Skarga na Adma

Status
Zamknięty.

Kuszczyk

Advanced User
Kwiecień 14, 2010
Liczba reakcji
6
Kurde dostalem warna czy tam 2 ostrzezenia pkt no i krude za co;d?? Za to ze w dziale serwery nie dalem zdjecia ale dalem filmik co trwa conajmniej 1min+
niech ten adm sie nauczy regulaminu! Jego name to Doman08 nie chcem go urazic no ale taka prawda.... Jesli nie ten dzial to przeniescie...

Odp: Skarga na Adma

To nie jest ?aden Admin, tylko Moderator dzia?u.
W regulaminie jest, ?e musz? by? zdj?cia, to znaczy, ?e do kurwy musz?. Czy tw?j barani rozum ju? kapuje ?
Poza tym od tego jest specjalny dzia?:
http://tibia.net.pl/odwolania-i-pytania-f227/

Kurde dostalem warna czy tam 2 ostrzezenia pkt no i krude za co;d?? Za to ze w dziale serwery nie dalem zdjecia ale dalem filmik co trwa conajmniej 1min+
niech ten adm sie nauczy regulaminu! Jego name to Doman08 nie chcem go urazic no ale taka prawda.... Jesli nie ten dzial to przeniescie...
Po pierwsze nie jestem adminem, a moderatorem.
Po drugie regulamin znam, gdy? sam go przepisywa?em.
Po trzecie to ja doda?em mo?liwo?? filmiku zamiast screen?w.
Po czwarte w Twoim po?cie nie ma ?adnego filmu, dow?d:

Po sz?ste odpisuje Ci grzecznie na Twoje PW.
Po si?dme straci?em przez Ciebie czas szukaj?c tematu, w kt?rym nadaje Ci ostrze?enie.

Taka prawda, Damian08, jest moderatorem, zna regulamin na pewno.
Po drugie, w regulaminie pisze dok?adnie i czytelnie i? trzeba wstawi? 3 screeny, o filmiku chyba nic nie pisze.
Cho? filmiku i tak nie wstawi?e?, wi?c do kogo ty masz pretensje ?

Pozdrawiam,.

Podlizujecie sie dla moderatora i tam pisze ze zamiast zdjec filmik moze byc... Dobra temat do zamkniecia bo szkoda czasu a dla mnie to tylko zabawa:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry