Ranga Zas?u?ony.

Status
Zamknięty.
Odp: Ranga Zas?u?ony.

A wg mnie zmierza w stron? powszechnej zgody i szacunku kadry do u?ytkownik?w i na odwr?t

Mia?em sen xd

Z roku na rok poziom forum spada a ci m?drzy u?ytkownicy odchodz?,wi?c ju? nied?ugo dzieci strac? jakiekolwiek osoby do rozwi?zania problemu. Mi si? wydawa? ,?e to forum mia?o by? dla user?w ,bo jak na razie to biblioteki czy pobieralnie najcz??ciej zapychaj? zwykli userowie a niekt?rzy ludzie wy?szej rangi to wykorzystuj? i wrzucaj? do SB na ots. Forum jest dla nas czy dla kadry? To my mamy dba? o takie dzia?y czy administracja? Bo mi si? wydaje ,?e jak ju? takie osoby co? wrzucaj? do tych dzia??w to powinny zosta? wynagrodzone. Ka?dy chce zosta? doceniony i jak ju? wybieracie tak? osob? wspomnian? w temacie to sp?jrzcie na zachowanie, udzia? w pomocy u?ytkownikom czy udzia? w rozwijaniu forum.

Ps. Jak pojawia si? jaka? pere?ka to doce?cie, ?eby wiedzia?a,?e ma jaki? szacun od kadrowicz?w. Po co wygania? jak mo?na po??czy? z taka osoba si?y i wzmocni? forum.

@down
Wiem ,?e te? maja sw?j czas lecz od czasu do czasu mogliby od?wie?y? takie fora nowymi hitami co napewno zwi?kszy?oby liczb? os?b. Nie musz? to by? nawet ich autorstwa, wystarczy otland przeszuka? czy inne forum i wrzuci?.

Ostatnia edycja:

@raezil
Nie martw si?. Plebs odchodzi, ja zostaj?.
A tak na serio to nie licz ?e Administracja sama z siebie b?dzie zapier****? 10h/7 ?eby zape?ni? dzia? dla pijawek kt?re i tak to wynios? na konkurencyjne fora...

@edit
powiedz mi, a co zwi?kszy liczb? os?b? Nawet te konkursy: to nie jest zdobywanie nowych u?yszkodnik?w a op??nianie odej?cia pewnych rejon?w starych. Zanim google ?askawie zaindexuje "wspania?y konkurs, wygraj dedyka, vipa i reputacje" to juz sie dawno skonczy a nagrody nie zostana rozdane z powodu zbyt malej ilosci uczestnikow. Jedyne co by naprawd? pomog?o ZDOBY? NOWYCH u?yszkodnik?w to reklama i to zapewne zbyt kosztowna ?eby op?aca?o si? w ni? inwestowa?. Wniosek: sied? na dupie i pacz jak wszystko upada.
evil-laugh.png

Ostatnia edycja:

Forum jest dla nas czy dla kadry? To my mamy dba? o takie dzia?y czy administracja? Bo mi si? wydaje ,?e jak ju? takie osoby co? wrzucaj? do tych dzia??w to powinny zosta? wynagrodzone.

HAHAHHAHAHAHAHAHHAHA NIoh nioh....

Tak si? sk?ada, ?e kadra to my... Ka?dy kadrowicz by? kiedy? zwyk?ym userem, poza tym jest to forum publiczne, i autor jakiegokolwiek tematu pozwala pobiera? go wszystkim, nie ma zakazu pobierania/ skopiowania do swojego otsa kadrze. Gdyby niczego nie robili to by?by syf, tutaj akurat co? robi?. Ka?da osoba, kt?ra co? wrzuci dostaje reputacje lub podzi?kowanie, w?a?nie po to jest w??czony ten system.... Nie podoba mi si? kilku cz?onk?w z kadry fakt, ale bez przesady, administracja nie powinna korzysta? z udost?pnionej pracy u?ytkownik?w za free? To jest szczyt idiotyzmu i sk?pstwa.

Kadra to raczej zarz?dzanie, a userzy to userzy. Nie ma ?adnych polot?w w tym kierunku.

No najlepiej ?eby kadra op?aca?a ka?dego kto wrzuci jaki? plik do downloadu, ciekawie by to wygl?da?o. Ale tak na powa?nie, to mo?e i tak dyskusja b?dzie prowadzi?a do jakiego? ciekawego rozwi?zania. Moim zdaniem forum powinno troch? zainwestowa? w jak?? dobr? reklam?, cho?by pozycjonowanie na Google. Bo w ko?cu to ma by? dobre forum czy jakie? stado g?wien. Po drugie kultura i jeszcze raz kultura, a ile razy zdarzy?o si? komu? ?e Ci? wyzywa? za jak?? g?upi? akcje moderatork?. Niestety tak te? si? dzia?o. Forum jest dla ludzi, a nie dla bandy dzieciak?w hejtuj?cych si?. Xevis ma w tym du?o racji. Serwery niestety s? tylko wy??cznie i dla zysku, ma?o co si? m?wi o serwerach RPG. Tutaj tak?e chcia?by przytoczy? ten temat. No ba, wszystko idzie w z?ym kierunku.

Kadra to raczej zarz?dzanie, a userzy to userzy.

GENIUSZ

Bo w ko?cu to ma by? dobre forum czy jakie? stado g?wien. Po drugie kultura i jeszcze raz kultura

Przecudnie to wygl?da :D

a ile razy zdarzy?o si? komu? ?e Ci? wyzywa? za jak?? g?upi? akcje moderatork?.

Tak by?o, jest i b?dzie niezale?nie od tego czy b?dziemy mieli 10, czy 1000 u?ytkownik?w online.

Forum jest dla ludzi, a nie dla bandy dzieciak?w hejtuj?cych si?.

Hejtuj?ca si? banda dzieciak?w jest inaczej nazywana tibijczykami, a skoro to jest forum o tematyce tibijskiej, to z tego szamba wyj?? si? nie da =D

Serwery niestety s? tylko wy??cznie i dla zysku, ma?o co si? m?wi o serwerach RPG.

Czy mi si? tylko wydaje, ?e w?a?nie tworzysz serwer? Chcesz powiedzie?, ?e robisz to dla kasy?! Niedobry Hiro?s!

Arts to chyba lewak, on by chcia? ?eby serwery by?y darmowe, przecie? nie musz? si? op?aca? : /

to raczej powinno dzia?a? w dwie strony, tz. szacunek user-mod, mod-user, no ale po co, charuj? za darmo i chuj, b?d? ich prowokowa? a p??niej spina? bo przezywaj? xd.

Po pierwsze to kadra powinna szanowa? u?ytkownik?w, bo pracuj? na dobro forum. U?ytkownik nie szanuj?cy kadry ?amie regulamin, wi?c dostanie warna, a w ko?cu ewentualnie bana, a kadrowicz skacze z pyskiem, bo ma kolorek i uwa?a, ?e nic mu si? nie stanie ;) Pami?tajcie, ?e jak Alastor tworzy? TNET, to g??wn? dewiz? by?o "FORUM DLA LUDZI", kadra mia?a z w?asnej inicjatywy pomaga? w rozwoju forum i stara? si?, by by?o dobrze - nikt nikogo do niczego nie zmusza? i nie zmusi, wi?c je?li kadrowicze b?d? pizdami w stosunku do user?w, to userzy b?d? tacy sami, oczywi?cie odwrotnie te?, ale pami?tajcie ?e to wy jeste?cie dla u?ytkownik?w ;d

Pico napisał:
//Pico
Troszk? nie pasuje mi Twoje zdanie co do mojej osoby. Nie post?puje zgodnie z Twoim "hajs si? zgadza - reszta mnie pierdoli" tak?e nie wyskakuj z czym? takim nawet ani razu ze mn? nie rozmawiaj?c. Jak tak bardzo narzekasz jak to ?le jest na forum i ?e Ty by? zrobi? to i tamto to napisz prosz? do mnie jakie? propozycje i mo?e wsp?lnie co? zdzia?amy.
Hm, to mo?e zr?bcie co? w ko?cu dla u?ytkownik?w, bo czyszczenie dzia??w raczej forum nie rozrusza. Dodatkowo, nie mia?em jak si? z Tob? skontaktowa?, bo napisa?em jedynie do Kurtisa, by mnie odbanowa?, skoro nikt inny nie chcia?, a po jakim? czasie zaproponowa?em mu kilka mo?liwo?ci zmiany/rozwoju na forum. W takim razie, jak b?d? z powrotem w domu, to przedstawi? Ci owe propozycje i zrobisz z nimi co b?dziesz chcia? ;]

Ostatnia edycja:

Jedyny ban, jaki przyzna?em, to dla go?cia kt?ry jecha? po u?ytkownikach z przekle?stwami, wyzywaj?c ich w ka?dym temacie. Osobi?cie jestem zdania, ?e forum jest dla ludzi, a pa?stwo policyjne nie ma sensu, i na serio trudno mi wpisa? t? przyczyn? bana i komu? odebra? konto na ile? tygodni. Ostrze?e? te? wg mnie si? tak ?atwo nie przyznaje :P A co do robienia czego? dla u?ytkownik?w: No c??, jestem pixel artyst? i to, co robi?, opiera si? na pracy w paincie. Mam nadziej?, ?e ludzie ogl?daj?cy to, to praca dla u?ytkownik?w. Poza tym zawsze staram si? napisa? jakie? propozycje na FM u?atwiaj?ce ?ycie. Ostatnio usun?li?my ostrze?enia: ,,Wymuszanie reputacji, podzi?kowa?'' itp. Nie rozumiem, sk?d to Wasze podej?cie do kadry, dawniej by?o znacznie gorzej, przynajmniej ja tak wspominam stare czasy.

Ekhm. Powoli, acz konsekwentnie odbiegacie od tematu glownego - ranga zalsuzonego i od tematu pobocznego - rozwoj forum. Nie zebym Wam bronil pisac czy cos, ale nie chce kolejnego flejm wara, szczegolnie w moim temacie :d

Love & Peace :)

Ekhm. Powoli, acz konsekwentnie odbiegacie od tematu glownego - ranga zalsuzonego i od tematu pobocznego - rozwoj forum. Nie zebym Wam bronil pisac czy cos, ale nie chce kolejnego flejm wara, szczegolnie w moim temacie :d

Love & Peace :)
Bo ranga zas?u?ony to najmniejszy problem tego forum i nie wiem po co w og?le jest poruszany xd Rozw?j forum nale?y przede wszystkim do administracji (no ca?ej kadry, ale tak to ujmuj?) i ewentualnie czerpania pomys??w podes?anych przez u?ytkownik?w forum.

odbanujcie aktywnych user?w i zach?cie ich do korzystania z forum, problem solved.

odbanujcie aktywnych user?w i zach?cie ich do korzystania z forum, problem solved.
Zauwa?, ?e niekt?rzy z tych zbanowanych i zarazem aktywnych user?w to debile, po co tacy na forum?xd Poza tym, z tym nie do mnie, je?li oni mieliby poci?gn?? dzia?y do przodu, to mogliby ?y?, je?li ode mnie by to zale?a?o xd

Danny Darkness napisał:
Na pewno nie. Wi?kszo?? u?ytkownik?w w tym i Ty zostali?cie zbanowani za swoj? w?asn? g?upot? wi?c dlaczego administracja mia?aby Was odbanowywa??
Bo ludzie si? zmieniaj? i zas?uguj? na drug? szans??

Bo ludzie si? zmieniaj? i zas?uguj? na drug? szans??
Gorzej jak niekt?rzy ju? drug? mieli, a dalej zachowuj? si? jak kretyni i pr?buj? wm?wi? takim jak Ty, ?e si? zmienili ^^

#down
Tobie dawali ich mn?stwo jeszcze jak ja mia?em admina xddd Ale jeste? akurat najmniejszym problemem ;]

Ostatnia edycja:

Dobrze wiecie, ?e gdyby nie Korzonek to tego perma bym nie mia?, na ka?dym kroku mnie prowokowa? i tylko dlatego, ?e by? adminem to ja dosta?em bana.

Dobrze wiecie, ?e gdyby nie Korzonek to tego perma bym nie mia?, na ka?dym kroku mnie prowokowa? i tylko dlatego, ?e by? adminem to ja dosta?em bana.
Przecie? Ty pajacowa?e? jeszcze na d?ugo przed adminem Korzonka xd Banowa? Ci? Miki, banowa?em ja, kto? jeszcze te?, szanse dostawa?e? i jako? nie mia?e? ch?ci do zmiany podej?cia ;]]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry