- Liczba reakcji
- 13
Poszukuje webmastera z d?ugim starzem, OTS niedawno sta? , w tydzien liczba graczy dosz?a a? do 89! OTS bedzie na serverze dedykowanym, bedzie tak?e shop items na stronie, oczywiscie za pomoc dam GM'a i gwarantuje dalsze awanse. Jesli kogos to zainteresuje to za pomoc moge przela? symboliczn? sume na konto pomocnika.
Chodzi mi o sta?? pomoc webmastera, nie na krutk? chwile...
Webmaster musi umiec, dodawac swoje layouty(niekoniecznie), poprawiac wszelkie b??dy na stronie,
zrobic sklepik z itemami(oczywiscie konto bankowe i konto na dotpay zaloze sam), zrobic forum(niekoniecznie) i du?o innych rzeczy.(np. dodatki na strone (powergamers itp, itd.))
Prosze niepatrze? na reputacje! To pewny projekt nikt nikogo nieoszuka, oczywiscie Ventrillo 2.1.4 obowiazkowe!
A wi?c tak podanie ma wygl?da? tak
dlaczego ty?:
posiadasz ventrillo?:
ile online jestes dziennie?:
gadu-gadu:
Moje gg to 8956905
Bardzo prosze o pomoc i zglaszanie sie do projektu!
Chodzi mi o sta?? pomoc webmastera, nie na krutk? chwile...
Webmaster musi umiec, dodawac swoje layouty(niekoniecznie), poprawiac wszelkie b??dy na stronie,
zrobic sklepik z itemami(oczywiscie konto bankowe i konto na dotpay zaloze sam), zrobic forum(niekoniecznie) i du?o innych rzeczy.(np. dodatki na strone (powergamers itp, itd.))
Prosze niepatrze? na reputacje! To pewny projekt nikt nikogo nieoszuka, oczywiscie Ventrillo 2.1.4 obowiazkowe!
A wi?c tak podanie ma wygl?da? tak
dlaczego ty?:
posiadasz ventrillo?:
ile online jestes dziennie?:
gadu-gadu:
Moje gg to 8956905
Bardzo prosze o pomoc i zglaszanie sie do projektu!