Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu - lecz my?l? ?e wszystko wyjdzie git.
Planuje zachowa? klimat - czyli najlepsz? broni? by?by Spike Sword - lepsze opancerzenie wed?ug uznania.
Z botami tak jak pisa?em ?le nie b?dzie - wystarczy wej?? na Torga do tematu z zdj?ciami z Rookgaard.pl i poczyta? troch?(wszyscy bij? bot?w i hunc? do ko?ca gry - my?l? ?e tutaj b?dzie tak samo) + ew. za boty b?d? teleportowa? do temple.
Client 8.60 zapewni na pewno wi?cej akcji chodzi mi o PvP.
Profesji nie chce lecz chce zrobi? 3 specjalizacje:
- magic (na styl druida/sorca)
- tank (na styl knighta)
- shooter (na styl paladyna)
Ka?dy b?dzie musia? stan?? przed wyborem i b?dzie musia? wybra? swoj? specjalizacje.
Zmieniam zdanie, jednak nie zagram.
Client 8.60 zapewni na pewno wi?cej akcji chodzi mi o PvP.
Profesji nie chce lecz chce zrobi? 3 specjalizacje:
- magic (na styl druida/sorca)
- tank (na styl knighta)
- shooter (na styl paladyna)
Ka?dy b?dzie musia? stan?? przed wyborem i b?dzie musia? wybra? swoj? specjalizacje.
?Ja bym proponowal reinstala.
To ewidentnie nie pasuje do Rookgardu. Je?eli chcesz stworzy? klimat rooka, to na serwerze musi znale?? si? sporo zagadek/ukrytych rzeczy ;D

Ukrad? mi pomys?, ja ju? taki robie od 4msc.
Super
Kahras prosz? tylko nie za?mie? dr?g t? grub? traw? bo to b?dzie ohyda :\
Nie zadu?o detali prosz?+ jak quest log jest po polsku to mo?e nazwy te?
?
Wszystko w swoim czasieDok?adnie.
Kahras pomys? mo?e o shipie? Mo?e dodatkow? wyspa z zolwiami po quescie typu meriana jak rl?

Nie b?dzie podzia?u na profesje - ka?dy gracz mo?e walczy? z ?uku b?d? z miecza np. B?d? specjalizacje co? na styl talent?w z wowa - oczywi?cie b?dzie si? je da?o zmienia? w dalszym etapie gry.Mo?e by? ciekawie, wi?c ch?tni zagram, ale mam kilka drobnych pyta?.
1) Skoro b?dzie podzia? na profesje i najlepsz? broni? b?dzie spike sword, to jak sprawa b?dzie wygl?da? u RP i profesji magicznej?
2) Domki jakie? b?d? ? Nie m?wi? tu o 50 czy tam 100sqm'owych, ale jaki? "hotel" 2-3 pi?trowy (np. w tym budynku nad npc, kt?ry skupuje sk?ry zwierz?t i itemki z nich) a w nim pokoje 2x3, 3x3, 3x4 czy co? podobnego, no i drugi na terenach dla PACC.
3) Jakie? potworki, kt?re nie wyst?puj? na rooku te? b?d? czy raczej nie?
Dok?adnie tak b?dzie.Zagralbym wlasnie na takim rookgardzie, tylko musialo byc 0 tp wszystko na nogach tak jak na apo 7.6 + jakies nowe mooby.
My?la?em ju? nad tak?.RP to raczej proste, Spear'y ;p
Dla mnie spoko by by?o zrobienie r??d?ek takich jak s? teraz w DAWNPORT na RL.
Maj? dmg 3-7/8 ?dla mag?w przynajmniej.
?