Problem/debug na OTS

Status
Zamknięty.

Tasak95

New User
Kwiecień 6, 2009
Liczba reakcji
0
Witam,mam taki problem mam na ots exp x 5000 ;P i jest dziwna sytuacja
jezeli wbije mniej wiecej 1300+ to jak padne lvl NIE spada i jak zabije np. rata to idzie 12 lvl w gore O.o dziwne gracze wykorzystuj? ten blad specialnie
padaj? potem ida byle co zabic i 12 lvl w gore jest jakies rozwiazanie na to ?
Mam Evolution By Sentil

Odp: Problem/debug na OTS

To nie ?aden bug, masz tam ustawione w confingu wysoki exp rate na 500 razy i dostajesz du?y lvl nawet po zabiciu rata.

To nie ?aden bug, masz tam ustawione w confingu wysoki exp rate na 500 razy i dostajesz du?y lvl nawet po zabiciu rata.

Wcale ?e nie..

Mia?em dok?adnie taki sam problem kiedy? w swoim silniku. To urok Ariesa- b??d gdzie? g??boko. Nie rozwi??esz go inaczej ni? przez edycj? source, a ?e Aries ich nie posiada, to nie rozwi??esz go w og?le.
I nic na to nie poradzisz ;/:confused:

mam exp rate na 5000.. normalnie za rata na p?? procenta nie idzie -.-

mam exp rate na 5000.. normalnie za rata na p?? procenta nie idzie -.-
Zale?y te? od kt?rego levela. Je?eli exp rate za rata,trola czy innych low monsters jest w porz?dku , to musisz mie? b??d w confing.lua , polecam Ci na forum ziomka " Ovner " - on bardzo dobrze zna si? na confingu,robienia ots'a .. :up:

Z?y dzia? -.-
A wogole lepiej zmniejsz exp bo na takim expie to sie nudna gra robi i to jescze na evo by sentil co jest zrobiony na exp [10-200]

Z?y dzia? -.-
A wogole lepiej zmniejsz exp bo na takim expie to sie nudna gra robi i to jescze na evo by sentil co jest zrobiony na exp [10-200]
ee wiesz ja go dosyc mocno przerobilem wiec jest co robic

Zale?y te? od kt?rego levela. Je?eli exp rate za rata,trola czy innych low monsters jest w porz?dku , to musisz mie? b??d w confing.lua , polecam Ci na forum ziomka " Ovner " - on bardzo dobrze zna si? na confingu,robienia ots'a .. :up:
podaj link xD;);););)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry