Account Maker Rook Sample Itd

Status
Zamknięty.

Mroczna Ona

User
Lipiec 21, 2011
Liczba reakcji
0
Hej to m?j pierwszy post i mam nadziej? ?e w dobrym miejscu.
Ot?? mam taki problemik postanowi?am sama robi? Open Tibia Serwer i zacz?? mi si,e pierwszy problem jak usun?? z acc makera Sample , bo jak na innych Ots wpisz? w wyszukiwarce postaci Druid Sample czy tym podobne nie ma ich.
Za pomoc b?d? wdzi?czna bardzo.

Odp: Rook Sample Itd

Nie usuwaj ich z bazy ;) Daj w wyszukiwarce warunek, id < 5 i tyle. Je?eli usuniesz sample to Acc Maker nie b?dzie mia? "szablonu" do zak?adania postaci. ;)

//Xart: Oj przodowniku m?w do kole?anki ja?niej je?li zaczyna swoje ?ycie z OTS

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie wiem czy dobrze cie zrozumia?em, ale chodzi ci oto aby po wpisaniu dajmy tego druid sample nie pojawia?y si? dane, nigdy o tym nie my?la?em ze by zablokowa?... Jak by? mog?a ja?niej opisa? co chcesz zrobi?, b?dzie ?atwiej pom?c...

@OffTopic
Jeszcze nie widzia?em ?e by kto? na tnet dawa? linka na sw?j profil na fotce :p

Postacie mo?na ukry? ?eby nie by?o ich w highscores w tabelce `players` w bazie danych przy rekordzie z postacja jest opcja hide_char nale?y ustawi? tam warto?? 1 i posta? b?dzie niewidoczna. Ale ?eby ich nie sz?o wyszuka? to nie wiem ;d

Nie wiem czy dobrze cie zrozumia?em, ale chodzi ci oto aby po wpisaniu dajmy tego druid sample nie pojawia?y si? dane, nigdy o tym nie my?la?em ze by zablokowa?... Jak by? mog?a ja?niej opisa? co chcesz zrobi?, b?dzie ?atwiej pom?c...
@OffTopic
Jeszcze nie widzia?em ?e by kto? na tnet dawa? linka na sw?j profil na fotce
Nom o to mi chodzi , ?e tak jak na UnitedOts.pl wpiszesz Rook Sample Itd to ich nie znajdzie.
Jet123
Postacie mo?na ukry? ?eby nie by?o ich w highscores w tabelce `players` w bazie danych przy rekordzie z postacja jest opcja hide_char nale?y ustawi? tam warto?? 1 i posta? b?dzie niewidoczna. Ale ?eby ich nie sz?o wyszuka? to nie wiem ;d
Zrobi?am tak i dalej s? widoczne.

Nie rozumiem za bardzo:D Po co to? Jak w bazie danych b?dzie sporo postaci to kto? b?dzie patrze? na sample?:D Poza tym komu to przeszkadza:D Jak zamierzasz robi? OTS (po raz pierwszy - tak s?dze) to b?dzie problem malutki przy takich jakie p??niej spotkasz;d

W AAC znajd? plik characters.php, otwieraj?c go prawym potem kliknij na edit, nast?pnie zaznacz ca?y tekst, a teraz wklej go na stron? Strona G??wna | Wklej.org, albo wklej kod tutaj na forum w odpowiednich tagach. Z?apie moment to dopisze warunek ?e by nie dawa?o si? znale?? tych posta? sample, btw dzi?ki za sugestie.

http://wklej.org/id/565647/txt/
Powinien chodzi?, chocia? nie mam pewno?? robi?em, to do?? szybko i nie ekonomicznie (nie m?j styl).
Notka moderatorska:
OT Expert +1

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Temat do zamkni?cia.
Problemy rozwi?zane dzi?ki Xart Irok.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry