-Skrypt Skull system

Status
Zamknięty.

Michalwiertara

Active User
Październik 20, 2012
Liczba reakcji
1
Hey potrzebuje skull system na war ots Np. 5 - 10 fragow yellow skull, 11-20 green skull itp !:) Z gory thx

Przydalo by mi sie tez info gdzie podwiekszyc dmg 'wszystkiego'

Odp: Skull system

po co Ci skull system na war? na warze wlasnie nie powinno by? tego systemu. a dmg zwi?kszasz w vocation.xml

Po pierwsze chodzi mi o to zeby ci best fragersi byli wyroznieni ( na karamy war byl taki system ), a tak Wgl to dzieki, zupelnie o tym zapomnialem ; p, i jeszcze jedno pytanie czy w XML>Stages, to tez liczy sie exp za ludzi? - pvp enfo

W LUA samym raczej tego nie zrobisz m.in b?dziesz musia? w C++ usun?? kod kt?ry odpowiada za dawanie graczowi white skulla po zaatakowaniu gracza.

W LUA samym raczej tego nie zrobisz m.in b?dziesz musia? w C++ usun?? kod kt?ry odpowiada za dawanie graczowi white skulla po zaatakowaniu gracza.

To war ots czyli uzywam pvp enfo, na enfo nie ma skulli . Znalazlem jeden skrypt na otland w mods lecz nie dziala

Przydalo by mi sie tez zeby speary, assasinki, bolty itp sie nie konczyly

Ostatnia edycja:

REFRESH ! :D Rowniez czegos takiego potrzebuje,dam reput!

---------- Tre?? dodana o 22:30 ----------

ja potrzebuje pod 7.6 xml

To war ots czyli uzywam pvp enfo, na enfo nie ma skulli . Znalazlem jeden skrypt na otland w mods lecz nie dziala

Jak to nie ma skulli? Jak zaatakujesz gracza pierwszy to dostajesz white skulla bynajmniej ja tak mialem jak ustawialem hardcore-pvp

@oskar1232
szukaj szukaj obawiam sie ze nikt za darmo ci tego nie zrobi pod 7.6

Drogi kolezko do zwyklego pvp w c++ zrob pvp enfo, bedziesz mial skulle, wtedy w funkcji onPVP musisz dodac te czaszki. Jak narazie sie z tym mecze :S

Drogi kolezko do zwyklego pvp w c++ zrob pvp enfo, bedziesz mial skulle, wtedy w funkcji onPVP musisz dodac te czaszki. Jak narazie sie z tym mecze :S

Nie ma takiej funkcji w TFSie jak onPVP.
PVP Enfo (Hardcore PVP) jest w kazdym TFSie tylko i czy to zwykle PVP czy enfo to i tak jak gracz 1 zaatakuje to dostaje white skulla wiec trzeba usun?? linijk? ta w C++.

aha to TFS,to sie nie znam. No ja np zamienialem w linijcie z atakowaniem gracza SKULL_WHITE na SKULL_NONE i zadzialalo :).
Ps Kahras moze bys sprobowal mi pomoc,gdybym Ci wyslal linijki dotyczace pvp i skullli?:/

aha to TFS,to sie nie znam. No ja np zamienialem w linijcie z atakowaniem gracza SKULL_WHITE na SKULL_NONE i zadzialalo :).
Ps Kahras moze bys sprobowal mi pomoc,gdybym Ci wyslal linijki dotyczace pvp i skullli?:/

na 7.6 sie nie znam

Nie ma takiej funkcji w TFSie jak onPVP.
PVP Enfo (Hardcore PVP) jest w kazdym TFSie tylko i czy to zwykle PVP czy enfo to i tak jak gracz 1 zaatakuje to dostaje white skulla wiec trzeba usun?? linijk? ta w C++.
Ehhs, ziomek PVP ENFO - Nie ma czaszek A jezeli mi nie wierzysz to moge ci na pw dac ip i sobie zobaczysz :3

PS: Rozkminilem bolty,speary itp

W 8.60 jak w world type wpiszesz hardcore pvp to masz czaski <nie chodzi mi o red i black> tylko chodzi mi o white skulla.

Nie mam wtedy czaszki bo PVP ENFO, nie ma tam czaszek -- to ze byc moze na rl jest na hardcore (nie gralem na hardcore) To nie znaczy ze u mnie jest -,-

Nie mam wtedy czaszki bo PVP ENFO, nie ma tam czaszek -- to ze byc moze na rl jest na hardcore (nie gralem na hardcore) To nie znaczy ze u mnie jest -,-

Na 8.60 nie ma pvp-enfo tylko hardcore-pvp jak ju?.
White Skull jest a nie ma red, black..
Ty wiesz wgle sk?d si? bierze white skull ?

Wiem ze temat byl dawno, ale Pvp-Enforced (tfs 0.3.6) NIE MA SKULLI ZADNYCH JEST TYLKO 'ATTACK'(Te skrzyzowane miecze).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry