Poszukiwany Mapper [Low rate, rpg, dedyk na koniec czerwca]

Status
Zamknięty.

MaCroS

Active User
Październik 25, 2008
Liczba reakcji
5
logoldp.png

Zmiana wersji na 9.81 !
Na pocz?tek dodam co b?dzie wprowadzone do serwera oraz w jakim terminie.​

*Dodanie do item'?w r??nych atrybut?w, najlepsze itemy dost?pne z Quest'?w Daily, w innej grze nazywane Instancjami.
(Instancje - Serwer kopiuje dany schemat mapy i tworzy UID miejsce dla wybranej grupy os?b w party, Monsters napisane w Lua, walka jest bardzo interesuj?ca.
*W p??niejszym etapie wprowadzenie systemu Miast dla graczy (gildii), mo?liwo?? tworzenia w?asnych wiosek In-Game z zebranych surowc?w.
(System mam gotowy z starego projektu, nale?y go tylko przenie? i udoskonali?)
*Serwer typowo Low-Rate, 300 lvl do wbicia w kilka miesi?cy + - w zale?no?ci od czasu online
*Sms-Shop Pacc, Mounty skromne upominki lub przydatne itemy w grze. np. xxx Life Ring?w (Nic takiego co da?o by zbyt du?o przewag? nad graczami premium i free)
(Funkcje Facc-Pacc ca?kowicie zmienione)
*98% nie zawodny anty cheat system
*W?asna mapa i itemy.

I troch? wi?cej :)

Podanie:

<1> 2 Screeny prac (linki):
<2> dost?pno?? w godzinach (1-24):

EDIT: Strona w wersji beta ! (sry za s?ab? jako?- ju? jest inna grafika ;p)
tswt.jpg

Trwa dodanie do strony wyboru j?zyku, dodam i? 90% jest ju? zrobione. Polski // Angielski.
Oraz kilka zmian graficznych.

Na koniec powiem, ?e serwer jest robiony po to by mi?o si? na nim gra?o i d?ugo, sms-shop dopasowany tak by utrzyma? serwer, a czasem da? dodatkowe par? groszy dla teamu kt?ry pracuje nad nim.

Zapraszam ch?tnych !! G??wnie potrzebni s? mapperzy, jeden cz?owiek co b?dzie liderem grupy zajmuj?cej si? mappingiem.

Naturalnie ka?dy dostaje miejsce w supporcie.

OBECNIE ZOSTA? STWORZONY EXTENSION CREATOR DO REMERE, KT?RY B?DZIE PUBLICZNIE DOST?PNY.

Je?eli chodzi o mnie, jestem Maciek, mam 24 lata, znany pod nickiem "MaCrOs" :) Pozdrawiam.

Odp: Poszukiwany Mapper [Low rate, rpg, dedyk na koniec czerwca]

co w?a?ciwie obliczasz tym hashem? Masz ?wiadomo?? ?e boty nie ingeruj? w plik klienta?

Jakie wynagro?

hash sprawdza czy plik nie zosta? zmieniony (w celu pomini?cia guarda), to chyba oczywiste.
A je?eli nie zosta? zmieniony to inject do pami?ci byle jakim programem powoduje nadpisanie skazy i nie mo?na ju? wbi? na serwer b?d? z niego wyrzuca, loguj?c IP/ACC

Oczywi?cie wszystko jest do omini?cia ale to nie lada wyzwanie, w?tpi? by komu? chcia?o si? w to bawi?.

Wynagrodzenie jak pisa?em na PW, mog? doda? i? gdy serwer wystartuje i wypali to przez pierwszy okres wynagrodzenie $$ jest nie mo?liwe, jedyne w postaci Pacc Scrolli. Serwer bez vip.

Bump !

Witam Mam na imie Karol mam 18 lat (Za tydzien) =]. Jestem zainteresowany zajeciem miejsca jako mapper. Screeny moge tobie wyslac na pw bo jeszcze nie mam gotowych..
Prosze o kontakt GG: 6636366
Czas pracy to zalezy jak bede pracowal bo Grafik jest inny co tydzien.
PS: Przepraszam za b?edy ortograficzne ale od malego mieszkam za granica :(

Potrzebny jeszcze 1 mapper ;) zapraszamy serdecznie ;]

Jak kolega Up poszukujemy trzeciego Mappera do RPG.
TNP.png

Klimat Mrocznego miasta

Status
Zamknięty.
Back
Do góry