Pomys?y na Skrypty

Status
Zamknięty.

Arkam

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
180
Witam, mam ostatnio chwil? wolnego czasu wi?c postanowi?em stworzy? OTS.
Brakuje mi pomys??w na skrypty, kt?re m.in b?d? udost?pnia?.
Prosz? was o dawanie pomys??w co do skrypt?w, potrafi? pisa? w C++ wi?c nawet trudniejsze systemy nie powinny mi sprawi? problemu.
Nie jest to temat ze skryptami na zam?wienie tylko z pomys?ami na skrypty.

@Do innych skrypter?w: Zastrzegam sobie wy??czne prawo do pisania skrypt?w z pomys??w w tym temacie, b?d? odrazu informowa? czy dany skrypt napisz? czy nie, je?li nie to ka?dy inny mo?e go zrobi? :) To tak poza tematem troche ;s

Wz?r:

Nazwa Skryptu:
Opis Skryptu:
Inne:

Odp: Pomys?y na Skrypty

Nazwa skryptu : Pvp arena - walka o item
Opis : Idzie dw?ch player?w staja na wyznaczonym polu k?ad? te same itemy np na coal basin i ciagna za dzwignie nastepnie teleportuje ich na pvp arene oczywisice itemy znikaja i ten kt?ry wygra zgarnia obydwa itemy, swoj i rywala :)

Odp: Pomys?y na Skrypty

Witam, jako ?e jeste? w supporcie powiniene? u?ywa? opcji "szukaj".
Mam ju? do?? tych samych temat?w. Na ka?dej stronie "dyskusji OTS" jest po 5 temat?w tego samego typu. Jak tak bardzo wam zale?y urz?d?cie sobie temat zbiorowy a nie co kto? wpadnie na pomys? z nowym serwerem odrazu leci na forum i prosi o pomys?y.

@Topic
Chcesz co? oryginalnego?
To sam to wymy?l.

@Regulamin
Kod:
@Do innych skrypter?w: Zastrzegam sobie wy??czne prawo do pisania skrypt?w z pomys??w w tym temacie, b?d? odrazu informowa? czy dany skrypt napisz? czy nie, je?li nie to ka?dy inny mo?e go zrobi?

Przeczytaj jeszcze raz ten kawa?ek i odpowiedz sobie na jedno ale to zajebi?cie wa?ne pytanie, co ty napisa?e??

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry