Rham Sorios' story, czyli Ksajan wymiata!

Xayan

Senior User
Lipiec 4, 2009
Liczba reakcji
386
Dobry! Od jakiego? czasu gram na Luminerze. Z do?? spor? ilo?ci? kasy, wi?c jestem zajebisty. P?ki co skilluj?, a potem kupi? PACCa.
Mam kilkana?cie screen?w w zapasie, wi?c te s? kilka dni starsze.

91734193.png

Fajny loot po drodze na skillowanie

83231473.png

Dist!

87646870.png

Shield!

4uyte.png

Lefel ap!

eq30112010.png

Moje pro elo ekuuu!

Odp: Rham Sorios' story, czyli Ksajan wymiata!

Bry.
?a?! Najs distans. Do jakich skilli masz zamiar skillowa?? Jakie masz eq? Chcemy wi(e)dzie? wszystko :)
?ycz? ci jak najlepszego poziomu i zajebistego eq :)

@down

1,5bp to sporo. Wytrzymasz? :D

Ostatnia edycja:

Bry.
?a?! Najs distans. Do jakich skilli masz zamiar skillowa?? Jakie masz eq? Chcemy wi(e)dzie? wszystko :)
?ycz? ci jak najlepszego poziomu i zajebistego eq :)

B?d? skillowa? dop?ty, dop?ki mi starczy kamieni. A zosta?o mi 1,5 bp. Cholera, o EQ zapomnia?em. Zaraz wrzuc? do g??wnego posta.

@Edit:

1,5bp to sporo. Wytrzymasz? :D

Jasne, bez problemu. P?? bp zwastowa?em w nieca?y tydzie?, wi?c i z reszt? r?wnie szybko p?jdzie.

@Edit2:

?adne skile jak na 18 lvl a eq jeszcze lepsze. Z k?t wzi??e? na nie kas? i na tyle bp smal stone?
Zapowiada si? nie?le wi?c czekam na kolejn? dostaw? screen?w ^^

Y... no ten... niewa?ne xD I tak nie powiem, nie pro?cie :(

Ostatnia edycja:

?adne skile jak na 18 lvl a eq jeszcze lepsze. Z k?t wzi??e? na nie kas? i na tyle bp smal stone?
Zapowiada si? nie?le wi?c czekam na kolejn? dostaw? screen?w ^^

Ja wiem sk?d masz kaske, puszcza?e? si? za 1cc ; D Nast?pny screen ma by? z pozdrowieniami dla mnie, bo jak nie to wpadn? na luminere i Ci? rozpierdol?. Nie pogratuluj? eq, bo wiem, ?e zajeba?em je jakiemu? murzynowi, nie skilluj na bocie, bo dostaniesz bana i znowu b?d? ci? musia? pociesza?. Masz zamiar kupowa? pacca? : D

Jo? jo?. Po pierwsze zwi?ksz [-]Mas?![/-] skille. Zakup bp xd Skriny z awansami skilli s? nudne, wi?c jak sko?czysz skilla?, to dawaj s?it focie z [-]nk[/-] hunt?w itp. I na koniec noobskie... gogogo lvl 100!

No super, jedynie mo?esz zwi?kszy? skille. ;-) Widz? te?, ?e jedziesz na bocie. Tibia Auto, czy jakie? inne cude?ko? :) Og?lnie ?wietna posta?, pomimo, ?e zaczynasz to masz ?wietne eq, niez?e skille (wbij 80) i dobr? profk?. ;-)
Powodzenia. _/

No super, jedynie mo?esz zwi?kszy? skille. ;-) Widz? te?, ?e jedziesz na bocie. Tibia Auto, czy jakie? inne cude?ko? :) Og?lnie ?wietna posta?, pomimo, ?e zaczynasz to masz ?wietne eq, niez?e skille (wbij 80) i dobr? profk?. ;-)
Powodzenia. _/

Tibia Auto, najlepszy bot ?wiata :) Hitler te? tak uwa?a, bo "jak jecha? na TA to by?o zajebi?cie" (kojarzycie filmik "Hitler banned from Tibia"?).

@Topic:

Dzi? niestety zaliczy?em gleb? przez g?upiego mapclicka =/ Ale na szcz??cie kilka screen?w mia?em w zapasie!

51792860.png
29119828.png

46716542.png
8uyte.png

Wiem, ?e screeny z awans?w s? nudne, ale p?ki co innych nie mam i musicie czu? si? spe?nieni i zadowoleni.

Ostatnia edycja:

Dostaniesz bana, delete i znowu b?dzie p?acz, ale "bez bota to nie robota", ?adnie zapierdalasz mam nadzieje, ?e szybko nie zrezygnujesz i codziennie b?dziesz dodawa? now? dawk? screen?w, skillaj do 80, potem do 30/40 lvl i kupuj pacc. Jak mnie nie pozdrowisz to ci wbije na tego chara, bo mam twoje passy i b?dziesz mnie b?aga? na kolanach, ale ja ci wtedy przypomne moje s?owa! A tak na serio to powodzenia, i standardowe "gogogog 100lvl"

Samemu zrobi?e? temat? D?izas, to b?dzie troch? nudno no ale p?ki co to jest nie?le.
Sporo screen?w, zjebany nick (xd) i wyjebany equipment. Szkoda tylko, ?e na razie same screeny ze skillowania, bo to hardcorowa zamu?ka.

Kup tego cholernego PACCa, to chocia? b?dziemy mieli co komentowa?, bo p?ki co to wiadome, ?e masz dobre skille.

Go go 100 gp i plate armor _/

Kolejne nudne screeny!

90131753.png
.
57642104.png

89021050.png
.
12uyte.png

Nie p?kajcie, zosta? mi tylko 1 backpack kamieni! :p

Screeny wprost do schrupania.
?wietnie Ci idzie i ju? zapisuje sobie temat. Bede ogladac na bie??co:D
Niesamowite EQ na ten level.
Czekam na nowa garstk? zdjec!

Pozdrawiam​

Ostatnia edycja:

Next!

81845990.png
51533571.png

74811825.png
16uyte.png

Ostatnia edycja:

Naprawde ?adnie jedziesz z tymi skillami i oby tak dalej!! ?ycz? Ci powodzenia w wbijaniu skilli i lvl.

Nast?pne screeny ze skillowania...

20450401.png
58495432.png

36468113.png
20uyte.png

Hrap, hrap...
Dobij 80 i b?dziesz, kup pacca i zacznie si? akcja, p?ki co tylko skille, a to nie jest fajne. Trzymam kciuki i podziwiam za wytrwa?o?? w skillowaniu.

Xayan, przyjacielu nie za szybko Ci to idzie ? :D
Spogl?daj?c na temat i ogladajac po kolei zdjecia to gra Ci idzie efektywnie i szybko!
Nie moge sie doczekac zdjec jak bedziesz mial Pacc*

Narazie supppper!

Pozdrawiam​

I jeszcze skillujemy...

94595505.png
55335768.png

83709886.png
24uyte.png

Od?wie?am!

Niestety, sko?czy? mi si? zapas screen?w, wi?c b?d? rzadziej je wrzuca?. A kamieni zosta?o mi p?? bp - dotrwacie ;)

61936987.png
26uyte.png

Tego dista to TA przegapi?a ;(

Ale b?dzie expienie to po prostu nie potrafi? tego sobie wyobrazi?, pierwsze par? lvli to ci wpadnie tak szybko i z tak? przyjemno?ci? :)

Back
Do góry