SMC - czyli olewasz i awansujesz.

Status
Zamknięty.

Kuzyn

Dziad.
Członek Załogi
Administrator
Liczba reakcji
167
Sprawa jest dosy? prosta, najpierw sp?jrzcie na ten dzia? iSanto: http://tibia.net.pl/forums/653-SMC

A teraz na ten nius Vxra'
3. iSanto zosta? przeniesiony do rangi team. Gratulacje!

Zrobi? konkurs w maju, ola?. Po 2 miesi?cach global, gratz.

A teraz bonus, kt?ry idealnie pasuje do tego tematu:

Marcin
Ty dalej nie rozumiesz, ?e to nie by? problem w randze tylko ludziach, kt?rzy na niej urz?dowali?
Kurtis
Ale ludzie dalej s? Ci sami? Wywalili?my tylko nierob?w.
Dlaczego Ci ludzie, a nie inni? Poniewa? zostali uznani za najbardziej zaufanych, zostali odpowiedni zmotywowaniu i teraz w 9 robimy lepsz? robot? ni? kiedy? w 15.

########################
No dobra, ostatni bonus:

http://tibia.net.pl/forums/222-Turniej-maperski
Dzia?o si?, dzia?o si? i w ko?cu ola? to w pizdu bo nie dosta? pracy. To po kiego istnieje jeszcze ten dzia?? TAM NIC SI? NIE DZIEJE.

########################
Wniosek? Kurtis jest hipokryt?, a Pico z tym nic nie robi.

Odp: SMC - czyli olewasz i awansujesz.

Pico nic z tym nie robi, bo od kilku dni go nie ma. Jest na wakacjach, a wraca pod koniec lipca wi?c wr?ci i sobie zapewne z nim porozmawia jak zobaczy te wszystkie tematy - oby.

Co do iSanto to nie wywal? go, bo przecie? robi TNP OTS, a Vxr nie powinien by? w kadrze ani wgl. na forum po tym co zrobi?.

TNP Ots to jedna wielka ?ciema, a raczej, ?e tak powiem, podpi?cie OTS'a jednego z kadrowicz?w do TNP OTS... To nie jest ots zacz?ty od zera, wi?cej nie powiem, bo kadra mnie uzna za ,,zdrajc?''. Nie tylko SMC jest olany, ale i PAOTM - ten jest olany po ca?o?ci. Od kiedy zosta?em wyrzucony, pojawi? si? komentarz, ?eby od teraz wysy?a? prace do Reapera, a nast?pnie ... cisza - i tak jest do teraz. Showroom w sumie te? ju? mo?na zlikwidowa?, bo jedna wielka pustka...

@Kuzyn

Zrobi? konkurs w maju, ola?. Po 2 miesi?cach global, gratz.

Nie globa?, tylko cz?onek TEAM'u... C?? za ogromne zmiany nam TNP przyszykowa?o.

Nie martw si?, teraz ja zajm? si? PAOTM-em //Dziki~~

Ostatnio edytowane przez moderatora:

TNP Ots to jedna wielka ?ciema, a raczej, ?e tak powiem, podpi?cie OTS'a jednego z kadrowicz?w do TNP OTS... To nie jest ots zacz?ty od zera, wi?cej nie powiem, bo kadra mnie uzna za ,,zdrajc?''. Nie tylko SMC jest olany, ale i PAOTM - ten jest olany po ca?o?ci. Od kiedy zosta?em wyrzucony, pojawi? si? komentarz, ?eby od teraz wysy?a? prace do Reapera, a nast?pnie ... cisza - i tak jest do teraz. Showroom w sumie te? ju? mo?na zlikwidowa?, bo jedna wielka pustka...

@Kuzyn

Nie globa?, tylko cz?onek TEAM'u... C?? za ogromne zmiany nam TNP przyszykowa?o.

Gdy by?em redaktorem mia?em dost?p do ukrytych dzia??w wi?c co nie co przeczyta?em. Niby co? robi?, a tak na prawd? nic.

Co prawda sam robi? ots RPG i nienawidz? komentarzy: ,,na 100% nie wystartuje'', ale s?dz?c po dziale TNP Ots, a raczej aktywno?ci w nim, mo?na jak najbardziej je podpi??. Je?li ktokolwiek czeka na ots tibia.net.pl, to, s?dz?c po ,,post?pach'', jakie mia?em mo?liwo?? zauwa?y?, jeszcze sobie troch? poczeka.

A ju? najgorzej jest, gdy w roku szkolnym usprawiedliwia si? brak post?p?w tym, ?e ma si? ma?o czasu i obiecuje, ?e w wakacje si? zacznie robi?, a w wakacje: ,,s? wakacje, trzeba odpocz??''. Z takim podej?ciem ots wystartuje za 10 lat.

Gdy by?em redaktorem mia?em dost?p do ukrytych dzia??w wi?c co nie co przeczyta?em. Niby co? robi?, a tak na prawd? nic.

Nie, nie, nie!
Ty ?le na to patrzysz....
Nie to, ?e oni nic nie robi? - robi?, tylko tak aby? przypadkiem nie zobaczy?, ?e s? zmiany.
Kadra zmieni?a si? cholernie nie powiem, czy na dobre czy na z?e bo nie mam podstawy (lub nie chc? polemizowa? z idiot? bo i tak nie wygram - sprowadzi mnie do swojego poziomu i pokona do?wiadczeniem) aczkolwiek oni sami nie potrafi? powiedzie? co robi? i jak robi? jedyn? ich broni? jest:

- Zamknij temat
- Usu? post
- Ostrze?enie.

Nie, nie, nie!
Ty ?le na to patrzysz....
Nie to, ?e oni nic nie robi? - robi?, tylko tak aby? przypadkiem nie zobaczy?, ?e s? zmiany.
Kadra zmieni?a si? cholernie nie powiem, czy na dobre czy na z?e bo nie mam podstawy (lub nie chc? polemizowa? z idiot? bo i tak nie wygram - sprowadzi mnie do swojego poziomu i pokona do?wiadczeniem) aczkolwiek oni sami nie potrafi? powiedzie? co robi? i jak robi? jedyn? ich broni? jest:

- Zamknij temat
- Usu? post
- Ostrze?enie.

Nie wydaje Ci si? to ?mieszne, ?e krytykujesz kadr? a sam z niej wylecia?e? za brak jakiejkolwiek aktywno?ci (dwa razy) :smile:?

Nie tylko SMC jest olany, ale i PAOTM - ten jest olany po ca?o?ci. Od kiedy zosta?em wyrzucony, pojawi? si? komentarz, ?eby od teraz wysy?a? prace do Reapera, a nast?pnie ... cisza - i tak jest do teraz. Showroom w sumie te? ju? mo?na zlikwidowa?, bo jedna wielka pustka...

Konkursy nie s? olane, lecz uzyska? nades?ane prace od os?b kt?re ju? nie wchodz? na forum jest ca?kiem ci??ko :P
Dodam tylko, ?e nikt nie zabroni? Ci prowadzi? tych konkurs?w dalej - r?wnie? je ola?e?.

@topic

Zrobi? konkurs w maju, ola?.

Nikt z Was nie pomy?la? ?e mog?o si? zdarzy? co? podobnego jak w przypadku PAOTM - czyli zosta?a nades?ana niewystarczaj?ca ilo?? prac i w zwi?zku z tym konkurs nie zosta? przeprowadzony?

Pozdrawiam

Dziki Johnson napisał:
Nie wydaje Ci si? to ?mieszne, ?e krytykujesz kadr? a sam z niej wylecia?e? za brak jakiejkolwiek aktywno?ci (dwa razy) :smile:?

Wylecia?em raz - Stanowisko Moderatora - Z powod?w osobistych opu?ci?em TNP, ale jednakowo widzia?em jak to wcze?niej funkcjonowa?o i w?tpi? aby mniejsza ilo?? os?b poprawi?a ten stan.

@Edit

By?em w kadrze, ale jednakowo nie oznacza to, ?e musz? gra? jak mi zagraj?. Krytykuj? bo zmieni?a si? od tamtego czasu na gorsze.

@Dziki
To w jakim celu wisz? jeszcze tam te tematy i dzia?y? Niepotrzebny nikomu ?mietnik > do kosza.

Nic nie zrobicie, ja probuje pozbyc sie vxra od roku i nie idzie. Wszystkie argumenty sa traktowane jak malo wazne pogloski plotek kola gospodyn wiejskich a przy naprawde solidnych upomnieniach udalo mi sie(!!!) wywalczyc uwaga: oficjalne upomnienie. Nie wywala go bo duzo robi tylko my smieszni szarzy (i fioletowi) uzytkownicy tego nie widzimy.

Wytapane z neo v przy pomocy taptalk 2

@Dziki
Po pierwsze, nie chcia?em dalej si? zajmowa? PAOTM'em i SPC, bo skoro wylecia?em, to wylecia?em. Skoro Kurtis mnie nie chcia?, to ja mu nie b?d? pomaga? i liza? ty?ka. Po drugie, skoro jest niewystarczaj?ca ilo?? prac, to si? o tym pisze w odpowiednim temacie, a ponadto zamra?a/przesuwa termin. A nie spotka?em si?, ?eby kto? cokolwiek takiego napisa?. U?ytkownicy nie maj? si? ,,domy?la?'', bo jakby tak by?o, to r?wnie dobrze nie by?o by przyczyn ostrze?e?, a pow?d ka?dego warna brzmia?by: ,,Domy?l si?'', i tak dalej, chocia?, w sumie to ta nowa zmiana Kurtisa jest czym? na zasadzie ,,domy?l si?''

Taa pamietam jak ja zostawalem modem i w kadrze byli, Vrael, Kazia, Constantine, Marcin, Korzonek ;D zupelnie inne czasy ;P

Precz z nowa kadra, dawa? star?

Speeder, Miki na administrator?w!

Konkurs jaki to sportowiec te? zosta? olany - nast?pna runda mia?a by? w poniedzia?ek godzina 12:00 pisa?em w poniedzia?ek o godzinie 16 do Brzustek91 aby og?osi? wyniki i zrobi? now? rund? z tego mi odpisa?:
za sec zrobie kolejn? runde :)
Potem o 23:30 nagle przeni?s? dat? na dzi? godzina 12:00 po czym do tej pory nie ma nast?pnej rundy.. .

Jak kto? si? czego? podejmuje to niech wype?nia swoje obowi?zki a nie olewka na ca?ego.. .

Speeder i Miki na administrator?w? Przecie? to w?a?nie oni wylecieli z kadry, co Kurtis okre?li?: wyrzuceniem nierob?w. Wi?c pewnie nie byli jacy? mega idealni.

Kurwa, rewolucjoni?ci. Jak nie b?dzie - wam i tak b?dzie ?le, wi?c cicho. Wiem o czym m?wie, bo na forum siedz? troche czasu i zawsze jak jest jaka? kadra to komu? si? co? nie podoba.

Oczywi?cie to by? ?art. Jak dla mnie najlepszym rozwi?zaniem by?oby gdyby to Pico zosta? w kadrze wraz z kim? zaufanym kto pe?ni? rol? administratora i sprawowa? si? nienagannie, ale w?tpi? aby na to poszed?.

Speeder i Miki na administrator?w? Przecie? to w?a?nie oni wylecieli z kadry, co Kurtis okre?li?: wyrzuceniem nierob?w. Wi?c pewnie nie byli jacy? mega idealni.

Oni chyba zrobili najwi?cej dla tego forum :O

Status
Zamknięty.
Back
Do góry