• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

*Refugia* ~Life~ *PACC*

Coore

Senior User
Maj 2, 2011
Liczba reakcji
33
Siemanko kilka dni temu kupi?em pacc na 30 Days! Pacca Kupi?em na 39 Levelu obecnie mam 45 level....
M?j cel to 65-70 level ?eby wbi? do ko?ca Pacca, a zostalo mi 26 Dni!
B?d? wrzuca? ss'y najcz??ciej jak to jest mo?liwe oraz cz?sto b?d? odwiedza? temat mam nadzieje, ?e wy te?!

Eq, Skille i Level :

1zyggev.png

Dzisiejszy Awans na Dragach (45 Level) :

10hn37p.png

Oto moje Full Outfity oraz Mounty :

34heumx.png

Stan Konta w Banku :

mrs2z9.png

Zapraszam serdecznie do ?ledzenia tematu, pisania komentarzy oraz zapraszam do wsp?lnej Gry !

Pozdrawiam !

Odp: *Refugia* ~Life~ *PACC*

Temat zapowiada si? ciekawie. Sk?d taka ilo?? kasy? Zebrana w grze czy kupiona za PLN?
Lvl masz zamiar wbi? 65-70 a co ze skillami? Nie zapominaj o ciekawej opcji treningu offline :)

Heheh, te? gram na Refugi nobku ;P
Spoko eq jak na ten lvl skille r?wnie?.
Powodzenia w dalszych awansach ;)

Temat moim zdaniem b?dzie dobrze prowadzony . Gratuluje pandy i nied?wiedzia , za kt?rym razem z?apa?e? pande? ;d bo u mnie za 5 razem chyba jak nie lepiej ;d

Mam nadzieje ze zobaczymy szybko 70 lvl'ek :D

@Drags
Tak kupi?em 40cc na Alegro, wiem, ?e jest opcja skillowania offline codziennie skilluje na niej ka?d? postaci? na koncie na okr?g?o. Dzi?ki za komentarz..

@Avraxis
Je?li grasz na Refugii no to wbijaj, i dzieki za wypowiedz..

@Madwin
Pande z?apalem za 1 razem, wiem farta mia?em xd i dzieki....

@Topic

Teraz Robie Eleonore Quest i Pirate Outfit Quest niedlugo wstawie ss'a

Pozdrawiam

Kasa jest, pacc jest. Czego chciec wiecej. Ciekawa gra moze byc a przy tym i temat. No moze przydal by sie troche lepszy skill, ale taki tez nie jest zly.
Bedziesz kupowac wiecej pacc jak ci sie skonczy teraz?
I czy masz zamiar odwiedzac i testowac nowe tereny ktore podochodzily w ostatnich update? Ciekawie bylo by zobaczyc jak sobie tam expisz na roznych nowych miejscowkach, ktore nie kazdy jeszcze widzial.

Cze??, te? gram na refugii, i te? mam pacc, pisa?em ale nie odpisa?e? w grze ;d

Notka moderatorska:
Nast?pnym razem u?yj priv'a

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@Kikimora
Jak b?dzie kasa to b?d? przed?u?a? pacc, zobaczy si?, Skill b?dzie r?s? bo co dzie? skilluje 12 godzin na Offline..

@Szynka95
Widocznie jak pisa?e? do mnie to nie by?o mnie akurat przy kompie, jak grasz i masz pacc to wrzucaj zdj?cia...

Dzisiejsze zmiany (Eq : zmieni?em Crusader Helmet na Zaoan Helmet, Blue Legs na Zaoan Legs, Medusa Shield na Mastermind Shield... Jednym slowem zainwestowa?em w lepsze Eq...
Wbilem jeszcze ponad p?l levela, bym wbil do 21:00 z 47 level ale w Yalahar na Dragon Lair bot?w co nie miara tak samo na Darashii... Dobity 2 mlvl, nie schwyta?em awansu bo brat robi? mi Enchanted Speary .. Jutro z rana si? wbije co?, na dzi? to wszystko.. :

?eby powi?kszy? obrazem kliknij na niego!

2wdnk9f.png

---Aktualizacja---

Ok, dzi? zaczynamy kolejn? porcje zdj?? oczywi?cie w swoim czasie dzi? dodam..
Na teraz mam 1 zdj?cie z Treningu Offline :

5ppsh0.png

Pozdrawiam!

| 46 Level + Loot 2x Woi, BroadSword + 2k (20 minut) |

2mgnur8.png

---Aktualizacja---

| 46 Level, jako? uda?o mi si? wbi? jeszcze 1 Level na Dragon Lair, cho? jak nawet chodzi?o 5 bot?w xD |

xpsies.png

Komentujcie prosz? !!

Ostatnia edycja:

Dobre eq, du?o kasy teraz tylko znale?? lepsz? miejsc?wke do expienia i b?dzie zajebi?cie.?adnie lecisz z lvlem i czekam na 50 lvl gogogo :D

Moglbys sprawdzic czy na refugii biega duzo botow na banucie?

Dzis postanowi?em poexpi? moim EK, na Cmentarnej Dzielnicy Yalaharu : Ghule, skeletony itp. 50k/h
Zastanwiam si? czy nie pu?ci? bota tam bo kasa jest nieziemska w 20 minut 2k w samej kasie...

| Awans na 31 Level |

SdPWM.png

Ostatnia edycja:

Na jakim bocie smigasz?

Drahim: Na banucie, prawie nikogo nie ma, czasem znajdzie si? 1 osoba, kt?ra r?cznie loci ape fury.

@up

Nie u?ywam bota bo ?adnego nie mam, poradzi? by? jakiego? ? Bym pu?ci? bota na kilka godzin, ale cykam sie delete ;//

@UP
Ibot, BBot. Na Ibocie nie ma szans ?e dostaniesz delete.

ja na TA boce od miesiaca i na luzie mass bany omijam. Wystarczy ze sie nie uzywa MC i jest git.

@up dzi?ki : D

Bot ?miga jak trzeba, mam waypointy ustawione na caly cave Krokodyli i ???wi oraz jak bot uzbiera 3k bo wraca do miasta i wplaca pieni?dze do Banku, a nastepnie wraca na expa..
Wyboci?em narazie 2 Levele oraz zarobi?em 11k, mam plany ?eby pu?cic bota.. Mo?e wbije 38-40 Level, jak nikogo nie b?dzie.

| 33 Level na Ek |

vzv6lk.png

Ostatnia edycja:

@up

Jak chcesz mi proponowa? ceny typu 200-150k odpu?? :) /// Teraz mam 25k/h na godzin? bo ludzie si? zbieraj?, zobaczymy jutro rano co z naszego bota wyjdzie :D

Ostatnia edycja:

szczerze m?wi?c chcia?em zaproponowa? cene 200k+ wi?c nie mieszcz? si? w twoim przedziale :D (?rednia cena sprzeda?y slug drug w markecie to 224k. Po za tym tematem sprzeda?y jakim botem bocisz ? :)

Ja bym proponowa? Ci Bbota lub Ibota, TA odradzam, w sumie nie wa?ne jak bocisz za ka?dego mo?na wyrwa? bana ale to ju? twoja decyzja.
@t
Fajnie Ci idzie, szybkiej setki ?ycze :)

@up

Dzi?ki wielkie, bot jak bot kazdy wykrywalny ?yje si? tylko raz dla jednego sie uda omin?? bana dla drugiego wplepi? jak tylko go odpali..
Na dzi? to wszystko widzimy si? jutro :)

Back
Do góry