• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Skille Rookgard

Status
Zamknięty.

beniu rozrabiaka

User
Sierpień 20, 2009
Liczba reakcji
0
Czy je?eli na rookagardzie wbije 20 shielding i 20 sword to na mainie b?d? wolniej lecia?y skille ??

Je?li tak to o ile ??

Prosz? o szybk? odpowied? !!

Odp: Skille Rookgard

wydaje mi sie ze nie, ale pewny nie jestem

Mi r?wnie? wydaje si?, ?e nic to nie zmienia. Je?eli wychodz?c z rooka wbijasz jako? 16/16 to par? w t? czy w t? nie robi? r??nicy.

Tak, wpisz przelicznik skilli czy co? takiego udowodnione jest, ?e o jakie? 20% wolniej skillujesz jak walisz na Mainieze sworda to za CHINY nie wal z sworda na rooku.

Po prostu jakbys nawet wyszedl z Rooka z 90 skillami, to lecia?yby tak samo.
Nie potrzebne Ci skille kiedy wychodzisz na main. Nie skr?ci to czasu p??niejszego skillowania na Main Islands.

Z tym, ?e skillowanie na rooku nie ma sensu, bo to d?u?ej trwa.

wydaje mi sie ze nie, ale pewny nie jestem
Jak pewny nie jeste?, panie Support to si? nie odzywaj, wprowadzasz tylko u?ytkownik?w w b??d.

Wyspa pocz?tkuj?cych ma to do siebie, ?e przebywaj?c na niej nie posiadamy konkretnej profesji a co za tym idzie nie jeste?my wyspecjalizowani w ?adnej z dziedzin, wi?c trenowanie ich b?dzie wolniejsze ni? na Mainlandzie, gdy? tam takow? ju? posiada? b?dziemy. Wiadome jest, ?e rycerz potrafi pos?ugiwa? si? mieczem chocia? w najmniejszym stopniu i trening p?jdzie mu szybciej. To takie por?wnanie do rzeczywisto?ci, prostuj?c - po wyj?ciu z Rookgaardu trening p?jdzie ci szybciej, nie trenuj teraz, gdy? to strata czasu.

@Edycja

Udowodnione kiedy? zosta?o, ?e z kazdym nabitym skillem na rooku, na mainie b?dzie si? wolniej skillowa?.

Nigdy o tym nie s?ysza?em, potwierdzi? tego nie mog? ale zaprzeczy? te? nie. Poszukam informacji na ten temat.

@Edycja

?adnej filozofii z tym nie by?o - Kliknij!

Ostatnia edycja:

kiedy? tak by?o ale ju? tak nie jest

kiedy? tak by?o, ale teraz ju? nie jest. Na rookgardzie nie op?aca si? skillowa?, bo skille rosn? o wiele wolniej. Je?eli masz tak? ch?? to skilluj do woli, nic Ci si? nie stanie

Faktem jest, ze na mainie skille rosn? szybciej ni? na rooku, to kazdy z nas dobrze wie i nie ma w tym g??bszej filozofi, ale chyba nie o to chodzi?o autorowi tematu.
Udowodnione kiedy? zosta?o, ?e z kazdym nabitym skillem na rooku, na mainie b?dzie si? wolniej skillowa?. Za???my z rooka wyjda dwie osoby, jedna z 20 swordem, a druga z 10 swordem, jak by nie patrze?, ta pierwsza powinna wbi? szybciej skille, gdy? s? one o 10 wi?ksze, lecz je?eli te dwie osoby trenowa?y by na sobie jednocze?nie tyle samo czasu, po jakims czasie mo?naby zauwa?yc, ?e osoba z mniejszym skillem przegoni drug? osob?.
Rada na przysz?o?? : je?eli swoim knightem chcesz w przysz?o?ci u?ywac sword?w, na rooku wal z macy i wyjd? z 10 sword fightingiem na maina.

@Chomiczekk
wiadomo, ?e je?li skilluj? na sobie go?cie jeden z 10 skillem a drugi z 20 to ten z 10 b?dzie szybciej wbija? bo im wi?kszy skill tym wolniej leci, ale to nie ma nic wsp?lnego z rookiem :O
@topic
ju? chyba masz odpowied?... skillowanie na rooku nie ma nic do przysz?ego skillowania na mainie :)

Wyja?nione, zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry