ klopoty z ip/brak polaczenia

Status
Zamknięty.

Czita

User
Wrzesień 28, 2009
Liczba reakcji
0
Witam.
Czy jakims sposobem moge postawic otsa posiadajac wewnetrzne ip ;///?? jak dotychczas ots nie laczyl sie z moim globalnym ip przez co nie moge postawic servera online ;/// moge grac tylko na sieci lokalnej ;/// ktos umie temu zaradzic? problem chyba polega na tym ze posiadam w domu siec bezprzewodowa a nie jestem polaczony bezposrednio przez kabel... help plz !

Odp: Pomocy ;/ klopoty z ip/brak polaczenia

Telefon do us?ugodawcy o pro?be dania zewn?trznego ip lub hamachi

Jak postawie przez hamachi to bedzie dzialac?

Bo teraz przeczytalem na forum ze mozna jeszcze przekierowac porty routera ale nie za bardzo chce mi sie w to bawic ;p

witam... niewiem do koncza czy mozna przez hamachi jak mam wewnetrze... ale wiem ze mozesz zadzwonic do operatora twojego internetu aby zmienili ci ip za zewnetrzne dla nich to jest 1 Minuta! Slyszalem ze jezeli jestes rok juz w tej firmie to masz jakies znizki albo masz za darmo... ;]

Kurw* zainstalowalem hamachi , dostalem adres hamachi , postawilem serva hamachi, zmienilem config na ip z hamachi ,wlaczylem otsa

A mimo to Kurw* jak chce dodac ota do "ots-list.org" wyskakuje

"Serwer przy dodawaniu musi by? w??czony."

Ju? kurw* naprawde nie wiem co mam zrobic zeby to dzialalo... ;///////

Takie stronki nie uznaj? serwer?w Hamachi, wi?c nie dodasz :p Ale ludzie mog? wej?? :D

Hhahahah Omg Chyba to pier*ole ;p Chyba ze znasz jakies inne stronki gdzie moge go zareklamowac ;p

Hhahahah Omg Chyba to pier*ole ;p Chyba ze znasz jakies inne stronki gdzie moge go zareklamowac ;p

Na przyk?ad tutaj, w dziale Serwery Hamachi. Napisz te? na innych forach. Pami?taj, ?e taki serwer nie b?dzie si? cieszy? du?? popularno?ci?. W ci?gu tygodnia mog? wej?? nawet dwie osoby ;x

Ha, 800 post xD

Oki dzieki za ta przemila wymiane zdan ale pier*ole to ;D i wracam do pykania w Wowa.
cya gz 800posta ;p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry