Movements Samoch?d w Tibii!

Status
Zamknięty.
Jeszcze Jedno jaka jest komenda na ten samochodzik

Kom?da jest taka "car" :/ przeciesz to logiczne skoro robisz taki skrypt : l

Kto? powie na jakie silniki to dzia?a? Mam na swoim otsie plik global.lua doda?em to co trzeba i nie dzia?a....

Dobra, da?em te sanie na Map Editorze i dalej "Invalid Operation" -.- Co trzeba zrobi? ?

mam pytanie ja to zrobilem wsiadam i nic pisze right down up wszystko a samochod nie jedzie prosze odpowiedz szybko a napisalem car i tez mi wyskoczylo invalid operation ;/ -.-

Ostatnia edycja:
Testowa?em skrypt na TFS.
Samochodziki doda?em do mapy.
Pisz?c 'car' b?d?c w samochodzie wyskakuje "Invalid operation."
A szkoda..

Kurde taki fajny skrypt a mi niedziala wszystko robie tak jak pisze ale jak wsiadam do tych san to pisze Invalid operation

Tak dodoalem i na mapce tez mam ale niewiem moze mam cos z mapka
Moja mapka to Evo

hehe bardzo oryginalny pomysl ;P
dzieki, moze kiedys sie przyda

Fajny skrypt. Kto? musia? w?o?y? w niego du?o wysi?ku.

A takie pytanie... Czy jak kto? stoi obok kierowcy i wypowiada kom?dy to samoch?d te? reaguje?

jak to zrobic ja nie moge wejsc w mapke jak ja stuniguje dam te aultka ???:confused::confused::confused::confused:i dlaczego nie mam npc:eek::eek::cool::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

jak??

jak??

jak wsiadam to mi nic nie pisze ani invalid server ani jak mowie up itd. kurde a taki bajerancki skrypt:(

Ostatnia edycja:
Samochodzik dzia?a jest super tylko... jak wcze?niej kolega opisa? , jest par? b??d?w...

Samochodzik dzia?a jest super tylko... jak wcze?niej kolega opisa? , jest par? b??d?w...

Ci dzia?a? opiszesz mi wszystko na gg ok?|

moje gg:
8366873

Ten skryp jest cool:D (gdyby mi dzia?a?:o), pomy?lcie ?eby zamiast pustych san u?y? sa? z psami, a zamiast komend angielskich da? polskie:rolleyes: np. wio, nazad, brrr, lewo, prawo, itp. w ko?cu te ots`y s? polskie, nie?;)

P.S. (moze to nie na temat ale mnie to juz wkurza) odczepcie sie od poprawnej polszczyzny kazdy gada jak chce jacys nauczyciele jestescie ze ciagle sprawdzacie te glupie bledy ort., a je?li ktos ma dysortografie??

Mo? ktos dac skrypt na samoch?dtba 8.1 evo by aciek

Mo? ktos dac skrypt na samoch?dtba 8.1 evo by aciek

Kontakt gg 10121411

Status
Zamknięty.
Back
Do góry