-Tibia 8.60 Sinteria RPG OT

Status
Zamknięty.
Odp: Sinteria RPG OT

Gor?co polecam. Mo?ecie si? ju? przygotowa? na ciekawe zagadki i niebanaln? fabu??. Jeste?my w stu procentach przygotowani na wsp??prac? z graczami, bo to Wasze zdanie jest dla nas najwa?niejsze. Osobi?cie sam gwarantuje wam cz?ste konkursy i eventy. Czekajcie, bo naprawd? warto!

Dobra z tymi itemami na sms shopie to myslalem ze jakies mlode najty sie skusza i server zarabial by na utrzymaniu ale skoro chcecie z tym pacc niech bedzie ale lipa ze jak zabraknie komus kasy na koncie a pacc sie skonczy na 100+ lvlu to zostanie bez czarow najpotrzebniejszych ale dobra jak chcecie moim zdaniem z tym expem to najlepiej tak jak pierwszy post ovnera na tym exp stage idealnie to rozkminil ^^ peace -->

Dobra z tymi itemami na sms shopie to myslalem ze jakies mlode najty sie skusza i server zarabial by na utrzymaniu ale skoro chcecie z tym pacc niech bedzie ale lipa ze jak zabraknie komus kasy na koncie a pacc sie skonczy na 100+ lvlu to zostanie bez czarow najpotrzebniejszych ale dobra jak chcecie moim zdaniem z tym expem to najlepiej tak jak pierwszy post ovnera na tym exp stage idealnie to rozkminil ^^ peace -->

Kolego, zachowujesz si? jakby? nigdy nie gra? na serverach RPG. Pacca mo?esz kupi? od graczy (ma tym polega RPG - Handel z graczami). 100+ bez problemu b?dzie mia? pieni?dze (GP) by kupi? pacc od gracza. Strza?a.

A po 2. oto vhodzi sama nazwa m?wi RPG , nawet 100+ poradiz sobie bez czar?w .. A Paladyn i Kina tym bardziej

wed?ug mnie na tym mozesz pogubic ludzi ,jesli wraz z brakiem premium stracisz promocje i czary .. moze i duzo za tego premiuma nie chcesz ale wiesz jacy sa ludzie :)

a moze dobrym pomys?em by by?o zakupienie premium za powiedzmy 5z? ,jednorazowo (na zawsze) przy 100 graczach masz 500 z? i za dedyka zwrocone :)

Ostatnia edycja:

wed?ug mnie na tym mozesz pogubic ludzi ,jesli wraz z brakiem premium stracisz promocje i czary .. moze i duzo za tego premiuma nie chcesz ale wiesz jacy sa ludzie :)
Ale pacc to nie duzy wydatek, a server musi sie z czegos utrzymywac jesli chcemy zeby jak stal o wiele dluzej niz poprzednie sinterie, poza tym jak juz koledzy up wspominalu mozna bedzie kupowac pacc od graczy.

a moze dobrym pomys?em by by?o zakupienie premium za powiedzmy 5z? ,jednorazowo (na zawsze) przy 100 graczach masz 500 z? i za dedyka zwrocone :)

Kolego, Twoja my?l si? mija z celem. Troch? matematyki:

Serwer ma w planach sta? minimum rok (zobaczymy czy b?d? gracze)

12 * 300 z? = 3600 z?

miesi?c

miesi?czna cena dedyka

500 - 3600 = -2900

Kto normalny dop?aci?by 3 ko?a z? by inni mieli fun?

@Daggyn ... zgadzam sie Meff niema pojecia o tym , pozatym coto za frajda miec Pacc na zawsze ?? 3,66 to nietak duzo ;) . Osobiscie jestem za expem 3x ,poniewaz taki exp zatrzyma ludzi na nieco dluszsza chwile :) Pozatym chyba wszyscy mamy dosyc tych samych serverow z niby "RPG" stagesem 100 w dol -.- ...
--->>> Ovner
- Co do mapki wysle ci na priva kontakt ze mna i obgadamy to w ciszy i spokoju
--->PzdR<---
Sorki za te "Pozatym" :) .
Notka moderatorska:
Po??czono

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Pacc mo?na kupi? dla siebie tylko i wy??cznie, ale te? b?dzie co? takiego jak "pacc rune" wi?c bez problemu kto? kto nie b?dzie mia? $$ w rl b?dzie mia? pacc bez problemu.

I co serwer juz online? Co do mapy to troche slabiutka jest, ale to tylko moja opinia, wejsc moge.

Oj uwierz mi, ?e mapka nie jest s?aba, gra?e? kiedy? na SINTERII ABYDOS / UNDEAD ?

Ots wygl?da na niez?y i mapka te? , ale ten exp co? ciut ma?y.Ci??ko si? b?dzie lvl nabija?(godzinami).

Wystarczy popatrzy? na te screeny, jest tak nudna i pusta, ?e odechciewa si? gra?, no ale mo?e to tylko w tych miejsach, kt?re przedstawi?e? (oby tak), miasta s? klasyczne, nic nowego. Kszta?t wysp i ska? jest beznadziejny, jak kto? ju? wspomnia? niestety "pseudo rpg". Jak b?dzie online (bo rozumiem, ?e nie jest?) to zagram.

Ostatnia edycja:

Mapa i tak zapewne b?dzie rozbudowywana wi?c nie ma si? co martwi? o map?, prawda ... Ovner?

Super tyle czekania na sinterie nareszcie = D

Exp x4!

dobra dobra do mapy sie nie czepiajcie , btw do koleg?w u g?ry tak co potem nie bedziecie w pz'tach kampic :P

To server ju? jest online czy nie? ; d bo strona mi nie dzia?a

domy?l si? po twoich ostatnich 5 s?owach ;]

To mo?na wiedzie? jaka? przybli?on? dat? kiedy start?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry