Propozycje do serwera OT |Eloth.net|

Propozycje do serwera OT |Eloth.net|

• Tak, poniewa?... .

Votes: 0 0,0%
  • Nie, poniewa?... .

• Nie wiem.

• Tak, poniewa?... .

• Nie, poniewa?... .

• Nie wiem.

• Tak, poniewa?... .

• Nie, poniewa?... .

• Nie wiem.

• Tak, poniewa?... .

• Nie, poniewa?... .

• Nie wiem.

• Tak, poniewa?... .

• Nie, poniewa?... .

• Nie wiem.

• Tak, poniewa?... .

• Nie, poniewa?... .

• Nie wiem.

• Tak, poniewa?... .

• Nie, poniewa?... .

• Nie wiem.

• Tak, poniewa?... .

• Nie, poniewa?... .

• Nie wiem.

• Tak, poniewa?... .

• Nie, poniewa?... .

• Nie wiem.

• Tak, poniewa?... .

• Nie, poniewa?... .

• Nie wiem.

• Tak, poniewa?... .

• Nie, poniewa?... .

• Nie wiem.

• Tak, poniewa?... .

• Nie, poniewa?... .

• Nie wiem.

• Total voters
    19
Status
Zamknięty.

Solkrin

Senior User
Styczeń 8, 2011
Liczba reakcji
104

Witam. Pewnie znacie lub kojarzycie serwer o nazwie Eloth, a jak jeszcze o nim nie s?yszeli?cie, to mo?ecie na Nim zagra? ju? nied?ugo.
Teraz mo?e przejd? do opisu i informacji serwera.

Eloth jest tworzony od 2008 roku, w mi?dzy czasie zmieni?o si? lub dodano bardzo wiele rzeczy, kt?re wyr??niaj? Nas od innych serwer?w OT.

Wersja serwera 8.60. Pewnie zapytacie, dlaczego akurat wersja 8.60? Odpowied? jest prosta, wersja 8.60 jest najstabilniejsza, na kt?rej gra du?o pojedynczych graczy oraz najwi?ksze ekipy.

Od 2 miesi?cy pracujemy nad nowym silnikiem, kt?ry zwie si? OTserv.
Po wielu rozmowach i dyskutowaniach zadecydowali?my o zmianie silnika TFS na OTserv, poniewa? jak wiadomo TFS posiada zbyt du?? ilo?? b??d?w, kt?re w jakim? stopniu odbijaj? si? na grze oraz stabilno?ci serwera, a My chcemy, aby Wam graczom gra?o si? bezpiecznie i bez ?adnych problem?w.

Gdy zaczynali?my prace nad serwerem exp by? sta?y, teraz exp jest zmienny i wraz ze wzrostem poziomu do?wiadczenia exp automatycznie maleje.

- Exp Stages:

1 - 30 level ---> 250
31 - 50 level ---> 150
51 - 100 level ---> 60
101 - 130 level ---> 30
131 - 150 level ---> 15
151 - 170 level ---> 5
171 - 190 level ---> 3
191+ level ---> 2

Je?eli chodzi o Exp Rates jest on sta?y i nie zmienia si?.

- Exp Rates:

LootRate ---> 2.7x
SkillRate ---> 25x
MagicRate ---> 15x
SpawnRate ---> 2x

Posiadamy na serwerze bardzo dobrze dopracowany Frag System, kt?ry tak?e ma na celu przyci?gn?? najwi?ksze ekipy (gildie), z ca?ego kraju.
Przedstawia si? on nast?puj?co.

- Frag System:

FragTime ---> 4h
Red Skull length ---> 1 day
Daily Frags To Red Skull --->6
Weekly Frags To Red Skull ---> 48
Monthly Frags To Red Skull ---> 100

- Inne Informacje:

Notations to ban ---> 3
Banishment length ---> 1 day
Protection level ---> 50
Buy house from level ---> 50

- Serwer Dedykowany:

CPU Intel Xeon Bi Quad 8x 3,00GHz+
RAM 16 GB
HDD Intel SSD X25-M 2x 80 GB
Connection Throughput 1 Gbit - no freezes no lags

Mapa, kt?ra znajduje si? na serwerze jest dopracowywana i edytowana ju? od 3 lat.
Edytujemy dodatkowe wyspy w celu powi?kszenia wi?kszo?ci miejsc do zdobywania do?wiadczenia.
Dodatkowe wyspy, kt?re mo?ecie zobaczy? u Nas na serwerze, s? podane poni?ej.

- Mapa:

* Gengia

Legenda Gengia:
1. Hydra,
2. Medusa,
3. Dragon, Dragon lord ,
4. Hydra,
5. Bog Raider,
6. Dragon Lord ,
7. Dragon Lord ,
8. Dragon, Hydra, Dragon Lord,
9. Dragon, Dragon Lord,
10. Dragon, Dragon Lord,
11 Warlock.

* Oken

Legenda Oken:
1. Grim Reaper,
2. Nightmare,
3. Dragon, Dragon Lord,
4. Dragon, Dragon Lord ,
5. Wyrm ,
6. Behemoth, Wyrm,
7. Medusa (new exp),
8.Wyvern,
9. Frost Dragon.

* Pyre

Legenda Pyre:
1. Warlock,
2. Dragon Lord,
3 Dragon Lord,
4. Hydra, Serpent Spawn,
5. Lich, Spectre, Lost Soul, Destroyer, Undead Dragon,
6. Hydra, Fire Elemental, Spirit of Fire.

* Ghenov

Legenda Ghenov:
1. Bog Raider,
2. Orc Berserker, Orc Leader, Orc Rider, Orc Shaman, Orc Spearman, Orc Warlord, Orc Warrior,
3. Dragon,
4. Bog Raider,
5. Dragon,
6. Dragon Lord,
7. Hero,
8. Dragon,
9. Bog Raider,
10. Bog Raider.

* Daneroth

Legenda Daneroth:
1. Dragon, Dragon Lord,
2. Dragon, Dragon Lord,
3. Dragon, Dragon Lord,
4. Medusa,
5. Bog Raider,
6. Quara Constrictor, Quara Constrictor Scout, Quara Hydromancer, Quara Hydromancer Scout, Quara Mantassin, Quara Mantassin Scout, Quara Pincher, Quara Pincher Scout, Quara Predator, Quara Predator Scout (teleport),
7. Grim Reaper (teleport),
8. Bandit,
9. Medusa,
10. Bandit,
11. Ghastly Dragon (teleport),
12. Ghastly Dragon.​

Serdecznie zach?cam do wypowiadania si? w tym temacie, a za aktywno?? jest mo?liwo?? dostania okre?lonej ilo?ci punkt?w na serwerze: Eloth.net Real Map RPG! !

W takim razie do zobaczenia na serwerze!

Serdecznie Pozdrawiamy,
Administracja Eloth!

Odp: Propozycje do serwera OT |Eloth.net|

Nie, dlaczego? Bo to kolejny jebany real-map ?ci?gni?ty z neta, nie wiem gdzie ty tu widzisz rpg? Nic nie wyr??nia twojego otsa od innych :>

Popieram pana wy?ej ja te? nie wiem gdzie widzisz w swoim serwerze rpg ? nie ma nic nadzwyczajnego
frag system to se mo?na ustawi? w configu ale robota ;d

Grzonas, silnik, skrypty, mapa i wszystko co zwi?zane z serwerem jest zrobione przez Nas.
Je?li my?lisz, ?e Nasz serwer jest ?ci?gni?ty z internetu, to jeste? w wielkim b??dzie.

Armani1992, Frag System to jedna z wielu rzeczy na Naszym serwerze.
Dla Nas ka?da rzecz zrobiona na serwerze jest unikatowa i sprawdzana wielokrotnie przez Naszych tester?w.

Wi?cej informacji o serwerze b?dzie mo?na dowiedzie? si? ju? dzi? na stronie g??wnej serwera.

Eloth to Eloth, chyba nawet troch? legendarny OTS. To nie jest g?wniana rl mapka ?ci?gni?ta z neta.
Z drugiej strony faktycznie niczym si? nie wyr??nia, opr?cz tego, ?e serwer jest ?wietnie dopracowany. Ot dobry OTS RL Map do ponakurwiania si?.
Nie zagram, bo po prostu nie gram ju? na RL mapach, ale chyba mog? go poleci? wszelkim teamom i gildiom.

Moze i dobry ots ale watpie zeby gralo tam powyzej 200 osob, teraz juz otsy stracily slawe, dobre teamy juz nie graja, tym bardziej ze jest rok szkolny.
Teraz otsy sa robione dla kasy, stoja tydzien i reedycja, nie to co kiedys sms shop nie bylo :confused:

Wywal Oken, Pyre i Gengi? i wtedy pogadamy, a tak jak inni m?wi? jest to kolejny shit a nie RPG.

Pozdrawiam.

rafalkam, nie masz racji, teraz na serwerach OT RPG, gra o wiele wi?cej os?b ni? na tz. "orszabalundach". M?wisz, ?e wbije maksymalnie 200 os?b? Je?li chcesz si? przekona?, ?e wejdzie ponad 800 graczy, to b?d? na starcie, a sam si? przekonasz. :)
Mamy kontakt z najlepszymi ekipami w Polsce, z samych tych ekip przewidujemy ok. 500 os?b na starcie. Napisa?e? te? co? na temat, ?e kiedy? serwery by?y bez sms shopa, tu przyznam Tobie racj?, poniewa? w dalekiej przesz?o?ci, serwery by?y tworzone dla przyjemno?ci, i ma?o kto kupowa? serwery dedykowane, i serwery by?y stawiane na komputerach domowych, a na serwerze, gdy gra?o mniej wi?cej 200 os?b, to by?o co?, a dzi?? Dzi? nawet 500 graczy na serwerze nie robi ?adnego wra?enia... .
Je?eli chodzi o zarobek, to powiem Ci szczerze, mo?emy postawi? serwer bez sms shopa, ale pod jednym warunkiem, gdy b?dziesz co miesi?c wp?aca? Nam ok. 1000 z?. aby op?aci? serwer dedykowany oraz ludzi pracuj?cych nad rozwojem serwera.

Arts18, nie mo?emy tego zrobi?, z tego wzgl?du, ?e wi?kszo?? os?b woli i lubi gra? na takim typu serwerze, gdzie znajduj? si? dodatkowe wyspy. Je?li chcesz, to mo?emy ruszy? z serwerem typu RPG, ale bez dodatkowych wysp... .
Nad tym jeszcze si? pomy?li.

Ostatnia edycja:

Temat od?wie?am i serdecznie zach?cam osoby zainteresowane serwerem do wypowiadania si? w tym temacie. Serwer jest ju? w ko?cowej fazie przygotowa?, w ten pi?tek ju? wszystko powinno by? gotowe.

Jak na rpg, to ma?o zaskakuj?ca praca. To s? wszystkie wyspy z tego otsa?

Zgadza si?, to wszystkie miasta i dodatkowo real mapa. Screeny z gry b?d? dodane ju? nied?ugo w tym temacie, tak wi?c czeka Was du?o ciekawych rzeczy.

NIE, PONIEWA? PADNIE TO JAK TYRANIA,
jeszcze za czas?w starej tyrani i elotha to jako? sz?o bo ogarniali?cie ale z tego co mi wiadomo wasz team si? posypa?, i postanowi?e? sam zabra? si? do roboty za otsy ale pokaza?e? na tyrani co potrafisz gdzie wbili 400typa a 600 to by?y fikcje a ots pad? w 2 minuty. teraz tego nie ogarniasz wiec NIE POLECAM !

Hahahhaha eloth gengia,oken,pyre i te inne gowna na elothu ? Wez gosciu pomysl zanim cos powiesz bo obrazasz swoja nazwa otsa loosika !

Helenix, nie masz poj?cia co takiego wydarzy?o si? na Tyrani. Serwer pad? z powodu ?le skonfigurowanego VPS i silnika TFS, jak wspomnia?em wy?ej, przenie?li?my si? na silnik OTserv oraz na inny VPS, dzi?ki czemu lagi i crashe zosta?y ju? za?egnane.

Xortezo, postanowili?my zmieni? klimat gry z RPG na typowy 4Fun. W jakim sensie obra?amy nazw? serwera OT?

@Solkrin
Sk?d mam wiedzie? czy warto wbic na ten server ? pokaz jakies ss'a.... !

Fikusek, je?li znajd? chwil? czasu, to wrzuc? screeny z gry. W tym momencie pracujemy nad serwerem evo, jak sko?czymy przygotowywania, to eloth w tym samym czasie zostanie odpalony. Zastanawiamy si? nad testami, polega?yby one na zasadzie wej?cia na serwer i pochodzenia, sprawdzenia oraz zwiedzania mapy i og?lnie serwera.

hmmm, raczej zagram, widac ze ciekawy ots:> nagrody itp ! Czekamy, wiadomo kiedy start?:P

kwaczk, ch?tnie Ci? zach?cam do gry. Je?li chodzi o nagrody, to musz? zdradzi? par? rzeczy zwi?zane z nimi. Nad serwerem pracuj? ludzie z sVoice, tak wi?c nagrody, typu Ventrilo, Mumble lub TeamSpeak na pewno b?d? dla ekip (gildi), a dla pojedynczych graczy przygotowali?my ?wietne nagrody, typu do?adowania od 5 z? do 50 z?.

Ostatnia edycja:

Jak ma by? taki exp du?y, oken, pyre, gengia to zmie? ip bo tylko wstyd robisz loosikowi.

zbanowany czoki, exp stages zostanie zmieniony wedle ?yczenia graczy, aby gra?o im si? lepiej.
Wyspy dodatkowe zostaj?, z tego wzgl?du, ?e chcemy stworzy? serwer, na kt?rym b?dzie mo?na sp?dzi? mi?o czas, i ?eby na serwerze spotka?y si? najwi?ksze ekipy, kt?re chc? pokaza? klas? i poziom swojej gildi.

Prosz?, aby u?ytkownicy bior?cy udzia? w ankiecie wypowiadali si? na temat serwera, poniewa? Wasz g?os bez wypowiedzi traktuj? jako niewa?ny i zb?dny w tym temacie.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry