Ralaa vs Krzysieq.

Status
Zamknięty.

Ralaa

Advanced User
Marzec 6, 2010
Liczba reakcji
26
Temat: Jaskinia behemotha.
Czas g?osowania: 3 dni.

1.
beho.png

2.
lolbo.png

Odp: Ralaa vs Krzysieq.

Sw?j g?os oddam na prac? nr 1. Poniewa? posiada du?o detal?w i wida? i? autor tej pracy bardziej si? natrudzi?. Natomiast praca nr 2 jest prosta niema tu du?o rzeczy kt?re wpad?y by w oko i jest du?o pustych miejsc, i nie przypomina ona jaskini? tylko ska?? z Behemothem.

Sw?j g?os oddam na prac? nr 1. Poniewa? posiada du?o detal?w i wida? i? autor tej pracy bardziej si? natrudzi?. Natomiast praca nr 2 jest prosta niema tu du?o rzeczy kt?re wpad?y by w oko i jest du?o pustych miejsc, i nie przypomina ona jaskini? tylko ska?? z Behemothem.
R?wnie? tak uwa?am jak kolega wy?ej :)

G?os oczywi?cie oddam na prace nr. 1, dobrze dobrane detale, ?adnie zrobione podziemia i ca?kiem niez?y pomys?. Dw?jki nie bd komentowa?.

Obie prace na wysokim poziomie jednak g?os oddam na prac? numer 1
Bardziej przypad?a mi do gustu i jest lepiej wykonana

Matko, za d?ugo wgrywa?y mi si? te zdj?cia, poniewa? s? epickiego rozmiaru. Mimo, ?e jedynka jest lepiej wydetalowana g?osuj? na dw?jk?, bo jest o pare pikseli wi?ksza ni? praca konkurenta, zapewne Krzy?qa.
Pozdrawiam!

G?osuj? na 1, bardziej mi si? podoba i pod wzgl?dem technicznym dla mnie jest lepsza.

Wed?ug mnie lepsza jaskinia to jaskinia nr 2 gdy? jest ona bardziej przypominajaca jaskinie behemota oprucz tego drewienka bo jak by behemoth na nie stanal to by sie zlamalo :p a chyba wychodzic musi xD

Trudno by?o wybra? ale po namy?le wybieram 1. Posiada wi?cej detali , przy kt?rych autor musia? troch? posiedzie? . Tak wi?c g?os na "jedynk?".

Zdj?cia s? wszechwielkie, normalnie net mi si? powiesi? na 10 minut przy wgrywaniu ich.

G?os na 1, jest ma?a, ale bardziej wydetalowana, ?adniejsza. Co do 2 to tam od schodow na dol to w ogole brak szczeg??ow. Dlatego g?os na 1.

1.

Praca bardzo ?adna, zgrabna, nie brak jej detali, co tu wi?cej pisa?, wybieram prac? 1

Prace na bardzo podobnym poziomie, jednak zag?osuj? na prac? numer 2. Poniewa? bardziej przypad?a mi do gustu. Fajnie wysz?y te ko?ci przy schodach. Na pracy pierwszej jest troszeczk? za du?o nasypane wszystkiego.

Podoba mi si? praca nr.2, ale praca nr.1 ma to co? ;d wi?c oddaje g?os na 'Dw?jk?'

Nad ocen? zastanawia?em si? przez kilka minut. Obie prac? zas?uguj? na pochwa?y.
Wed?ug niekt?rych z powy?szych komentarzy praca pod numerem 1 wygrywa, poniewa? posiada wi?cej detali - moim zdaniem za du?o.
Czego brakuje w numerze 2? Zdecydowanie nieszcz?snego podr??nika, kt?ry pragn?? spotka? si? z Bossem. Jednak mimo wszystko m?j g?os przypada dla numeru 2.
Gratuluj? obu panom/paniom.

Obie prace s? dobre, w obu pracach pewne rzeczy mi si? nie podobaj? kt?re zachowam dla siebie. Mia?em ma?y dylemat kt?r? prace wybra?, jednak?e m?j g?os oddaje pracy numer 1

Stosunkiem g?os?w (post?w) wygrywa praca numer 1 (7:6). Autorem pracy jest Krzysieq, gratuluj?.

Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry