[Shirako] Gallery 2

Odp: [Shirako] Gallery 2

Minimapa:
http://i66.tinypic.com/ndjts4.png

71.
allmw6.png

72.
i2uixf.png

73.
rktvms.png

74.
2lstxs0.png

75.
10p0qpi.png

76.
jzo76.png

77.
drdw81.png

78.
280tbon.png

bardzo ?adne prace, jak zawsze xd

Wszystko pieknie wyglada.

Damn, ale to zajebi?cie wygl?da. Dobra robota, Shirako!

79.
2m4ceoh.png

80.
2cza9zn.png

81.
5zqe6d.png

82.
33aqivq.png

83.
2uszn9w.png

84.
28btnp1.png

Zbyt proste moim zdaniem, wi?cej szczeg???w 79-84

Strasznie ma?o natury w tym mie?cie, ale sam pomys? spoko.

Bardzo ?adny projekt.

Brak s??w, s?abo jak zawsze.
85:)

Jedyne co mi si? tutaj spodoba?o to 90ss.
Na 91ss usu? te bia?e kolumny<?>.

Jedyne co mi si? tutaj spodoba?o to 90ss.
Na 91ss usu? te bia?e kolumny<?>.
Za p??no, ju? posz?o w ?wiat. Nied?ugo b?d? robi? kontynent do RPGa, tak?e pojawi? si? jakie? ciekawsze mapy ;)

No kolumny nawet dobrze przecie? s?, jednak sta? Ci? na wi?cej m?j cz?owieku! Nic na nich nie ma jednak masz w sobie ten talent kt?ry pomaga zrobi? Ci z niczego co? wielkiego. 90/91 najlepsze. Z tych screnow wy?ej ta farma nie zaciekawi?a mnie.

Wed?ug mnie praca 90 jest zbyt pusta, ale za to fajna iluzje zrobi?e? :D. Przez chwil? zastanawia?em si? czy jest +1 czy -1 pi?tro. Reszta prac jak zwykle fajne.

Moim zdaniem w Mapie powinny by? gdzie nie gdzie bardziej puste przestrzenie. A nie ci?gle wsz?dzie masa detali :] Jest okey, przy pracach 88 oraz 99 tylko te chodniczki troszk? mnie gryz? :P (ich u?o?enie, ??czenie z traw? <- tutaj m?g?by? si? pobawi? :] )

Daje rade :D Hejtuj? tu Ciebie prostaki kt?re nie umiej? w tym kliencie robi? map :))))
Jedyne co psuje jak?e zacn? tw? galeri? to ta droga przy 'zagrodach' na SS 88-89. Tak to jest naprawd? kozackie. :P

Jak dla mnie prace zar?biste :). W miastach nie ma nasranych w uj detali, tylko porz?dnie i grywalnie - chyba to si? liczy ?. Miasta kwadratowe ? - wol? grywalne i kwadratowe miasto ni? jakie? wydetalizowane i z brzydkimi drogami w stylu Raa (7.6). Expowiska r?wnie? elegancko dopracowane szczeg??y, nie wiem czy przemy?lane czy te? nie roz?o?enie przedmiot?w, umieszczenie broder?w, rozmiary dr?g itp. Ale wygl?da elegancko :). Moja ocena to 9/10 - przyjemnie si? ogl?da?o galerie :).

Back
Do góry