Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Forum jest dla nas czy dla kadry? To my mamy dba? o takie dzia?y czy administracja? Bo mi si? wydaje ,?e jak ju? takie osoby co? wrzucaj? do tych dzia??w to powinny zosta? wynagrodzone.
Kadra to raczej zarz?dzanie, a userzy to userzy.
Bo w ko?cu to ma by? dobre forum czy jakie? stado g?wien. Po drugie kultura i jeszcze raz kultura

a ile razy zdarzy?o si? komu? ?e Ci? wyzywa? za jak?? g?upi? akcje moderatork?.
Forum jest dla ludzi, a nie dla bandy dzieciak?w hejtuj?cych si?.
Serwery niestety s? tylko wy??cznie i dla zysku, ma?o co si? m?wi o serwerach RPG.
to raczej powinno dzia?a? w dwie strony, tz. szacunek user-mod, mod-user, no ale po co, charuj? za darmo i chuj, b?d? ich prowokowa? a p??niej spina? bo przezywaj? xd.
Pami?tajcie, ?e jak Alastor tworzy? TNET, to g??wn? dewiz? by?o "FORUM DLA LUDZI", kadra mia?a z w?asnej inicjatywy pomaga? w rozwoju forum i stara? si?, by by?o dobrze - nikt nikogo do niczego nie zmusza? i nie zmusi, wi?c je?li kadrowicze b?d? pizdami w stosunku do user?w, to userzy b?d? tacy sami, oczywi?cie odwrotnie te?, ale pami?tajcie ?e to wy jeste?cie dla u?ytkownik?w ;dHm, to mo?e zr?bcie co? w ko?cu dla u?ytkownik?w, bo czyszczenie dzia??w raczej forum nie rozrusza. Dodatkowo, nie mia?em jak si? z Tob? skontaktowa?, bo napisa?em jedynie do Kurtisa, by mnie odbanowa?, skoro nikt inny nie chcia?, a po jakim? czasie zaproponowa?em mu kilka mo?liwo?ci zmiany/rozwoju na forum. W takim razie, jak b?d? z powrotem w domu, to przedstawi? Ci owe propozycje i zrobisz z nimi co b?dziesz chcia? ;]Pico napisał://Pico
Troszk? nie pasuje mi Twoje zdanie co do mojej osoby. Nie post?puje zgodnie z Twoim "hajs si? zgadza - reszta mnie pierdoli" tak?e nie wyskakuj z czym? takim nawet ani razu ze mn? nie rozmawiaj?c. Jak tak bardzo narzekasz jak to ?le jest na forum i ?e Ty by? zrobi? to i tamto to napisz prosz? do mnie jakie? propozycje i mo?e wsp?lnie co? zdzia?amy.
A co do robienia czego? dla u?ytkownik?w: No c??, jestem pixel artyst? i to, co robi?, opiera si? na pracy w paincie. Mam nadziej?, ?e ludzie ogl?daj?cy to, to praca dla u?ytkownik?w. Poza tym zawsze staram si? napisa? jakie? propozycje na FM u?atwiaj?ce ?ycie. Ostatnio usun?li?my ostrze?enia: ,,Wymuszanie reputacji, podzi?kowa?'' itp. Nie rozumiem, sk?d to Wasze podej?cie do kadry, dawniej by?o znacznie gorzej, przynajmniej ja tak wspominam stare czasy.
Bo ranga zas?u?ony to najmniejszy problem tego forum i nie wiem po co w og?le jest poruszany xd Rozw?j forum nale?y przede wszystkim do administracji (no ca?ej kadry, ale tak to ujmuj?) i ewentualnie czerpania pomys??w podes?anych przez u?ytkownik?w forum.Ekhm. Powoli, acz konsekwentnie odbiegacie od tematu glownego - ranga zalsuzonego i od tematu pobocznego - rozwoj forum. Nie zebym Wam bronil pisac czy cos, ale nie chce kolejnego flejm wara, szczegolnie w moim temacie :d
Love & Peace![]()
Zauwa?, ?e niekt?rzy z tych zbanowanych i zarazem aktywnych user?w to debile, po co tacy na forum?xd Poza tym, z tym nie do mnie, je?li oni mieliby poci?gn?? dzia?y do przodu, to mogliby ?y?, je?li ode mnie by to zale?a?o xdodbanujcie aktywnych user?w i zach?cie ich do korzystania z forum, problem solved.
odbanujcie aktywnych user?w i zach?cie ich do korzystania z forum, problem solved.
Bo ludzie si? zmieniaj? i zas?uguj? na drug? szans??Danny Darkness napisał:Na pewno nie. Wi?kszo?? u?ytkownik?w w tym i Ty zostali?cie zbanowani za swoj? w?asn? g?upot? wi?c dlaczego administracja mia?aby Was odbanowywa??
Gorzej jak niekt?rzy ju? drug? mieli, a dalej zachowuj? si? jak kretyni i pr?buj? wm?wi? takim jak Ty, ?e si? zmienili ^^Bo ludzie si? zmieniaj? i zas?uguj? na drug? szans??
Ja nie mia?em : /
Przecie? Ty pajacowa?e? jeszcze na d?ugo przed adminem Korzonka xd Banowa? Ci? Miki, banowa?em ja, kto? jeszcze te?, szanse dostawa?e? i jako? nie mia?e? ch?ci do zmiany podej?cia ;]]Dobrze wiecie, ?e gdyby nie Korzonek to tego perma bym nie mia?, na ka?dym kroku mnie prowokowa? i tylko dlatego, ?e by? adminem to ja dosta?em bana.