• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Przez Secur?...

Gipsior

User
Luty 22, 2010
Liczba reakcji
1
Witam! Zak?adam nowy temat w kt?rym umieszcza? b?d? specjalnie dla was, zdj?cia na kt?rych widnie? b?d? awanse, oraz moje ciekawe momenty z Tibii.

Zaczynamy od 50 lvla!

70dnyp.png

PS. B?d? stara? si? umieszcza? screen'a z awansem, co dziennie ze wzgl?du na ferie do 27 lutego :)

@EDIT!

w8nc00.png

Zapraszam do komentowania moich poczyna?!

Odp: Przez Secur?...

#BUMP!
Zapraszam do komentowania!

Poka? skille, mam nadziej? ?e temat ruszy pe?n? par? i bedzie co ogl?da?. Czy masz zamiar zam?wi? pacc? Jak tak to kiedy ? Og?lnie mam nadziej? ?e nie temat nie upadnie jak 3/4 na tym forum

@UP
Dzi?ki za komentarz. Hmm skille nie za dobre ale i nawet bez tego best hit 237 :)
b7o39g.png

A tutaj nowy awans!
21etcie.png

Fajne fotki i spoko temat :)
Mi si? podoba...mam nadziej?, ?e jutro znowu awansik xD
Pozdrawiam i gratuluj? wbicia 52 lvl ^^

Temat wydaje si? ciekawy. Zobaczymy czy wypali :) W ka?dym razie ?ycz? powodzenia w d??eniu do upragnionego lvla.
Zapraszam r?wnie? do mnie :) >> Ci z Celesty

Skill wlecia? ;d
dwph7c.png

Awans :)
sgsq40.jpg

Aktualny stan konta :)

2ljn97a.jpg

#BUMP
dfztjq.png

I nowy item.

29pc2tw.png

Lvlu nie ma. Jutro b?dzie. :P

Ostatnia edycja:

#BUMP
Nie dodaje zdj?? dop?ki nie b?dzie komentarzy, bo po co mam dodawa?. To tak jakbym wrzuca? je i wy??cznie dla siebie..

A nam w jakim celu pos?u?? twoje fotki? Przecie? to oczywiste, ?e wrzucasz je dla siebie.

Temat Dobry r?wnie? mam nadzieje ,?e nie upadnie po 3-dniach . Licz? na jakie? SS z Quest?w ; D . I Szybkiego wbicia 100 lvl
"Na meczu by?em tylko z mi?o?ci do pi?ki no?nej - i chcia?em przywr?ci? rado?? ludziom z Liverpoolu."

Ostatnia edycja:

A nam w jakim celu pos?u?? twoje fotki? Przecie? to oczywiste, ?e wrzucasz je dla siebie.

W?a?nie nie tylko dla siebie ale i tak?e dla was, bo jakbym mia? mie? te fotki dla siebie to mi wystarcz? na pulpicie, a po co? jest ten temat :)

Og?lnie to tak! :)
54 :)
41fft.png

55 :)
2isz9ua.png

Oraz 66 sword fighting (tak wiem s?abo)
11j7os1.png

Stan konta :
2s0ntpy.png

To tyle na dzi?! Ch?tnie zobacz? ciekawe komentarze :)

GZ dawaj tak dalej fajne eq i w cale nie prosi?e? mnie o skomentowanie ?eby doda? ss'y. 1/10

Ahhh Secura... na tym serwerze gra?em kilkunastoma postaciami, zaczyna?em chyba z 5 lat temu... og?lnie super serwer, mili ludzie itp.
oby tak dalej, na tym lvlu radzi?bym podskillowac, bo pozniej na prawde bedzie Ci sie ciezko expilo z takimi skillami... dobij przynajmniej do 75. :)
je?li ktos sie chce przylaczyc tutaj do gry do Pana Gipsiora to mo?e wygrzebie jakies eq na start dla nowej postacii. (nick Hard Assault, nie wchodz? ju?, pisac w tym temacie)
co do gry na global tibii, to moim zdaniem ju? nei jest taka jak kiedy?... teraz tylko 200 lvle + maja jakies plusy z gry, na nizszym lvlu ci?gle nuda :(
czekamy na wi?cej zdj?c

@up
Nie wiem mo?e potem poskilluje. :) na razie zamierzam wbi? 60 lvl, co potem? zobaczy si? :)

56 ;d
30j2wir.png

Wand of inferno.
14o521d.png

Next woi.
1z32e54.png

D. hammer :)
21od27a.png

By?o tego o wiele wi?cej ( 4x woi, d hammer, dragon shield), ale screen?w by za du?o by?o wi?c potem ju? nie robi?em ss.

shielding!
1sjmdl.png

No i coraz bli?ej upragnionej 60'tki :)
fp2k9x.png

Jak idzie ci na tych dragach z takimi skilami ?
Znaczy czy profit i czy szybko padaj? mam zamiar te? zabawi? na DLV jak wbij? 50 lvl
skile te? nie miodzio mam bo 62/56 na 47 lvl tak?e :D
Bardzo ?adne ss .... graj, ch?tnie bym si? dowiedzia? wi?cej jak ci si? expi na Orc Land i DLV i czy u?ywasz bocika :D

Jak idzie ci na tych dragach z takimi skilami ?
Znaczy czy profit i czy szybko padaj? mam zamiar te? zabawi? na DLV jak wbij? 50 lvl
skile te? nie miodzio mam bo 62/56 na 47 lvl tak?e :D
Bardzo ?adne ss .... graj, ch?tnie bym si? dowiedzia? wi?cej jak ci si? expi na Orc Land i DLV i czy u?ywasz bocika :D

Bota nie u?ywam i u?ywa? nie b?d?. Je?li chodzi o sam exp i profit na DLV to kupuje poty za 5k a za ka?dym razem wychodz? z 10k (zbieram wszystko). Na 1 lvl wychodz? z expa oko?o 4 razy. Dragi padaj? w 10 sekund :D
Na OF jeszcze wi?kszy zysk (mniejsza strata pot?w).

Back
Do góry