Ranga Zas?u?ony.

Status
Zamknięty.
Odp: Ranga Zas?u?ony.

Zbanujcie wi?cej aktywnych user?w, ka?d? propozycje wy?miewajcie/olewajcie, b?d?cie bardziej aroganccy. Prosty spos?b osi?gni?cia 40 user?w. Zrozumcie, ?e to kadra jest problemem, a nie gra.

Szkoda, ?e ka?da propozycja to: wywali? kadr?. Ciekawe, czy mamy takich propozycji nie olewa? xD

Marcinos24 napisał:
Zbanujcie mnie jeszcze par? razy, ka?d? moj? propozycje wy?miewajcie/olewajcie, b?d?cie bardziej aroganccy wobec mojej osoby.
fixed
No nie wiem czy lepiej jest zbanowa? kogo? kto dzia?a na szkod? forum, czy trzyma? go tylko ze wzgl?du na licznik post?w :).
Marcinos24 napisał:
Zrozumcie, ?e to kadra jest problemem, a nie gra.
Przecie? przez ostatnie dwie strony zaprzecza?em temu, ?e to gra jest problemem - do kogo wi?c to kierujesz =d?

No, ju? sobie wyobra?am, ?e Speeder napisa? Wam: 'Wywali? kadr?'... Zbyt rozgarni?ty cz?owiek ?eby pisa? takie pierdo?y, a skoro jego r?wnie? olali?cie to strasznie ?le z Wami. Skoro dostajecie ci?gle propozycje 'wywali? kadr?' to mo?e po prostu jeste?cie chujowi.
@AAviqu, serio mam Ci wymieni? ka?dego aktywnego, kt?ry siedzi na permie?

^
Obraza kadry to 5 pkt :< Chyba nie chcesz Wielkiej Kumulacji ? :D

W?a?nie o takim irracjonalnym zachowaniu m?wi?.
Sami piszecie, ?e nie macie pomys?u na jakikolwiek rozw?j, pisz? jeste?cie chujowi to w odpowiedzi dostaj? bulwers na twarz - omg omg masz bana.

Jakie irracjonalne, roz?adowujemy napi?t? atmosfer? ;) Nie widz? powodu dla kt?rego mia?bym si? o co? z Wami k??ci?. Mog? po kole?e?sku podyskutowa?, ale wyros?em ju? z forumowych spin ;).
Poza tym ja nikogo nie ola?em. Da?em swoj? odpowied? w odpowiednim miejscu, to co si? z nim stanie to ju? pa?eczka administracji, ja mog? po prostu doda? swoje 3 grosze.

Ostatnia edycja:

Ty po kole?e?sku podyskutujesz, a inny modek da warna. Przecie? nie m?wi?, ?e ka?dy kadrowicz jest z?y. ;P

@Speeder
W sumie chujowo post?pi?e? z tymi propozycjami na PW, bo wsp?lnie mogliby?my jeszcze bardziej je doszlifowa?, poza tym wi?ksz? ekip? mo?na wi?cej zdzia?a? :D

Zbanujcie wi?cej aktywnych user?w, ka?d? propozycje wy?miewajcie/olewajcie, b?d?cie bardziej aroganccy. Prosty spos?b osi?gni?cia 40 user?w. Zrozumcie, ?e to kadra jest problemem, a nie gra.

W sumie Pico jest otwarty na propozycje i nie ma zatarg?w z u?ytkownikami. To nie kadra jest problemem tylko brak fachowc?w w danych dziedzinach =D

to trzeba by? fachowcem ?eby m?c aktywnie uczestniczy? w ?yciu forum?

Nie, ale fachowcy przyci?gn?liby kolejnych u?ytkownik?w. Bo jak na razie tracimy starych, a po nowych ani widu, ani s?ychu

to dlaczego kadra w dalszym ci?gu nie szanuje u?ytkownik?w?

Mog? wam co? powiedzie?? bo jestem tu ju? jaki? czas, wspominam dobrze Speedera, uwa?am ?e ten 'nick' na forum zdzia?a? du?o.
Od pewnego czasu, w sumie do?? d?ugiego ju? na forum pojawi?o si? du?o os?b kt?rym co? nie pasuje i za wszelk? cen? chc? to zmieni?, wypisuj? jakie? za?alenia do 'kadry', czego szczerze, b?d?c AKTYWNYM uczestnikiem r??nych for - jeszcze nie widzia?em.
Niewiadomo o co chodzi to chodzi o (...)?
Forum sta?o si? gie?d? serwer?w, wpychaniem graczom g?wna za kt?re niby maj? p?aci?, im wy?sza ranga na forum tym lepiej si? wpycha g?wno graczom do ust.
Niestety kiedy? gracz d?awi si? takim g?wnem, bo nie jest zbyt po?ywne i tre??iwe, wtedy umiera i odradza si? w innej grze, leauge of legends, wow, czy cokolwiek innego. Tam nie ma takiego zapychania ryja g?wnem, serwery w wowie robi? ludzie kt?rzy naprawd? to potrafi?, a tibia?
Dajecie miliony tutoriali, po kroku prowadzicie jak inwalid? przez pasy, VPS'a mo?na kupi? za 29 z?, potem powstaje serwer i trzyma si? tydzie?, g?wno zostaje wpychane do buzi kolejnego gracza.

Tibijski gracz ma jedno do siebie, cokolwiek by nie by?o, zawsze wr?ci do Tibi, chocia?by po 5 czy 10 latach, jednak wchodzi zn?w na tnet, bo to jedyne legitne forum otsowo-tibijskie w polsce(tibia.pl tylko dla graczy rl, otland zbyt zaawansowany, bardziej developerski).
Wchodzi tu zn?w po x latach i co? nadal mu wpychaj? g?wno do ryja, wiem ze to ?le brzmi, ale taka jest prawda.

Codziennie wychodzi jaki? klon materii, moonots, albo sci?gnieta ?ywcem z neta rl mapa, bez polotu, bez fantazji.
Naprawd? to nie tak ?e hejce cokolwiek, ale sp?jrzcie ?e prawdziwi developerzy ots?w ju? dawno st?d uciekli, albo nigdy tu ich nie by?o.
Dobre otsy? serwery xinna - classic chocia?by, sta? kilka lat, nikt nie narzeka?. Shadowcores otlandowski - jak dla mnie cud nad cudy i majstersztyk.
Ale patrzmy bli?ej Crypton i jego Vestia, kt?ra po prostu zaistnia?a i jest, tam nie ma nic niesamowitego, by? pomys?, potem realizacja, a nast?pnie piel?gnacja pomys?u.
Crypton nie pcha? ludziom do ryja g?wna, interesowa? si? swoim dzie?em, b??dy naprawia?, du?o obiecywa? ale i te? du?o zrobi?. Teraz nie ma sobie r?wnych.

Marni developerzy ots?w z tego forum, du?o ich, robi? serwery dla kasy, ?aden z nich nie pomy?la? ?eby w?ozy? serce w serwer a pieni?dze same przyjd?.
Wykres ludzi online spada z godziny na godzine po otwarciu, gdy b?dzie blisko zera serwer si? zamyka i otwiera po 2 tygodniach jak sprawa ucichnie.
Ka?dy to widzi, nikt nie reaguje, g?wno zostaje wpychane kijem do prze?yku, m?g?bym tak pisa? i pisa?, ale po co? skoro i tak nikt nic z tym nie zrobi?

Cholernie dziwne jest, ?e na angielskim forum jest wi?cej polak?w ni? na stronie na kt?rej pos?ugiwaliby si? ich rodowitym j?zykiem

Poniewa? tam jest utrzymywany poziom j?zyka Polskiego, a tutaj ? spierdai huju garbaty / huj ci w dupe / szko?a ?czy ;)..

wyrwane z czyjej? wypowiedzi :

mi?dzynarodowe dzia?y,

Masz moderatora? A wiesz co to znaczy polskie forum?

Kto? tam jeszcze rozmawia? o dzia?ach innych gier. By? jakie? 2 tyg. temu dzia?y Leauge of Legens itp. Niestety nazw? ludzi po imieniu, " lamusy " zacz??y p?aka?, ?e po co na forum tibijskim maj? znajdowa? si? takie dzia?y? Przecie? to absurd, tak Kikimora to do Ciebie, nie potrafisz gra? w inne gry, to nie wpierdalaj si? i nie p?acz.

ale wyros?em ju? z forumowych spin .

Tak riper, czyta?em przed chwil? twoj? dojrza?o?? jak wskakiwali?cie na speedera, zosta?o pogratulowa?.

Co do Oskara, fakt umie Lua, ale nie przesadzajmy z jego mistrzostwem w pos?ugiwaniu si? w tej dziedzinie. Lua to jest to samo co j?zyk angielski, wystarczy?oby mie? 4+ na koniec roku i mog? si? za?o?y?, ?e nauka by?aby ?atwa i przyjemna.

Mog? si? za?o?y?, ?e grupka nas ( zwyk?ych, szarych user?w ), potrafi?aby stworzy? my?l?, ?e lepsze forum. Du?o os?b na tym forum ma wielkie talenty, a wy te talenty, albo banujecie, albo wyganiacie sam? administracj? ( cz?onkami ).

Fakt, jest du?o wypowiedzi hejtuj?cych administracje tnp.pl, ale to mo?e ma wam da? do my?lenia ?eby faktycznie zrobi? czyszczenie tego chlewu?

Marcinos24 napisał:
to dlaczego kadra w dalszym ci?gu nie szanuje u?ytkownik?w?

to raczej powinno dzia?a? w dwie strony, tz. szacunek user-mod, mod-user, no ale po co, charuj? za darmo i chuj, b?d? ich prowokowa? a p??niej spina? bo przezywaj? xd.

Ostatnia edycja:

O ile sobie przypominam to moderatorem jeste? z w?asnej woli, nikt Cie nie zmusza?, je?li piszesz si? na co? i si? z tego s?abo wywi?zujesz to nale?y ci si? opierdol. Po raz kolejny popierasz moj? tez?, ?e to ty jeste? dla mnie, a nie ja dla Ciebie.

^
Jak chcesz pracowa? na unbana, to radz? troch? szacunku :O

Marcin napisał:
popierasz moj? tez?, ?e to ty jeste? dla mnie, a nie ja dla Ciebie.
Ale to przecie? jest oczywiste i nigdy tego nie negowa?em. Kadra jest dla u?ytkownik?w, nie na odwr?t.

8085dc32454191deb3f8c17017af4690.gif

Dziwi? si? ?e ten temat jeszcze nie jest zamkni?ty. Do czego to w?a?ciwie prowadzi? Kolejny flame? Dajcie sobie ju? spok?j bo to nudne si? robi

@down
a wg. mnie idzie w stron? bana marcina, je?li nie zas?u?onego to chocia? w imi? tradycji :D

@xevis
nie chcia?o mi si? czyta? ca?ej wypowiedzi to przeczyta?em tylko ostatni akapit i powiem Ci ?e przesadzasz.

Ostatnia edycja:

Jeszcze flejma tutaj nie ma, a wed?ug mnie dyskusja zmierza w ciekaw? stron? ;).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry