Silnik evo

Status
Zamknięty.

realmix

User
Kwiecień 25, 2011
Liczba reakcji
3
Witam.
Od jakiego? czasu poszukuj? silnika evo pod tibi? 8.6 lub 8.54. Jest tu pare serio fajnych silnik?w z fajn? map? i skryptami lecz downloady ju? dawno wygas?y :< Nie chodzi mi o takie udziwnione evo. Gra? kto? na c17.pl jeszcze za czas?w evo to w?a?nie o to chodzi :) Chcia?bym poczu? smak tego klimatu znowu i popyka? z grupk? koleg?w. Nie za bardzo mam talent do mapowania wi?c si? za to nie zabieram. Dla tego szukam gotowego ju? silnika. Licz? na to ?e mi co? pode?lecie. Pozdr?wka ;)

Odp: Silnik evo

Poszukaj tu na forum, bo ja ju? nie pami?tam, gdzie to by?o ale zobacz w dziale Silniki. A co do tych wygas?ych link?w to skopiuj nazw? i poszukaj w google nieraz s? hostowane na innych stronach lecz nie zawsze.

Na tym forum otworzy?em temat chyba z ka?dym silnikiem na tibie 8.6 :) Du?o tu przekopa?em ale akurat te co mnie najbardziej interesuj? s? z roku np. 2009-2011

Mimo ?e administracja ma to w dupie to przypomne "Masz z czym? problem? Pytaj ?mia?o! Dzia? nie s?u?y do rozwi?zywania problem?w z narz?dziami i OTS!"

Status
Zamknięty.
Back
Do góry