• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Sprawd? do kogo jeste? podobny : ).

Status
Zamknięty.

Gummis

Active User
Kwiecień 4, 2008
Liczba reakcji
17
Chc? wam zaprezentowa? tutaj witryn?, na kt?rej b?dziecie mogli sprawdzi? do jakich s?awnych os?b jeste?cie podobni.
Wa?ne
Zdj?cie powinno by? dobrej jako?ci, z twarz? jak najbardziej wy?rodkowan?.
Nie za ciemne, nie za jasne,
Bez efekt?w w programach graficznych, poza lekka kosmetyka.
Wyniki mog? by? r??ne, zale?nie od zdj?c - to tylko zbitek kodu, wi?c oczywistym jest ?e nie wszystko b?dzie idealnie dok?adne.

MyHeritage face recognition - Find the Celebrity in You

Wchodzisz, ?adujesz zdj?cie i czekasz.

Zapraszam do zabawy!

Pozdrawiam,
Gummi Bear.

No nawet ciekawa ta zabawa, wyskoczy?o mi tam kilka gwiazd, ale czy tak strasznie jestem do nich podobny, to nie wiem. ; d

Wiesz, to tylko witryna, zapewne te podobie?stwa okre?la na zasadzie zbli?enia barw itd.

Do mnie co? podobnych wy?wietli? nie chc? ;<
Zrobie sobie jeszcze inne zdj?cie i spr?buje ^^

Mi si? wydaje,?e nie barwy, a zarysy twarzy :)Bo mi jaka? murzynka wyskoczy?a x)

Mozna sie posmiac ;)
Da?em zdjecie mojego kumpla i mnie,a wyskoczy?y twarze dwoch kobiet =P.

Fascynuj? mnie wasze wypowiedzi, ale 90% z was nawet nie wchodzi?a na t? stronk? i nie pr?bowa?a sprawdza? swojego zdj?cia.

Haha

Ashton Kutcher 86% < Potwierdzam ;*
Christina Ricci 80%
Tiiu Kulik 80%
Selma Blair 78%
Kana 75%
Tata Young 74%
Delta Goodrem 74%
Adriana Lima 73%
Jay Chou 71%
Leonardo Di Caprio 71%

Tak mo?na sie pobawi?. Zgadzam si? z Gummi Bear, 90% u?ytkownik?w nie wchodzi?o na t? strone, patrz?c na wypowiedzi. Ja si? tam pobawie po powrocie ze sql:) Pozdrawiam.

Hehe, niez?e :P wys?a?em zdj?cie jakiego? peda?a (w google image wpisa?em "peda?") i nikogo nie por?wna?o... kupie se cyfr?wk? to se obczaje :P

Witam. Ja sobie wpisa?em w google, najbrzydszy cz?owiek ?wiata i pokaza?o mi Leonadrdo Di Caprio 75%, hahaha :), mo?na si? fajnie po?mia?. Pozdrawiam, Jack Kamus.

Hehe, bardzo ciekawa witryna, mo?na si? dobrze pobawi?. Tylko, ?e si? d?ugo ?aduje. ;S

P.S. Jestem podobny do Anny Paquin wg. tej strony. Ja jako? nie widz? podobie?stwa. :D

Mi wysz?o ?e jestem podobny .... UWAGA .... do CZESIA !!!
nie no joke :] :piwo: :piwo:

hehe :) mi wysz?o ?e jestem podobny do jakie? laski :D :P
da??m zdj?cie kolegi i wysz?o do jakiego? murzyna <LOL> a on jest bia?y oszczywi?cie :D :P szkoda tylko ?e d?ugo si? ?aduje ..!! mo?na si? posmia? :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry