• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

RoXoR Server 8.42 (v0.2)| HIT!!!!

Status
Zamknięty.
Odp: RoXoR Server 8.42 (v0.2)| HIT!!!!

Dlaczego tu jest limit expa do 300 lvl ? i nie da sie tego usunac nie ma w starget itp

Witam mam takie problem :
errornur.jpg

Czy mogl by mi ktos pomoc?
Z gory THX :)

Witam Wszystkich, Jedna Osoba nademna napisala ze wyskakuje mu blad z DLL'ami..

A zrob tak ze skopiuj te wszystkie Pliki dll z fildera ots i wklej je do

dysk c>windows>system32

i powinno dzialac...:)

jesli pomoglem to jestem happy... a teraz moje pytanie..;)

Gram na otsach i kilka juz mialem wlasnych ale mam problem z config.lua...chodzi oto iz nie moge uruchomic servera za cholere ;/

gdy uruchamian go to wyskakuje komunikat ze mam kliknac na dowolny przycisk..
sprawdzalem caly config.lua i mam wszystko chyba dobrze ustawione na mysql password root itd.. mam ustawione ale cos jest jeszcze...wie moze ktos co jest z config.lua prosze o szybka odpowiedz

Dobry ots tylko ze nieda sie ustawic ze za zabicie gracza ma exp lecie? :/

We?cie, albo kto? podmieni? link w downloadzie, albo nie wiem co bo ledwo sci?g?em ten silnik i jaki? error, a w procesach by? uruchomiony i hack na rl, je?eli si? myl? to przepraszam, ale niech kto? to sprawdzi !!!;/

rowniez ten sam problem z acc makerem. wrong temple position. contact administrator. ktos juz wie o co chodzi?

Mapka jest- ?enua... Nie dosc ze podrobiony skan... to tibia.net stwierdza ze jest czysty lub niegrozny :| Nawet nie ma sensu zabierac sie za ta wersje ots'a. Szkoda czasu i nerwow. Wystarczy sprawdzic kilka ots'ow z otservlist i kazdy z nich uzywa tego silnika... :| Pomysl "fajny" gdyby nie dodatki w postaci wirkow :P

Pozdro

Hostowa?em kilka dni tego Otsa. Ale uwa?am ?e wszystko tak zmixowane na jeden plan... Troche przestrzeni by si? przyda?o. Moja ocena co do Roxor?w: 5/10 :o

Silnik bardzo dobry ale nie dokonca dopracowana mapa 7/10

Wszystko prawie jest ok ale jest za duzo bugow :up:

Wielkie dzi?ki :D jak dla mnie jest wssytko okej nielicz?c ma?ych b??d?w :( ale takto ots jest dobry ; > odpalm nie?ugo go :) jeszcze raz wielkie dzi?ki za ten silniki pozdro.

Nom ?adny Silnik jeden z lepszych i mapka Wypas ;D
To mnie co zachwici?o to ,?e nie ma wirus?w polecam 99% xD

@UP Passow nie ma na Goda.
Robi go sie w Bazie danych!:)

@Topic
Co do Silnika, fajny szkoda ze podczepiona wersja v0.2, ale wsumie mozna Zmienic:)
Mam nadzieje ze komus si? przyda a takze moze i mi!

Pozdrawiam

Czemu komendy niedzia?aj?? Jestem GOD'em, a pisze "You cannot execute this command" Halp plax! xD

Mi Te? nie dzia?aj? komendy ! To samo mi pisz? co u kolegi.... Bardzo prosz? o szybk? odpowied? na gg 6668176. Pozdrawiam ;D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry