- Liczba reakcji
- 105
Odp: Rola zas?u?onych na forum
szkoda, ze nie wiedzialem, bo przez to moje wypociny zajely mi 2x wiecej czasu nizeli powinny. widze, ze fastqq nie mozna spacji uzywac jak sie rozdzieli tekst enterem. ciekawie xd
btw. korzon, jesli mnie pamiec nie myli to sam mialem okazje banowac marcina. =d
No jest zjebana. W zasadzie nie tylko to jest tu zjebane, ale kto w to ju? wnika XD
szkoda, ze nie wiedzialem, bo przez to moje wypociny zajely mi 2x wiecej czasu nizeli powinny. widze, ze fastqq nie mozna spacji uzywac jak sie rozdzieli tekst enterem. ciekawie xd
btw. korzon, jesli mnie pamiec nie myli to sam mialem okazje banowac marcina. =d

Jak czytam to wszystko to nie wiem czy p?aka? czy si? ?mia?. Ustalcie (m?wi? do Administracji) wymagania na range Zas?u?ony i nie b?dzie problemu. Albo jest inna opcja wyjeba? j? w kosmos. Po co takie ustrojstwo je?eli maja by? przez g?upi kolorek spiny ? Wiele os?b dostaje Warna czy co? za wypowiadanie si? nie na temat a jak kto? to czyta od pocz?tku to np. nasz Moderator udziela si? ju? nie na temat, a wyjebane kto mu da warna przecie? to Moderator. Nie czaje albo ka?dy jest na r?wni albo nie. Je?li tego typu akcje maja by? to lepiej zamknijcie Forum i albo zr?bcie kiedy? reaktywacje albo zako?czcie dzia?anie w tym kierunku. Bo ani nic nowego nie wida? ani nie wida? waszego wk?adu aby to Forum by?o lepsze.