- Liczba reakcji
- 52
Odp: Roxon.pl || map roxor || retro pvp !! || start 31.01.2015 || ~~ darmowe pkt dla kazdego ~~
Wiem wszystko jak to by?o
Napisa?em do wszystkich starych graczy z Roxon.pl oraz na wszystkich Fanpage o starcie tego ots
Ps. Ten ponury styl trzyma? klimat
ale mo?e teraz b?dzie lepiej xD wiem na 100% ?e b?d? gra?.
Stumilowa Skarpetka : Tak naprawd? na pocz?tku byl roxor1337 m?j potem sky za pomoc da?em swojego datapack i on go przerobi? nie znacznie i pu?ci? , potem do nie ?le edytowa? . W sumie roxon jest bardzo podobny do mojego roxor1337 ale z czas?w gdzie gra?o u mnie 500 graczy na roxor , ale nie stety nie mam kopi tej mojej datapack , mam tylko te z wy?szym exp ju? , og?lnie m?j roxor1337 upad? dlatego ?e poszed?em w z?ym kierunku co do expa i balansu . Podsumowuj?c roxon to najbardziej dopracowany roxor map ots .
Co do zmian kt?re wprowadzi?em teraz na roxon to zmiana pozycji temple , teraz jest w depo oraz lekko przerobi?em wyglad depo i woku depo . Poniewa? najnowsza edycja roxon wyglad depo i okolice ma w ciemnym ponurym stylu , ja to nieznacznie zmieni?em
Wiem wszystko jak to by?o
Napisa?em do wszystkich starych graczy z Roxon.pl oraz na wszystkich Fanpage o starcie tego ots
Ps. Ten ponury styl trzyma? klimat
ale mo?e teraz b?dzie lepiej xD wiem na 100% ?e b?d? gra?.
Drakos wszystko ogarnia itd