• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Kompilacja Problem z kompilacj?

Status
Zamknięty.

Jazonas

User
Maj 30, 2008
Liczba reakcji
0
Witam.
Dopiero zacz??em zabawe z kompilacj? i mam pewien problem. U?ywam The Forgotten Server 0.3.6pl1 Crying Damson i tam plik exe ma 6mb natomiast po kompilacji source owego silnika plik exe ma 3 mb i nie dzia?a poprawnie (biblioteki posiadam).
Pytanie nast?puj?ce: Jestem debilem i robi? jaki? g?upi b??d? Je?eli tak to prosz? o pomoc. Odp?ac? si? reputem (o ile mog? da?). :)
Dzi?kuj? i pozdrawiam.

Odp: Problem z kompilacj?

Co mamy rozumie? przez s?owo dzia?a nie poprawnie? Nie w??cza si?, wyskakuje jaki? b??d, mo?e zapytanie? Nie mog? wej?? u?ytkownicy?​
Regards, Ankledork~.​

Sorka, ?e ?le si? wyrazi?em. Po prostu przy ?adowaniu si? silnika wyskakuje b??d albo po prostu si? crashuje (nie pami?tam dok?adnie, poniewa? przez jaki? czas nie mam dost?pu do komputera. Zedytuje jak wejd? na kompa). Pozdrawiam.

Mialem dokladnie tak samo. Mimo dobrego skompilowania silnik wazy tylko 3 mb i nie laczy sie z baza mysql. Dolaczam sie do prosby.

Refresh. Czy kto? ma jaki? pomys?? paskud ju? wyja?ni? na czym polega b??d.

kompiluj theforgottenserver-console.dev a nie gui ;D ps: console zawsze wazy mniej niz gui a problemy pewnie wynikaja z braku nowych .dll lub zlego ustawienia config. Napisz nam jescze jakie zmiany zrobiles w source.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry