Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie dosta?em bat?w mam 90 ek z pe?nym eq, tak zrobili?cie rpg? questy typu id? zabij i wr??, niby "trudny ots", jak ja mam 200 cc w domku i jeszcze wiecej gdzie? po miastach, na poczatku nikt nie wie gdzie expic, bo nie chcia?o wam si? zrobi? mapki respawnu, a to mo?e dlatego, i? macie ich bardzo ma?o, jak wbi?o 100 ludzi to by?o 5-10 os?b na jednym respawnie, dajecie notki boterom, o ?al, ca?y serwer boci 24h, w nocy s? boty, mapa ma wiele bug?w, graficznych i questowych, sam przelecia?em ca?a 3 arene i nie zabijaj?c ani jednego potworka zabra?em royal axe, O ?AL!!!!!!!.Niestety masz problem, poniewa? ?adna z ekip nie jest faworyzowana.
Nie polecasz?-trudno.
Bug?w ma ma?o, bo wszystkie zosta?y poprawione.
War system dzia?a - nie ma blaszek, bo to $$ kosztuje.
GMowie to dzieci, ka?dy ponad 17+lat. ... no naprawd? a Ty masz hm.. 15? ; )
Polecasz, tylko o tym nie wiesz, bo na bank dosta?e? baty na serwerze i tyle ; ).
To s? stare screeny robione.Nie zagram. Dlaczego? Wy maj?c tak? map? jak? jest sinteria powinni?cie nad ni? popracowa? a wy widz?c po screenach dajecie jaki? chujowy lift.
Balans super, Doswiadczona administracja. Mapa takze ?adna i dobra pod klimat rpg. Wiele nowych quest?w kt?re bardzo urozmaicaj? gr?. Wi?c nie zostaje nic innego ni? tylko czeka? na start
Mam nadzieje ?e wbije du?o os?b
.