Problem techniczny!

Status
Zamknięty.

Degrengolada

Active User
Luty 21, 2009
Liczba reakcji
12
Siema
Mam dziwny problem z Tibia. Kiedy loguje si? na rl tibie i przejd? kilka kratek, to nagle moja posta? si? zatrzymuje i nie mog? si? ni? ruszy?. Nie mog? te? otwiera? plecak?w, ani si? leczy?. Tak jakbym mia? kicka, ale to nie jest kick, bo nie wywala mojej postaci. Dop?ki nie dam exita, to b?d? sta? w tym samym miejscu. Najdziwniejsze jest to, ze jak logn? na jakiegokolwiek OTSa, to mog? pu?ci? bota na tydzie? i mi si? co? takiego nie zrobi! Tylko na rl tibii co? si? zjeba?o i nie wiem co.
Przeinstalowywa?em Tibi?, wy??czy?em antywira, sprawdza?em na wszystkich direxach i open gl. Nic nie pomog?o. Wczoraj zrobi?em formata, mam czysty komputer bez antywira i innych program?w. ?ci?gn??em Tibie, zalogowa?em i po przej?ciu kilku SQM znowu to samo!
Mia? kto? podobny problem? To chyba nie mo?e by? zjebana karta graficzna, bo przed formatem CS chodzi? i inne gry te?. Nie wspominaj?c ju? o OTSach!
Wie kto? co mog?o mi si? zjeba?? Bo niew?tpliwie co? mi si? posypa?o, a nie wiem co i nie wiem gdzie. Dodam, ?e wcze?niej normalnie gra?em na tym kompie bez ?adnych problem?w.

Odp: Problem techniczny!

Cze??, dziwny masz troszk? problem, istotna sprawa jaki masz system operacyjny?
Mamy nadzieje ?e tibi? z oficjalnej strony pobierasz.
Mo?e napisz mi na gadu - razem powalczymy ch?tnie Ci pomog?.
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry